18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Az INFP személyiségtípus - Az emberiségnek CSAK a 4%-a tartozik közéjük!

Megosztás
Tipológia

◦ Mit jelent az INFP rövidítés? ◦ Milyen jellemző tulajdonságokkal rendelkezik az INFP személyiség? ◦ Erősségek és gyengeségek: Ezek jellemzik a Mediátorokat ◦ 5 híres személy, akik Mediátor személyiségtípusúak


Az INFP személyiségtípus (Mediátor)- Mi rejlik ezen személyiségtípus mögött? A mediátorok számára soha véget nem ér a jóságban való hit.
Bemutatjuk azt a személyiségtípust, amely csak a lakosság 4%-át teszi ki!

Te vajon beletartozol ebbe a 4%-ba?


◦ Mit jelent az INFP rövidítés? 
◦Milyen jellemző tulajdonságokkal rendelkezik az INFP személyiség?
◦ Erősségek és gyengeségek: Ezek jellemzik a Mediátorokat
◦ 5 híres személy, akik Mediátor személyiségtípusúak
◦ Szerelem: Az INFP-k igazi romantikusok
◦ Beszéljünk üzleti dolgokról


Mediátorok a munkában 
Az emberek karakterét 16 különböző személyiségtípusba lehet sorolni, ami betekintést nyújt az erősségekbe, gyengeségekbe és különleges személyiségjegyekbe. 

Ezt nem hiszed el? 

Tegyél egy tesztet és nézd meg magad! Az INFP-k a Myers-Briggs szerint csak az emberek 4%-át teszik ki. 
Ez a típusjelző az emberi személyiségeket bizonyos jellemzők alapján osztályozza, amelyek a svájci pszichológus, Carl Gustav Jung felismeréseire épülnek. Az INFP (Mediátor) személyiségtípus összekapcsolja az introverzió (I), intuíció (N), érzelem (F) és észlelés (P) pszichológiai jellemzőit.

Nálunk mindent megtudhatsz erről a személyiségtípusról: különleges jellemzők, erősségek, gyengeségek, célok és álmok.Az INFP rövidítés a következő jellemző tulajdonságokra utal: 
Introverzió (belső fordulat) Az introverziót gyakran összekeverik a félénkséggel.

Azonban ez korántsem mindig így van!

Az INFP-k egyszerűen önmaguknak elegendőek, és nem érzik a folyamatos társaság igényét. Élvezik, hogy saját gondolataik világába merülnek, és gyorsan kimerülnek mások jelenlététől.
Az elvonulás azonban gyorsan újratölti az energiakészleteiket.INTUICIÓS EMBEREK
Racionalitás nélkül tudni, mi a helyes döntés. Vagy meghallgatni a belső érzéseket. Mindez leírja az intuíciót, egy majdhogynem varázslatos adományt. Az intuíciós emberek nagyon érzékenyek a környezetükben lévő feszültségekre.

ÉRZELEM

Feeling (Érzelem) Ők gondoskodnak társaikról, empatikusak és szó szerint beleélik és megélik magukat a másik személy helyzetébe.

ÉSZLELÉS

Azonnal érzékelik, hogy mi játszódik le a másik emberben. Perceive (Észlelés) Az élet sok fantasztikus lehetőségből áll, merev struktúrák pedig ellenszenvesek számukra.
Figyelik környezetüket, részletekre figyelnek és a legkisebb változásokat is észreveszik.

Milyen tulajdonságok jellemezik az INFP személyiséget?

Ők még a legrosszabb embereknél és a katasztrófáknál is próbálják meglátni a jót, és lehetőségeket keresnek arra, hogy dolgokat jobbra fordítsanak. 

Hisznek abban, hogy minden ember alapvetően jó és szeretetre méltó a szívénél.

Amikor útjukat kiválasztják, az értéket, a szépséget, az erkölcsöt és az erényt nézik.

Az INFP személyiségtípust a környezetük gyakran félénknek és visszahúzódónak írja le. Ez valójában kívülről így látszik. Lelkükben azonban álmok és szenvedélyek rejlenek - csak éppen nem mindenkivel osztják meg azokat!

Erősségek

Erősségek és gyengeségek: Ez jellemzi a Mediátorokat Erősségek

+ Nyitottak és rugalmasak.

A Mediátorok szívesen alakítják az életüket saját vágyaik szerint. Jól alkalmazkodnak az új élethelyzetekhez, és általában nincs problémájuk a saját útjuk megtalálásával a világban.

+ Jó hallgatók.

Gondolkodásmódjukat a részvétel és a kedvesség inspirálja. Barátaiknak és családjuk számára mindig nyitott fülük van, és cselekedettel és tanácsokkal támogatják őket.

+ Szenvedély

Ha egyszer valami lelkesíti őket, nincs megállás. Eközben rendkívül önkritikusak és magas színvonalú követelményeket támasztanak maguk elé. A csapatmunka gyakran problémát okoz számukra, mert mások teljesítménye nem felel meg saját elvárásaiknak.

Gyengeségek

- Túl kedvesek

Amikor az INFP személyiségek valami vagy valaki mellett állnak, gyakran elfelejtenek minden más körülöttük. Még saját szükségleteiket is elhanyagolják, ami sajnos néha ahhoz az eredményhez vezet, hogy kihasználják őket.

- Könnyen sebezhetőek

A kritikát könnyen veszik a szívükre. Sok mindent személyes sértésnek vesznek és mindent a fejükben újra és újra megforgatnak.

- Konfliktuskerülők és harmóniaszeretők

Az INFP-knak erős a harmóniaszükséglete. A konfliktusokat nagyrészt kerülik vagy igyekeznek minél hamarabb elsimítani.5 híres személy, akik a Mediátor személyiségtípusba tartoznak

Julia Roberts
Ha az INFP valami mellett elkötelezi magát, teljes szívvel és szenvedéllyel támogatja. Céljai és meggyőződései érdekében szenvedélyesen és teljes elkötelezettséggel lép fel. A színésznő, Julia Roberts is ebbe a személyiségtípusba tartozik.Johnny Depp
Az INFP-k gyakran egy rugalmas és spontán megközelítést részesítenek előnyben, az életben. Johnny Depp ismert arról, hogy nem hagyja elkerülni az egyedülálló szerepeket és projekteket.
Számára szükséges a szerepekhez egyfajta szabadság, hogy azokat eljátszhassa.

Alicia Keys
A énekesnő híres művészi kreativitásáról és zenei sokoldalúságáról. Ő is nagyon jól passzol a Mediátor személyiségtípushoz.

William Shakespeare

Az egyik leghíresebb és legbefolyásosabb író a világtörténelemben. Néha a Mediátoroknak nehéz verbálisan kifejezni magukat. Azonban a papíron képesek csodálatosan megfogalmazni gondolataikat és érzéseiket. Így is tett William Shakespeare, a nyelv mestere, legyen szó tragédiákról, komédiákról vagy történelmi drámákról, mint a Rómeó és Júlia.

Audrey Hepburn
A színésznő különösen a "Reggeli Tiffanyvel" című filmklasszikussal vált ismertté. Emellett elegáns megjelenése és stílusa generációkon át hatással volt a nőkre.Szerelem
Az INFP-k igazi romantikusok mivel a Mediátorok sosem szenvednek képzelőerő hiányban, álmodoznak a tökéletes kapcsolatról. 

Ideális partnerüket és lelki társukat megteremtik a fejükben, és romantikus, filmhez méltó jeleneteket képzelnek el. Néha egy álom sokkal szebb lehet, mint a valóság. 

Környezetük gyakran naivnak tartja őket ezért.A Mediátorokat egy őszinte hit köti össze a kapcsolatok koncepciójában - hogy két ember egymásra talál és jobbá, boldogabbá tehetik egymást, mintha egyedül lennének.

TÁRSKERESÉS
A társkeresés során a Mediátorok gyakran igazi összehasonlítási lavinát indítanak el, ahol minden aspektust górcső alá vesznek a jelenlegi "csábító" kilétéről és azt összevetik az általuk elképzelt ideállal.

Tipp mindenkinek az INFP-ktől

Próbáld ki, hogy kikapcsolod az agyadat és hallgass csak  a szívedre, belső hangjaidra, érzéseidre.

INFP és a munka és üzleti kapcsolatok
Mediátorok a munkában - A Mediátorok számára az ideális szakmai útnak olyannak kell éreznie, mint egy hivatás, nem csak, mint egy munka. 

És ha nem jár túl sok fárasztó szociális interakcióval vagy telefonálással, annál jobb.


A Mediátorok alkalmazkodók, de demotiválónak érezhetik a stresszes, bürokratikus vagy hektikus környezetben való munkavégzést.

Frusztrálttá válhatnak olyan munkahelyeken is, ahol nagyon kritikusak vagy verseny orientáltak az emberek. 

Gyakran olyan munkákra van szükségük, amelyekben kibontakoztathatják művészi szabadságukat.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat