18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mi a Stellar? –Ne dőlj be a könnyű és gyors pénzkereseti lehetőségnek! Nem olyan egyszerű!

Megosztás
Pay

Még akkor sem, ha mindenben magadra ismersz! A hirdetés ugyanis pont úgy van szövegezve, hogy minden sorában magadra ismerj! Biztonságos lehet Stellarba fektetni a pénzemet? Hogyan lehet nekem is Stellarom? Tényleg ez lesz az új Bitcoin? Hogyan lehet a Szellart valódi pénzre váltani?


Rengeteg kérdés, és még több válasz.

Megjelent egy hirdetés az interneten, ami gyors pénzkereseti lehetőséget kínál, viszonylag kevés pénz befektetésével. 

De nagy az esély rá, hogy sem pénzt nem fogsz keresni vele, de még a befektetett pénzedet is elveszíted.

 
 
A hirdetésben nagyon sokan magukra ismerhetnek, miszerint ehhez a gyors pénzkereseti lehetőséghez semmilyen pénzügyi vagy tőzsdei ismeret nem kell.

 
Egyszerűen csak meg kell rendelnünk egy Stellar csomagot 15.000 – 20.000 Forintért, és ennyi. Természetesen leírják, minél több pénzt fektetünk be most, annál többet is kereshetünk vele. De senki ne gondolja, hogy a valóságban ilyen egyszerűen lehetne pénzt keresni! 


NE DŐLJÜNK BE!
Még akkor sem, ha nagy szükségünk lenne pénzre, és nem akarunk, vagy nem tudunk hitelhez jutni.

Meg is mutatjuk, mi lett számunka gyanús!

Mint minden jó reklám, ennek is az egyik eleme határidőt és mennyiségi korlátot tartalmaz. 

Ez egy pszichológiai nyomásgyakorlás, hogy mielőbb rendeljük meg a terméket, és ha lehetséges, akkor minél nagyobb értékben.

Például:

Két nap egymás után felmentünk az oldalra, és „A” napon 74 megvásárolható csomagot mutatott, míg „B” napon 79 elérhető csomag volt.

 
Holott „A” napon azt hirdette az oldal, hogy mielőbb vásároljuk meg a csomagjainkat, mert már csak 74 darab elérhető!

 
Hogyan lehetséges ez?
A mi gondolatunk szerint úgy, ha valami ezzel az ajánlattal/lehetőséggel nincsen rendben.

Ez nem azt jelenti, hogy a Stellar nem legális kriptovaluta, de igenis szükséges a pénzügyi ismeret, ha ilyen lehetőségbe szeretnénk fektetni a pénzünket!

Egyre többet fogjuk hallani a Stellar kifejezést, mert valóban új kriptovalutának számít.


Mi a Stellar?

A Stellar egy nyílt forráskódú blokklánc platform és kriptovaluta, amely lehetővé teszi a pénzügyi tranzakciók gyors és olcsó végrehajtását. A célja, hogy megkönnyítse a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést és csökkentse a tranzakciós költségeket a világ különböző részein.

Kockázat mindig van!
A befektetés mindig kockázattal jár. A kriptovaluták piaca volatilis, így bár a Stellar hosszú távon ígéretes lehet, fontos tudni, hogy az árfolyamok ingadozhatnak. Mindig ajánlott alaposan tájékozódni és konzultálni pénzügyi szakértővel, mielőtt befektetési döntést hozol.
Hogyan lehet nekem is Stellarom? – Lépésről lépésre
A Stellarhoz való hozzájutásért kriptotőzsdéken vagy pénzváltóknál lehet vásárolni. Ehhez először létre kell hoznod egy pénztárcát (wallet), ahol tárolhatod a Stellarodat. Ezután vásárolhatsz Stellar-t kriptotőzsdéken vagy átveheted más felhasználóktól.

Valóban a Stellar lehet az új Bitcoin?
A Stellar nem feltétlenül az új Bitcoin, mivel különböző célokat szolgál. A Bitcoin elsősorban értékmegőrzésre és tranzakciókra szolgál, míg a Stellar a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést és a határok nélküli tranzakciókat célozza meg.

Hogyan lesz a Stellarból valódi pénz?
A Stellar kriptovalutákat kriptotőzsdéken vagy pénzváltóknál lehet valódi pénzre váltani. Ehhez általában regisztrálnod kell a megfelelő platformon, hitelesítened magadat, majd a Stellar-t eladhatod az adott platformon az aktuális árfolyam szerint.

Tehát koránt sem olyan egyszerű, mint azt például ebben a hirdetésben ajánlják.

Fontos, hogy mindig legyél körültekintő a kriptovalutákkal kapcsolatos ügyletek során, és csak megbízható forrásokat használj a tájékozódáshoz.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat