18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Valóban megfelelően mosod a fogaidat? – High Tech a Fürdőszobában – Így használd a legújabb ELEKTROMOS FOGKEFÉT!

Megosztás
Egészség

Egy egészséges és ragyogó mosoly nemcsak növeli önbizalmunkat, hanem hatással van az egészségünkre is. Hogyan befolyásolja az Oral-B fejlett technológiája fogápolásunkat?


Most megtudhatod!

Legyen szó a reggelről vagy az estéről: a fogmosás a bőrápolás mellett elengedhetetlen része mindennapi rutinunknak - hiszen a szájegészség jelentős hatással van az általános egészségünkre is.

*De elég-e naponta csak kétszer megmosni a fogainkat?
*Mennyi ideig kell a fogakat mosni, és mi a fontos?
Szükséges-e fogköztisztítót (fogselymet) vagy interdentális kefét használni? Tudni szerettük volna, hogy valóban mennyit számít az egészséges fogápolás, és azt is eláruljuk, miért nem akarunk lemondani a jövőben az Oral-B iO család fogkeféiről...
Így működik a megfelelő fogmosási rutin
Mindenki szép, fehér és, ami még fontosabb, egészséges fogakra vágyik, ugye?
Ebben az esetben a fogápolás az elsődleges, hogy megelőzzük a fogkövet és megelőzzük a parodontitiszhez hasonló betegségeket.

Általánosságban elmondható, hogy mindig reggeli és esti étkezés után mossuk meg a fogainkat két-három percig.

FONTOS
Fontos, hogy az étkezések után legalább 30 percet várjunk, és csak azután kezdjünk el fogat mosni.

Miért?
Az étkezés után fogyasztott savas italok és ételek, például narancslé vagy tejtermékek ugyanis lágyítják a fogzománcot, ami érzékenyebbé teszi azt.

Amennyiben legalább fél órát vársz az étkezés után, a fogíny és a fogak regenerálódhatnak, és jobban védettek lesznek.

NE lépd túl!
Opcionálisan ebéd után is megmoshatod a fogaidat - azonban napi háromszori fogmosást ne lépj túl, mert ez veszélyeztetheti a fogzománcot.

TIPP

A fogmosás technikájához: kezdd a rágófelszínekkel, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a külső felszíneket.
Tisztítsd meg a belső felületeket is, majd használj fogköztisztítót (fogselymet) vagy interdentális kefét a fogközök tisztításához.

A hatékony tisztításhoz az Oral-B iO technológiája remekül működik.


Erről bővebben lentebb….

Oral-B iO: Ezek különböztetik meg őket a normál fogkeféktől!

Miben különbözik a hagyományos fogkefe az elektromos vagy iO technológiával rendelkezdő fogkefétől?

A márka iO családjába tartozó elektromos fogkefék az általunk ismert fogkeféktől eltérően működnek, hiszen rendkívül halk mágneses hajtóművel és finom mikro rezgésekkel dolgoznak.

Az energia pontosan a sörték végére helyeződik, így a tisztítás rendkívül gyengéd és hatékony.
A kerek fej minden fogat egyenként körülvesz és hatékonyan tisztítja a nehezen elérhető helyeket is.

Az iO fogkefék összességében 100 százalékkal több lepedéket távolítanak el, mint a hagyományos kézi fogkefe.
Szeretjük!

NYOMÁSÉRZÉKELÉS
Ugyanakkor az intelligens nyomásérzékelő védi az ínyt is, mivel segít optimális nyomást alkalmazni a fogmosás során.

A szenzor túl erős vagy túl gyenge nyomás esetén figyelmeztet – ez a tökéletes ellenőrzés!
Ráadásul az Oral-B iO fogkefék mindegyike alkalmas, hogy különböző tisztítási módok közül választhass, és akár a fogkefefejet cserélő emlékeztetőt is beállíthatod rajta.

Néhány modell esetében még egy interaktív LED-kijelző is rendelkezésre áll: ez egyszerű navigációt tesz lehetővé a fogkefe különböző funkciói és beállításai között.

Egy mosoly üdvözöl minket bekapcsoláskor, és minden mosás után vagy boldog arccal vagy szomorú arccal jutalmaz - attól függően, hogy mennyire és mennyi ideig mostuk fogainkat.

Egy hatalmas motivációs segítő, ugye?

Az Oral-B iO sorozat 7-től kezdve már mágneses töltőállomást tartalmaz. Ez nem csak elegánsan néz ki, hanem akár három óra alatt is teljesen feltölti a fogkefét.

Az iO fogkefék maguk is kívül-belül szépen mutatnak: például az iO10 fogkefék a Cosmic Black és a Stardust White színekben érhetők el - és az Oral-B iO család más modelljei is megállják a helyüket.Ezután bármikor azt mondhatod: „Fényes a mosolyom!“

A rendszeres fogmosás mellett jó, ha évente kétszer szakszerű fogtisztítást (depurálást- fogkő eltávolítást) végeztetsz fogorvosnál vagy dentálhigiénikusnál.

Különösen makacs lerakódások és baktériumok eltávolítására csakis a szakszerű dentálhigiénikus által végzett fogkő eltávolítás alkalmas! Ne próbálkozzunk házi módszerekkel!
Aki hajlamos a sok fogköre, annak akár gyakrabban is szükség lehet fogainak szakmai tisztíttatása.
Végül, de nem utolsó sorban, rendszeresen menj el fogorvosi ellenőrzésre, hogy fogaid mindig egészségesek és így már bátran, bármikor mondhatod, hogy a MOSOLYOD csillogó és fényes!

És van itt még valami!
Egy különleges funkció, amit a 5. sorozattól kezdődő modellek tartalmaznak, a pozíció- és mesterséges intelligencia segítette tisztítási technikafelismerés, ami elemzi, mely területeken kellene jobban tisztítani fogaidat!
Így könnyedén kaphatsz értesítést az Oral-B iO alkalmazásban arról, hogyan tudod egyénileg javítani fogápolásodat.

 
Okos töltőállomás
A prémium iO10 változat emellett egy okos töltőállomással is rendelkezik, az iOsense segítségével.
Ez az integrált időzítőnek köszönhetően mutatja, meddig kell mosnunk, irányít bennünket a fogtisztítás közben, jelezve, mely területek már jól megtisztultak, és melyeknek még több figyelmet kell szentelni, így közvetlenül hibás tisztítási viselkedésre is figyelmeztet.
Szinte olyan, mint egy élő személyi edző, aki hozzásegít a tökéletes hollywoodi mosolyhoz!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat