18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat - Készítsünk vágy virágosládát

Megosztás
Női lélek

Azon gondolkodtam, milyen „varázslatot” javasoljak nektek a mai teremtő napra. Azt éreztem, hogy ma valami újra, teljesen másra van szükség, nem a megszokott vágylistára vagy vágytáblára. Hiszen tavasz van, a természetben is egy új kör kezdődik.


Azon gondolkodtam, milyen „varázslatot” javasoljak nektek a mai teremtő napra. Azt éreztem, hogy ma valami újra, teljesen másra van szükség, nem a megszokott vágylistára vagy vágytáblára.

Hiszen tavasz van, a természetben is egy új kör kezdődik.

És ez a nap is különlegesen alakul, hiszen Kos Újhold van, de a Hold még az éjszaka folyamán átlép a Bika jegyébe, ami már egészen más energiákkal segíti a változásokat életünkben. A Kos a kezdő energia, a tűz, az első lépések, a kezdetek energiája. Ehhez képest a Bika földies energiát hordoz, és a megvalósításban, a megtartásban segít bennünket.

Azért, hogy ma mindkét energiát a szolgálatunkba állítsuk, egy másfajta vágyainkat megteremtő módszert, „varázslatot” javasolok nektek.

Készítsünk ma együtt mágikus vágy virágládát!

Ilyenkor tavasszal úgyis szívesen palántázunk, ültetünk, és az Újhold erre remek alkalom is. Tehát ültessünk ma vágypalántákat egy vágyládába.

Ehhez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Kinek mennyi vágya van, aszerint válassza ki. És természetesen szükségetek lesz annyi palántára, amennyi vágyat meg szeretnétek valósítani az életetekben. Mindegyik virágpalánta egy vágyatokat fogja majd szimbolizálni.

Következő lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.

Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő, az aventurin és a rózsakvarc a megfelelő.

Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek a természet Angyalait és a Tündéreket, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Ezután következik az ültetés.

Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra a vágyatokra, amit az a növény képvisel, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megteremtődött ez. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban.

Szépen ültessétek el mindegyik vágyatokhoz tartozó növényt sorjában, ugyanezen módon.

Amikor a palántázás végére értek, mondjatok mégegyszer köszönetet a földnek, a természet Angyalainak és a Tündéreknek, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját vágyaitokat is, amik virágok formájában már ott vannak az életetekben. Köszönjétek meg, hogy veletek vannak, és figyeljétek, hogyan fejlődnek. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is kell foglalkozni, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.

Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel a vággyal kapcsolatban. Esetleg nem is hiszitek, hogy megvalósul? Vagy nem hisztek magatokban? Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi minták, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?

Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!

Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt mára és megköszönöm, ha időnként beszámoltok majd arról, hogyan is áll vágyültetvényetek! Én megteszem majd.

Újhold 2015. április 18.

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Kapcsolatfelvétel

www.facebook.com/Belsobeke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek