18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mitesszerek és tág pórusok - Ez a házi módszer segíthet

Megosztás
Szépség


Hogyan segít a fenyőgyanta a nagy és tág pórusok és mitesszerek ellen?

Gyerekként nem kellett aggódnunk a bőrünk miatt. Azonban az évek múlásával ez megváltozhat. Gyakran megváltozik az évek során a bőr pórusainak mérete.

Miért történik ez és hogyan segíthet a természetes hatóanyag a bőrtextúrában?

Ezt tudni kell!!

Szükséges rossz

Nem élhetünk teljesen pórusok nélkül. Valójában szükségesek ahhoz, hogy a bőrünket olyan anyagokkal lássuk el, mint a bőrzsír. Ez fontos ahhoz, hogy a bőrünk puha és sima maradjon.

Azonban az évek múlásával a pórusok jelentősen megnagyobbodhatnak. Ennek oka gyakran a hormon háztartáshoz kapcsolódik. Az évek előrehaladtával nő a férfi hormon, a DHT aránya a bőrben. Mivel ez a hormon serkenti a bőrzsír termelését, a bőr több zsírt termel, és a pórusok megnagyobbodnak, kitágulnak. A bőr tág pórusú lesz és helyet ad a mitesszereknek.


De csak óvatosan!

Mivel a tág pórusok és a mitesszerek gyorsan ápolatlan külsőt kölcsönözhetnek, ezért sokan sok mindent kipróbálnak a pórusok összehúzására.

Nem szabad – Nem szabadna!

Amiről sokan azt gondolják, hogy jót tesz, az valójában kifejezetten ártalmas!

Akik most hámlasztják az arcukat, vagy akár a mitesszereket is kinyomkodják, azok még rosszabb helyzetbe is hozhatják magukat. Minél erősebben terheljük a bőrt, annál nagyobbak lehetnek a pórusok.

Így segít a gyanta

Kutatók most felfedezték, hogy a pisztáciafa gyantája olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a nagy pórusok összehúzásában. A gyantából kivonták a bőrápolási hatóanyagot. 

In- Vivo tanulmányok ( In-vivo-Diagnostik) kimutatták, hogy ez a hatóanyag képes gátolni a bőrzsír termelését. Ezekből a kutatási eredményekből született meg az Aktív Gyantakrém. A krémet a Frankfurti Evertz Pharma GmbH gyártja Németországban.

Aktív Gyantakrém

A Biovolen Aktív Gyantakrémet (PZN -16736364) a patikában és közvetlenül a gyártótól is megvásárolhatjuk online.

 

A független Derma Consult tesztintézet is nagyon jó eredménnyel értékelte a krémet. A használata biztonságos, és napi arcápoláshoz is alkalmas. Gyorsan beszívódik, nem zsíros, és kellemes bőrérzetet hagy maga után.

A gyártó különösen hangsúlyt fektet a bio minőségű alapanyagokra. Mint egy gyógyszerész elmondta, ez teszi a krémet különösen népszerűvé az egészségtudatos nők körében.

Gyantakrém olcsón?


Az eredeti termék kizárólag közvetlenül a gyártótól szerezhető be.

A legkedvezőbb áron közvetlenül a gyártótól az online áruházban vásárolhatjuk meg a www.harzsalbe.de weboldalon.

Itt élvezhetjük a gyártói kedvezményt és kockázatmentes rendelést számlával, 30 napos pénz visszafizetési garanciával.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat