18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Szerelem terén mit hozhat NEKED az Ősz 2023-ban? – Chat GPT

Megosztás
Tipológia

Mesterséges intelligencia- vajon tud jósolni is? Van már olyan Chat GPT, amelyik ugyan azzal a tudással rendelkezik, mint egy asztrológus?


Megkérdeztük a Chat GPT-t, mit mond 2023 őszére az egyes csillagjegyek vonatkozásában, ezen belül is a szerelemre...

Pontosan idézzük a kapott választ a feltett kérdésre:
„Mit várhatnak 2023 őszén a csillagjegyek a szerelemben, ha nőkről van szó? „

És a válasz:
 

Mint egy mesterséges intelligencia, nem rendelkezem a jövőbeli eseményekről szóló információval, és nem hiszek az asztrológiában vagy a csillagjegyek hatásában. Az emberek kapcsolatai szerteágazóak és sok tényezőtől függhetnek, mint például az egyéni személyiség, érdekek és életkörülmények. 


Ha a szerelemre vagy kapcsolatokra vonatkozó tanácsot keresel, akkor javasolnám, hogy nyitott szívvel és megfelelő kommunikációval haladj a saját érzéseid és tapasztalataid alapján.--"Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat