18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

SZERETLEK - Hogyan fejezik ki a férfiak CSILLAGJEGYEK szerint, hogy SZERETLEK?

Megosztás
Tipológia

Tipológia- Hogyan mondják a csillagjegyek: "Szeretlek!" Lehet, hogy a partnered nem mondja ki ezeket a szavakat, de MEGMUTATJA neked! Milyen csillagjegyben született párod? Igaz rá a leírás?


Nézd meg a tipológia rendszerét, hogy a férfi csillagjegyek hogyan mondják vagy mutatják ki a "Szeretlek" érzésüket.

Melyik csillagjegy mondja virágokkal, ki költeményekkel, ki egyszerű, őszinte szavakkal?

Biztosan megvan a saját tapasztalatod!

Egyénenként nagyon eltérő lehet. De egy kicsit a csillagjegytől is függ - vajon a férfi inkább hajlamos a virágos szerelmi vallomásra, vagy a szimpla vallomásra, ami ugyanolyan szép lehet, ha az a szívéből jön.


A tipológia rendszerén keresztül többet megtudhatsz erről!


Talán ez a gyűjtemény is szép inspiráció lehet számodra?

Mondják, hogy az ajándékok általában az ajándékozónak tetszenek leginkább.


Vajon illik párodra ez a leírás? Milyen csillagjegyben született? Ő hogyan mondja el vagy mutatja ki Neked, hogy szeret?

Nézd meg minél előbb a tipológia rendszerében, és tudd meg, hogyan fejezik ki a férfi csillagjegyek szerelmüket...Tipológia: Így mondja a Kos csillagjegy: "Szeretlek!"
Szenvedélyesen, egyszerűen és hosszas kerülők nélkül. A Kos támadással ejti túszul a szerelmét egy csókkal, és ennyi elég is neki.
Mindent elmond, amit mondani akar. A csók szemeiben is elmond mindent. Pontosan olyan nyílt a kiállásában, mint mindig az életben.


Tipológia: Így mondja a Bika csillagjegy: "Szeretlek!"
A tipikus Bika egy álomszerű rétcsokrot szed szerelmének, anélkül hogy sok szót és ígéretet szólna.
Lehet, hogy egy álomszerű rózsafát is állít neki az ajtaja elé. A kis figyelmességek az ő stílusa.


Tipológia: Így mondja az Ikrek csillagjegy: "Szeretlek!"
Az Ikrek kivételes formába lendül, ahogy az életben más alkalmakkor is.
A probléma csak az, hogy a tipikus Ikrek minden alkalommal túlszárnyalná önmagát ötleteivel. Esőt hullat a rózsákból, magányos hegedűst táncoltat... Egyre több lesz. Kezdetben szép. Azonban idővel mindkettejüknek fárasztó lehet. Gyakran kevesebb néha több, drága Ikrek!


Tipológia: Így mondja a Rák csillagjegy: "Szeretlek!"
A tipikus Rák egy nagyon hosszú, nagyon romantikus verset ír szerelmének, amit félénken átnyújt - vagy egy másik kreatív alkotásban mondja el érzéseit. Ezek a sorok az egész érzelmi világát kifejezik, nagyon őszintén, nagyon elkötelezetten. Ő azt mondja, amit gondol.Tipológia: Így mondja az Oroszlán csillagjegy: "Szeretlek!"
Az Oroszlán lehozza szerelmének az égi csillagokat. Talán még a szó szoros értelmében is: A csillag, ami a kedves nevét viseli, egy tipikus Oroszlán-ajándék lehetne. Egyértelműen elképesztő, csodálatot vív ki magának (akár mások részéről is) és a siker garantált!

Tipológia: Így mondja a Szűz csillagjegy: "Szeretlek!"
A Szűz kreatív, ugyanakkor nagyon komoly és inkább félénk. Talán ír szerelmének egy csodálatos, hosszú, nagyon költői levelet. Vagy rajzol neki egy képet. Mindenesetre komolyan gondolja, amit ír vagy mond.


Tipológia: Így mondja a Mérleg csillagjegy: "Szeretlek!"
A Mérleg kitalál valamit. Lehet, hogy naponta egyetlen piros rózsát tesz szerelme lábtörlőjére. Anélkül, hogy kijelölné magát profi virágküldőnek. Hetekig, akár hónapokig is képes ezt csinálni. Nagyon kitartó.


Tipológia: Így mondja a Skorpió csillagjegy: "Szeretlek!"
A Skorpió magához ragadja, szenvedélyesen megcsókolja szerelmét. És ha van egy ágy a közelben, akkor abban vele elmerül. Nagy szavak, hosszú beszélések nincsenek. Viszont van őszinte, viharos szenvedély!!!Tipológia: Így mondja az Nyilas csillagjegy: "Szeretlek!"
A Nyilas, férfi nem az a kifejezetten optimista típus, bár tud szórakoztató is lenni, mégis hajlamos lehet a bizonytalanságra. S éppen emiatt érzi sokszor, hogy alkalmatlan a valódi szerelemre, emiatt nem igazán a szavak embere. Inkább ír egy magához képest szép szerelmes levelet… Amiben minden benne van! Ezt az írást vegyük komolyan, mert életében ilyet maximum kétszer tesz meg!


Tipológia: Így mondja a Bak csillagjegy: "Szeretlek!"
A Bak talán ír egy levelet, nagyon komolyan, de röviden: "Ezzel azt akartam mondani, hogy szeretlek." Nincs túl sok gyakorlata a szerelmi vallomásokban, életében legfeljebb kétszer fordul elő. Azért ez igazán őszinte!


Tipológia: Így mondja a Vízöntő csillagjegy: "Szeretlek!"
A Vízöntő meglép valami őrült dolgot. Rózsaszínnel festi be a falat, amelyet a hálószobájából lát szerelme, vagy saját tervezésű plakátokat ragaszt a munkahelyi útvonalán lévő falakra. A tömör üzenettel: "Szeretlek."


Tipológia: Így mondja a Halak csillagjegy: "Szeretlek!"
A Halak nagyon érzékeny. Lehet, hogy verseket ír, nagyon romantikus, érzékeny sorokat, amiket naponta bedob szerelme postaládájába. De félénk: szerelmének kell kiderítenie/ rájönnie, ki a költő, mert túl félénk az egyértelmű (szemtől-szembe) vallomáshoz.


MÉG TÖBB TIPOLÓGIA


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat