18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Botox krém: Ez a krém öt perc alatt feszes és ráncmentes bőrt ígér – Vajon tényleg hatékony?

Megosztás
Szépség

A ráncok és vonalak az élet velejárói. Ám egy rövid, keveset alvó éjszaka után időnként csak egy gyors csodaszerre vágynánk, amely kivasalhatná arcunkon a bőrt. Van ilyen! De mint, minden csoda, ez sem tart örökké! Mielőtt megvásárolnánk - érdemes figyelmesen elolvasni a hatásmechanizmusát és főként a HATÓIDEJÉT!


Aki nem szeretne vagy nem teheti meg, hogy azonnal plasztikai sebészhez forduljon (valljuk be, sokan vagyunk ezzel így), akkor egy innovatív hatású krém, amely 5 perc alatt eltünteti a ráncokat, - biztosan segítségünkre lehet.

Érdekesség,: aki szeretné beszerezni, érdemes az Amazon oldalán is körülnéznie – még akkor is, ha picit bonyolultabb a vásárlás és fizetés, mintha egy hazai online shop-ban vásárolnánk meg a terméket - , mert kuponokkal sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni.


 

Az ígéret mögött a „Vitayes címke“ áll. A gyártók egy innovatív hatású krémen dolgoznak, amely mindössze öt perc alatt eltünteti a ráncokat és vonalakat. Ha megnézzük az összetevőket, kiderül, hogyan lehetséges ez:
Az „Instant Ageback” krémben egy peptid acetyl hexapeptide-8 nevű hatóanyagot találunk , más néven ARGIRELIN-t.
Kutatások azt mutatják: botulinum toxinból – más néven botoxból – szintetikusan előállított peptid.
Talán jobb is lehet, mint maga a BOTOX!? Ugyanis a krém a neurotoxinnal ellentétben korlátozott hatású, kockázatmentes és lényegesen olcsóbb.

Eddig jól haladunk, ha az érvekről van szó?
Hogyan működik az 5 perces ránctalanító krém?
Az öregedésgátló krémben található Acetyl Hexapeptide-8 neuropeptid a Botoxhoz hasonlóan működik.
A krém és hatóanyagi a szervezetben gondoskodnak arról, hogy az agy által az arcizmokhoz küldött információáramlás gátolt legyen és/vagy teljesen blokkolódjon.
Ily módon a természetes arcizom (ahova a krém felkerült )mozgásszervi rendszer átmenetileg megzavarodik, és az érintett izmok szintén átmenetileg „lebénulnak“.

Az apró ráncok és vonalak a klasszikus területeken, mint a szem, a dekoltázs vagy a homlok kisimulnak és átmenetileg eltűnnek.

És nem, NEM ELÍRÁS – Nem győzzük hangsúlyozni, hogy átmenetileg! Mert semmilyen csoda nem tart örökké! Még akkor sem, ha ez a krém valóban fantasztikus eredményeket produkál.
 
Az agyag alapú összetevők a neuropeptid mellett feszesítő hatással is bírnak. A bőrön "ostya vékonyra" szárad, és mechanikusan megfeszíti azt. Ez a hatás néhány perc múlva jelentkezik, és a gyártó szerint akár 9 órán keresztül is fennáll.
Tehát, majdnem olyan elven működik, mintha pár órára egy láthatatlan maszkot viselnénk, ami megfeszíti a bőrt.
Tehát csak PÁR ÓRA! A hatóidő…
..
A gyártó azt ígéri, hogy aki rendszeresen használja a krémet, az hosszú távú hatásokra, és a ráncosodás jelentős csökkenésére számíthat.
A „ránctalanság“ 5 perc alatt nem varázslat, hanem egy izgalmas szépségápolási innováció a jövő számára.

Jó tudni:
A Creme Vitayes mögött álló címke 2019-ben megkapta a Beauty Innovation Award díjat.
Az innovatív hatású kozmetikumok gyártása során minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt és állatkísérlet nélkül készül.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat