18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nem hiszed el! Mi az, ami a normál KÖRÖMLAKKOT tartóssá teszi!

Megosztás
Szépség

Apró házi praktika, még annál is egyszerűbb alapanyag! Ráadásul TUTI, hogy most is van otthon a szekrényben! Ezzel tisztítsd meg a körömfelületet, mielőtt felvinnéd a körömlakkot!


A körömfestés időt és idegeket igényel. Annál jobban bosszankodunk, ha a körömlakk rövid idő után már elkezd leperegni. A konyhaszekrényből, otthoni praktikával a körömlakk – ha nem is örökké - 3x több ideig marad ép körmünkön, mintha csak egyszerűen felkentük volna.

Valljuk be – nem mindenki szeret otthon UV lámpával bíbelődni, és bárhogyan is, de a gél lakkok eltávolítása nem egyszerű. Ezért még mindig sokan teszik le voksukat a hagyományos körömlakk mellett.

Főzés, takarítás, gépelés a számítógépen: A frissen festett körmök tönkretételéhez gyakran elég pár pillanat, és az ujjbegyek-körömvégek máris újra csúnyák lesznek.
Kijavítani? Szerintünk nem lehet!
Még rosszabb, ha teljes manikűr után nyúlunk hozzá valamihez, ami tönkre teszi az alkotásunkat.
A manikűr Önmagában nagyon sok időt vesz igénybe, és egyikünk sem akarja, hogy néhány óra elteltével ismét csúnya, foltos legyen körmünk. Akinek nincsen kedve a gel lakk körmökhöz, annak kifejezetten ajánlott házi praktikánk. Tartósabbá teszi a körömlakkot, és ami a legjobb az egészben, a legtöbbünknél már most is megtalálható a konyhában.

Nem gondoltad volna, mi ez a szer!

Annak érdekében, hogy hosszabb ideig élvezhessük gyönyörűen festett körmeinket, a jövőben érdemes almaecetet beépíteni a manikűrébe . Teljesen eltávolítja a régi maradványokat, alaposan zsírtalanítja a körömfelületet és az ujjbegyeket, és az intenzív tisztításnak köszönhetően később biztosítja a lakk jobb tapadását a körmökön.
Ezenkívül az almaecet nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, ezért nem bántja - támadja meg az érzékeny körömágyat.

Hogyan csináljuk?
Először mossuk le a körmünket körömlakk lemosóval. Ezután tegyünk néhány csepp almaecetet egy vattakorongra, és mintha políroznánk – simítsuk át vele az összes körmöt, hogy minden maradékot, zsíros szennyeződést alaposan eltávolítsunk.
Ezután felvihetünk egy átlátszó alaplakkot alapozóként a körmökre, és a szokásos módon jöhet a színes körömlakk. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat