18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. szeptember 6. Varázslatos Telihold a Halak jegyében – Az élet élvezete lemondások nélkül

Megosztás
Asztrológia

Ma Telihold időszaka kezdődik! Misztikus dolgok történnek ilyenkor sokakkal! De, ha ügyes vagy, akkor Te megszabadulhatsz a téged körülvevő rossz dolgoktól! A mostani hatások és magyarázatok, mi, miért történik!


A mostani Telihold az érzékeny és intuitív Halak jegyében köszönt ránk. Ahogy már megszokhattátok Telihold napján százszoros energiák hatnak, ezért amellett, hogy elkezdődik az elengedés időszaka, érdemes ilyenkor Telihold varázslatot végezni.

Az elengedésben most a lelki egyensúlyotokra kell fókuszálni, és elengedni mindazokat, amik a feltétel nélküli önszeretetet korlátozzák életetekben. Meg kell vizsgálnotok, mitől érzitek magatokat kevesebbnek, hol kompenzáltok, vállaltok magatokra túl sok feladatot azért, hogy mások szeretetét élvezhessétek.Életterület tekintetében gondolkodnotok kell arról, hogy szerelmi kapcsolatokban, anyaságotokban, vagy akár saját magatokkal kapcsolatosan, milyen önkritikával romboljátok saját önbecsüléseteket. Hol érzitek kevésnek vagy akár áldozatnak magatokat? Mivel kapcsolatban érzitek, hogy kihasználnak benneteket, olyannyira, hogy magatokra már nem marad idő.

De nézzük egyenként a Teliholdhoz kapcsolódó elengedési lehetőségeket.
Kezdjük az önkritikával, amit néha észre sem vesztek a mindennapokban, mert rutinszerűen működik. Minden negatív megállapítás (még a viccesek is) csökkenti rezgésszinteteket, ami miatt nehezebben tudjátok megélni a mindennapi csodákat, itt és most.

Álmok és a valóság

Lehet, hogy olyan álmokat kergettek, amiknek semmi köze a realitáshoz, de a gondolat, hogy majd elégedett leszek, ha…., pont megakadályozza, hogy saját elképzeléseitek szerinti változások megtörténjenek, és már most boldognak érezzétek magatokat. Ideje megválni ezektől a korlátozó vágyaktól és a feltételhez kötött boldogságtól. A szeptember hónap támogatja a változásokat, a saját szabadságunk megélését otthonotokban, de a józan átgondolásokra, megfontolt döntésekre kell a hangsúlyt helyezni.
Ugyanakkor azt sem árt megvizsgálni, hogy bizonytalanságotok vagy a túlzott biztonságra törekvés miatt nem akadályozzátok a vágyaitok megvalósulását? Nem lehet, hogy mindig másokat helyeztek előtérbe ahelyett, hogy a saját álmaitok, szívetek vágya felé mennétek? Ha őszintén magatokba néztek, akkor megláthatjátok, hogy sokszor önbizalomhiányotok miatt választjátok azt, hogy másokat akartok „megmenteni”, mások problémái kötik le időtöket és energiátok nagy részét. És ha igazán őszinték akartok lenni önmagatokhoz, akkor be kell vallani, hogy ez biztosítja számotokra azt, hogy valakinek érezzétek magatokat, vagy azt is gondolhatjátok, hogy akkor szeretnek a körülöttetek lévők, ha mindent megtesztek nekik. De ez önbecsapás, és a saját magatok fejlődésének elodázása. Tehát el kell engedni a túlzott áldozatvállalást, a megmentő komplexust, az állandó lemondásokat.
Mindenkinek megvan a saját karmikus feladata, és fejlődési lehetősége, amit csakis ő tud megoldani. Azzal, hogy átvállaljátok ezeket, számukra nem könnyítitek meg a feladat elvégzését, csak rajtatok lesz egyre több teher. 

Anyaság

Folytassuk az anyaság témájával. Sok ügyfelemtől hallom, hogy mindent megtett a gyermekéért, feláldozta saját lehetőségeit, pihenését azért, hogy gyermeke boldogságát megteremtse, mégsem kapja meg érte a hálát, tiszteletet, vagy legalább a köszönetet. Vagy nem úgy alakul a gyermek élete, ahogy anyaként azt elvárnák. El kell fogadnotok, hogy ez az ő döntése, ha ő nehézségek által szeretne fejlődni, akkor meg kell neki engedni. Ugyanakkor azt is fel kell ismerni, hogy a túlzott gondolkodás önállótlanná teszi őket, és sokkal nehezebben igazodnak el az élet forgatagában. És ha úgy érzitek nem kapjátok meg tőlük a kellő elismerést, tiszteletet, akkor azt is át kell gondolnotok vajon ti mennyire tisztelitek és ismeritek el önmagatokat? Miért vártok másoktól dicsérő szavakat, ha ti magunk sem tudjátok elismerni eredményeiteket. A gyermekek is szülői minták alapján működnek.
Tehát felkerülhetnek az elengedni valók közé z anyai/szülői túlzott áldozatvállalásaitok, a család érdekében történő lemondásaitok, és az ezzel kapcsolatos önkritikátok.

Végül vegyétek vizsgálat alá a szerelmi kapcsolataitokat. Miért váltok mindig áldozattá ezekben, akár lelkileg, akár fizikailag? Szeretitek e magatokat annyira, hogy elhiggyétek megérdemelitek az igazi társat, aki szinte a tenyerén hordoz benneteket?
Ehhez persze azt is át kell gondolni milyen mintát láttatok otthon, szüleitek kapcsolatában? Egyenrangú társak voltak, vagy valamelyiküket a család áldozatának láttátok? Ezek a berögzült minták tudattalanul is ott dolgoznak bennetek, és akadályozzák azt, hogy egyenrangú társként, alárendelődés, függőség nélkül éljetek kapcsolatotokban. A tapasztalatok pedig, amiket gyermekként megéltetek, vagy belevisznek hasonló helyzetekbe, hogy megoldódjon a család karmikus feladata, vagy lelketek a tudattalan félelmekkel hárítja a kapcsolat lehetőségét.

A párkeresőknek is akad gondolkodni való. Mi akadályozhatja meg a lelki társ megtalálását? Valóban felkészültek vagytok rá? Amikor az emberben még dolgoznak a régi csalódások emlékei, vagy még nem zárta le a múltbéli kapcsolatát (tudat alatti ragaszkodás miatt), akkor bizony olyan párt fog bevonzani, akivel nem alakul ki hosszabb kapcsolat, és megerősítésként még lehet a csalódást is meg kell élnie.
A másik problémát az okozhatja, ha idealizáljátok párotokat és olyan tulajdonságokat láttok bele, aminek a valósághoz köze sincs. Csalódtok, mert a „rózsaszín köd” megakadályozza a tisztánlátásotokat.
Itt összetett a feladat, egyfelől meg kell találni és elengedni azokat a mintákat, ami miatt nehezen képzelitek el, hogy létezik olyan kapcsolat, ahol tisztelnek, és önmagatok lehettek. Másfelől saját magatokban is meg kell vizsgálni azt, hogy nem vártok e túl sokat leendő párotoktól, és ezeket a tulajdonságokat mindenáron bele akarjátok tuszkolni, vagy olyanná alakítani a másikat.
Az önismeretre nagy szükségünk van, de szinte ugyanígy szükséges megismerni a bennünk dolgozó női/férfi mintákat, amik nem mindig vannak egy véleményen a párválasztást illetően. Én sokszor elmondom a hozzám fordulóknak, nem árt egy előzetes tájékozódás egymás személyiségéről, hogy tudjuk kit is sodort utunkba az élet.

Tehát van jó sok elengedési lehetőség az elkövetkező két hétre, érdemes időt szánni magatokra és szembenézni a problémák gyökereivel. A saját életeteknek benneteket kell szolgálnia, senki nem várja el tőletek, hogy Teréz Anyaként vagy Assisi Szent Ferencként éljetek. Életútjuk tiszteletre méltó, de nem mindenkinek adatik meg, hogy életében ilyen szinten élje meg az önfeláldozást. Mindenkinek a saját útját és a saját boldogságát kell megtalálnia, legyen az a materiális világban vagy a spiritualitásban.


Mindenkinek varázslatos elengedős, megtisztulós napokat kívánok!Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Asztrológia

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek