18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Lehetséges egy nőnek úgy állva pisilnie, hogy ne pisilje le saját magát? Szinte úgy, mint a férfiak!

Megosztás
Életmód

Igen, a nők is állva pisilhetnek olyan eszközök segítségével, mint például ún. női piszoár vagy állópiszoár, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek.


Ezek lehetővé teszik számukra, hogy hasonlóan a férfiakhoz állva pisiljenek anélkül, hogy lepisilnék magukat.
Az ilyen eszközök általában különböző formájúak és méretűek lehetnek, hogy különböző igényeket elégítsenek ki.

Milyen a női piszoár?


No nem ilyen.....mint a képen


A női piszoár egy olyan speciális WC-felszerelés vagy eszköz, amely lehetővé teszi a nőknek, hogy állva pisiljenek anélkül, hogy lepisilnék magukat vagy a környezetüket.
Ezek az eszközök általában kialakításukban és funkciójukban különböznek a hagyományos WC-ktől.

Néhány példa a női piszoárok típusaira1. Női piszoár falra szerelve:

Ezek a piszoárok a falra vannak rögzítve, és egy speciális kialakítással rendelkeznek, hogy a nők könnyen használhassák őket, például szélesebb vagy alsóra hajló részekkel.

2. Női piszoár állványon:

Ebben az esetben az eszköz egy állványon helyezkedik el, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy állva pisiljenek. Általában könnyen szállíthatók és telepíthetők.

3. Női piszoár közterületeken:

Számos közterületen találhatók női piszoárok, amelyek megkönnyítik a nyilvános helyeken való pisilést anélkül, hogy a nőknek le kellene hajolniuk vagy ülniük. Ezek az eszközök különböző formákban és méretekben léteznek, hogy kielégítsék különböző igényeket és helyszíneken való használatot.

A céljuk az, hogy higiénikus és kényelmes módon segítsék a nőket a pisilésben, amikor nincs elérhető hagyományos WC.


És segédeszköz nélkül is tudhatnak a nők állva pisilni?
Igen, néhány nő képes állva pisilni segédeszköz nélkül is, bár ez általában nem olyan könnyű vagy hatékony, mint a férfiak esetében.

Természetes módon állva pisilni olyan nők számára lehetséges könnyebben, akik megfelelő technikával és testkontrollal rendelkeznek.

Ez a technika általában azt igényli, hogy a nő hajoljon kissé előre vagy terpeszben álljon, és próbálja meg irányítani a vizelet áramlását a megfelelő helyre.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem minden nő számára megvalósítható vagy kényelmes, és a legtöbb nő a hagyományos WC-t használja ülve.

A női piszoárok vagy más segédeszközök használata praktikusabb lehet olyan helyzetekben, ahol nincs hozzáférhető hagyományos WC, ezért kényelmes és higiénikus alternatívát keresnek.


Érdekességek a pisilésről


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat