18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Flip-Me – FlipMe – FIRST GLOBAL PAYMENT SOLUTION PRESALE - Valóban az évszázad üzlete lenne?

Megosztás
Pay

2024 nyarára jósolják az indulást! 100 – 300 – 500 – 1.500 – 5.000 – 12.500 – 30.000 USDT kezdőcsomag megvásárlásaira van lehetőség! "Aki kimarad, az lemarad!" Már villognak is azok a Dollár jelek a szemünk előtt! Jó lenne akár már kis befektetéssel is szinte örök életű passzív jövedelemere szert tenni? Mibe fektessük a pénzünket? Ismerősen hangzik?


Hozzánk is elért a Flip Me híre, sőt, már konkrét regisztrációs linket is kaphatnánk, amennyiben szeretnénk ehhez a megszólalásig MLM és/vagy kockázatközösség rendszerre hasonlító pénzügyi vállalkozáshoz és annak fejlesztéséhez csatlakozni.

 
Szinte minden eleme megvan a Flip Me-nek ahhoz, hogy sikeresen gyűjtse össze azokat a "pénzügyi befektetőket", akikkel sikerre viheti a projektet.

Jó weboldal, jól csengő támogatói logo-k, mint azt alább is láthatjuk:

 Még a matek is hihető!
Magyar nyelvű Youtube videók is elérhetők már az interneten.Csakhogy! Mi szkeptikusak voltunk, mielőtt bármelyik csomagot megvásároltuk volna! 
És lehetséges, hogy nagyon is jól tettük!
Kutakodtunk és nyomoztunk kicsit.
Kezdjük a weboldallal, és a weboldalon megtalálható adatokkal, amit a „Privacy policy” tartalmaz.
 
A „terms and conditions” a londoni bíróságot jelöli meg, ezért gondolhatnánk, hogy a Flip Me Limited egy angol cég.
 
Ezen kívül azonban semmilyen más adatot nem árul el a cégről a weboldal!
  • Az angol cégnyilvántartásban nem szerepel a cég!
  • A letölthető prezentációnak is utánanéztünk, és úgy tűnik, egy szlovén "fiú"                 (

    Nejc Pogorelc )

      készíthette.

Itt található a profil elérhetősége a Facebook-on , már amennyiben még nem törölték.

És, ha ezek még így nem lennének eléggé visszatartó erejűek, miszerint a megtakarításunkból jó eséllyel egyetlen Forintot sem érdemes erre a projektre áldoznunk, akkor legyen feltűnő, hogy a projektnek nincsen semmilyen SSL titkosítással védett közvetlen befizetési csatornája! Mert hát ez sincsen. Ezért is kell applikációt letölteni (nem is egyet), hogy a pénzt be tudjuk fizetni.
Ugye! Ugye!

 Mire is jó a PRIVACY POLICY?
Itt például kristály tisztán le van írva (angolul ugyan) - pontosan az utolsó pont részletezi, miszerint a külső linkekért semmilyen felelősséget nem vállalnak. 

"9. External Links"Külső linkek

A Weboldal tartalmazhat linkeket más, az interneten harmadik felek által üzemeltetett weboldalakra ('Külső Oldalak").
Ezeket a linkeket kizárólag kényelmi céllal biztosítjuk Önnek, és nem minősülnek a FLIP ME általi tartalom vagy megbízhatóság jóváhagyásának.

Ön elismeri, hogy a FLIP ME nem felelős a Külső Oldalak elérhetőségéért, illetve az ott található információkért és tartalmakért.

Amennyiben aggodalmai vannak ezekkel a linkekkel vagy az ilyen külső oldalakon található tartalommal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adott oldal adminisztrátorával vagy webmesterével.

Ha úgy dönt, hogy hozzáfér a kapcsolt harmadik fél által üzemeltetett weboldalakhoz, azt saját felelősségére teszi.

A FLIP ME nem vállal felelősséget, és nem lesz felelős Önnek semmilyen veszteségért vagy kárért, amely az Ön egy másik weboldal tartalmára való hivatkozása miatt keletkezik a Weboldal Szolgáltatásaihoz való kapcsolódás eredményeként."


Aki még nem vásárolt csomagot, és még kérdései lennének, annak azt tanácsoljuk, hogy kérjen információt az MNB-től, hiszen ez a projekt bejelentés köteles!

Aki pedig már megvásárolt belépő csomagot, annak azt tanácsoljuk, hogy jelezze kérdéseit szintén a Bankfelügyelet felé.

Nagyon FONTOS!
A cikk tartalmát saját utánajárás alapozta meg, és senkit nem akarunk megfosztani élete befektetésétől!
 
De alább mutatunk egy videót, ahol az utóbbi évek kripto csalásait sorolják fel! 
Szinte bámulatos hasonlóságok hangzanak el a Flip Me-hez viszonyítva! Idő tényező!
A videóban felsorolt mindegyik esetben hosszú idő volt megadva a projekt indulásához, ami az eddigi esetekben pont arra volt jó, hogy minél több pénzt tudjanak begyűjteni a "laikus befektetőktől".

Ezen kívül a Flip Me, mint világhálózat kreatív megoldással szinte minden országra készített "pénzügyi tanácsadói" videókat. Ezeket is mind megtalálhatjuk a videó megosztókon
Csakhogy lefordítva a videókat, mindegyik személy ugyan azt adja elő. Nagyon hitelesen!

De érdekes módon mindegyik személy ugyan arra a weboldalra hivatkozik, méghozzá a        flip-me.com-ra, amin ugyebár csak az található, amit fentebb leírtunk.

Itt is a kérdés!
Látunk, találunk olyan videót, amelyben hiteles pénzügyi szakember tájékoztat minket a Flip Me "lehetőségről?"

Érdekesség: 
Azért, mert azt látjuk egy videóanyag adataiban, hogy "x" ezer/ százezer feliratkozó van - nem feltétlenül biztos, hogy az a valóságot takarja!
Gondoljunk bele, mennyi például FB oldalt "gyártottak le" "kamu" kedvelőkkel és követőkkel, hogy az hitelesnek tűnjön!

Ezen kívül tegyük fel magunknak vagy annak a személynek a kérdést, akin keresztül befizettük kezdőcsomagunkat, hogy most vajon hol van a pénzünk? 
Ki tud -tudna segíteni, ha kérésünk lenne, esetleg panasszal élnénk!?

Mert az "elmondások alapján" a projekt nem készült el, a blockchain "blokk lánc" még nem is létezik, legalább is, amikor ez a cikk íródik.

Érdekesség a Flip Me DOMAIN regisztrálásáról és egy SCAM DETECTOR ellenőrzésről!

Ezek az információk is sokat elárulhatnak!
 
A Domain-t 2016 November 16-án regisztrálták az USA-ban, de Reykjavik-ban található maga a szerver. Miért?

  
SCAM Detector - Átverés figyelés

Bizalmi index 48,4% a 100%-ból a ScaM Detector alapján!Rengeteg kérdés, még akkor is, ha szeretnénk hinni, hogy ez a befektetés profitot fog termelni.

Mindazonáltal ugyan ezen a weboldalon hirdetik a Lotto Day szolgáltatást is, mely 2023 Decemberében fog elindulni. Lássuk meg!

Tényleg mindenkinek kívánjuk, hogy legyen sikeres a befektetése! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat