18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Így válassz magadnak bugyit – Normál és tanga! – Valóban egészségtelen a tanga bugyi?

Megosztás
Egészség

Milyen a jó és egészséges bugyi? Milyen anyagból készül? Milyen a női bugyik méretezés rendszere? Hogyan mérjem le, hogy nekem milyen méretű bugyira van szükségem? Valóban egészségtelen a tanga bugyi? Milyen betegségeket lehet tőle kapni?


Valóban egészségtelen a tanga bugyi? Milyen betegségeket lehet tőle kapni?


Nem feltétlenül egészségtelen a tanga bugyi viselése, de fontos tudni, hogy szoros illeszkedése miatt megnövelheti a hüvely környékén a baktériumok és gombák elszaporodásának esélyét.

Ez potenciálisan hozzájárulhat
• hüvelyi fertőzések,
• irritációk vagy
• hólyaggyulladás kialakulásához.

A tanga hordása alkalmával általában kevesebb anyag érintkezik a testtel, így a védelem is csökken a ruha és a test között.

Azonban nem mindenki érzékeny a tanga bugyi viselésére, és a higiéniai szokások és az anyagválasztás is befolyásolhatja a helyzetet.

Ha gondot észlelsz, érdemes lehet változtatni a bugyi típusán vagy az anyagán, és mindig figyelj az intim higiéniára.

Amennyiben aggódsz vagy rendszeresen problémák adódnak, érdemes konzultálni egy orvossal.


További érdekességek a TANGA viseléséről


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat