18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan segíthet a Symbolon kártya hétköznapi gondjaink megoldásában?- Mit jelentenek a kártyalapok?

Megosztás
Női lélek

Többször írtam ezen az oldalon a Symbolon kártyáról, most viszont egy kicsit más szemszögből szeretném megvilágítani használatát, méghozzá a hétköznapi használhatóság oldaláról. Tudjuk erről a kártyáról, hogy a lelki öngyógyítás és az önismeret tökéletes eszköze, ezek azonban nagy szavak, és nem teszik mindenki számára érthetővé, hogyan is lehet segítségünkre hétköznapi gondjaink megoldásában.


Többször írtam ezen az oldalon a Symbolon kártyáról, most viszont egy kicsit más szemszögből szeretném megvilágítani használatát, méghozzá a hétköznapi használhatóság oldaláról.

Tudjuk erről a kártyáról, hogy a lelki öngyógyítás és az önismeret tökéletes eszköze, ezek azonban nagy szavak, és nem teszik mindenki számára érthetővé, hogyan is lehet segítségünkre hétköznapi gondjaink megoldásában.

Az egyik legnagyszerűbb oldala, hogy bármely családtagunknak támogatást nyújthatunk életük problematikus dolgainak megoldásában, vagy nehéz döntéseikben. Különösen érdekes, hogy kisgyermekek esetében is remekül használható, hiszen olyan dolgokra látunk rá, amiről a gyermek nem akar, vagy nem is tud beszélni. Sokszor egy –egy kártyahúzás után, a képek láttán, a gyermek maga kezd el beszélni gondjairól.

A képek az ember számára az ősi nyelvet jelentik, ezért ösztönösen hatnak a gyerekekre is.

Nincs is annál nagyobb segítség, mint amikor egy anyuka megérti, hogy a gyermeke állandósult fejfájásának hátterében – amin semmilyen gyógyszer nem segített – a gyermek saját teljesítménykényszere áll, mert attól fél, ha nem teljesít elég jól az iskolában, akkor nem fogják a szülei szeretni. Ez az eset megtörtént, és a gyermek fejfájása nagyon gyorsan megszűnt, mivel anyuka sok türelemmel és szeretettel megértette vele, hogy a szülők szeretete független attól, hogy milyen érdemjegyeket hoz az iskolából.

Sokszor az iskolásoknál, egy megmérettetéstől való félelmet fedezhetünk fel a kártyával a megjelenő gyomorrontásuk, szédülésük, hányingerük mögött.

És ezek csak a gyermekkori példák. Ugyanígy segíthetünk idősebb szüleinknek, vagy más családtagjainknak is. És nem csak a betegségek esetén, de nehéz döntéshelyzetekben is, vagy bármilyen más kérdésben. A kártya mindig az önmagunkban zajló folyamatokat mutatják, így nincs másra mutogatás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legvégére hagytam, de azt hiszem a legfontosabb, hogy saját problémáinkat is megoldhatjuk Symbolonnal, nem kell mindig barátokhoz, rokonokhoz, vagy profi szakemberekhez fordulnunk tanácsokért.

A kártya valóban objektív, és könyörtelenül szembesít önmagunkkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sebestyén Attila asztrológus, spirituális mentor

06/30-8332245

Kapcsolatfelvétel 

Symbolon kártya tanfolyam


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés