18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan készíts Holdoltárt? - Hogyan használjam a Holdoltárt?

Megosztás
Női lélek

Aki rendszeres olvasója az oldalnak, a sok színes és érdekes cikk között, találkozhat az Újhold és Telihold varázslattal is. Ezek a varázslatok ahhoz nyújtanak segítséget, hogy az aktuális Hold hatásokat a leghatékonyabban tudjuk saját szolgálatunkba állítani. A varázslatokat egyszerűbb formában is el lehet végezni, mindenféle extrák nélkül működnek, de, aki hajlandó több energiát belefektetni, az elkészítheti saját Holdoltárát.


Aki rendszeres olvasója az oldalnak, a sok színes és érdekes cikk között, találkozhat az Újhold és Telihold varázslattal is. Ezek a varázslatok ahhoz nyújtanak segítséget, hogy az aktuális Hold hatásokat a leghatékonyabban tudjuk saját szolgálatunkba állítani.

A varázslatokat egyszerűbb formában is el lehet végezni, mindenféle extrák nélkül működnek, de, aki hajlandó több energiát belefektetni, az elkészítheti saját Holdoltárát.

Ehhez szükséged lesz
  • Világoskék vagy kék terítőre.
  • 2 db gyertyára. Ez lehet mécses is. Újholdkor rakhattok fehér gyertyát az oltárra.
  • Szantál füstölőre.
  • Rakhattok az oltárra vízi vagy folyóparti növényeket, fűzfa vagy rezgőnyárfa ágakat. Újholdkor, ha van rá lehetőségetek fehér liliomot is tehettek az oltárra, ez a növény különösen szoros kapcsolatban áll a Holddal.
  • Tehettek rá fehér köveket, ásványokat is, holdkövet mindenképpen, és rakhattok mellé az aktuális holdállásnak megfelelő ásványt is. A fehér szín általánosságban is erősíti a Hold energiáját.
  • És rakhattok rá bármi olyat, amit jónak éreztek.

Az oltárotoknak olyan helyet válasszatok otthonotokban, ahol nyugalom van, ha van saját szobátok, akkor legjobb ott elhelyezni.

A Holdoltárt bármikor használhatjátok, amikor segítséget szeretnétek kérni egy problémánál, és segítségül hívhatjátok a megoldáshoz az Angyalokat is. Az Angyalok szólításához nem szükséges különleges „körítés”, Ők mindig készen állnak arra, hogy segítségetekre legyenek, de kérés nélkül nem tehetnek semmi. Tehát kérjétek Őket, ha bajban vagytok, és köszönjétek meg nekik, hogy segítségedre sietnek.

Varázslatos napokat kívánok Mindenkinek!

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Tanácsadás, meditációk 

Belső Béke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Női lélek

Hirdetés
Hirdetés
Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés

Hirdetés


Népszerű cikkek