18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Valóban megtisztítható a farmernadrág a fagyasztóban? - Mítoszok és a valóság

Megosztás
Otthon

Igen, a farmernadrágot néhány órára a fagyasztóban hagyhatod!


Igen, a farmernadrágot néhány órára a fagyasztóban hagyhatod, hogy frissítse és megszüntesse a kellemetlen szagokat. 


A hideg hőmérséklet segít elpusztítani a baktériumokat és a szagokat okozó mikroorganizmusokat. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez nem egy hosszú távú megoldás, és nem helyettesíti a mosást. 

A fagyasztás csupán átmeneti megoldás lehet, amíg eljutsz egy mosógéphez.

Ugye nem megy össze a farmernadrág a fagyasztóban?

Nem, a farmernadrág nem fog összeragadni a fagyasztás során. A farmer anyaga és szerkezete általában ellenálló és nem változik meg, amikor néhány órára a fagyasztóban hagyod. 

Csak bizonyosan száraz legyen, mielőtt a fagyasztóba teszed, hogy elkerüld a vízcseppek vagy foltok kialakulását a fagyasztás során.

Kifakulhat a farmernadrág színe a fagyasztóban?
Nem, a farmer színe általában nem fog kifakulni a fagyasztóban. A fagyasztás nem okoz színvesztést a farmernadrág esetében, mivel a fagyasztás során nem használunk semmilyen vegyi anyagot vagy erős tisztítószert. 


Ahhoz, hogy elkerüld a színfakulást és a károsodást a mosás során, érdemes a farmer nadrágot külön mosni hideg vízzel, és lehetőleg fordítva felöltve, hogy megőrizd annak eredeti színét és állapotát.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat