18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

KÖRÖM divat 2021 – 2022 Ősz és Tél – Te melyik körömlakk színt választanád?

Megosztás
Stílus

Az ősz és tél színei nem csak szürkében és feketében pompázhatnak. Különösen nem a KÖRMÖKÖN! Gondolnánk, hogy az ősz színe a rozsda árnyalat.. Ebben a szezonban azonban minden más lesz!


Körömlakkokkal fel!
De milyen színű körömlakkot vigyünk fel körmeinkre őszi és téli hónapokban?
Milyen színek dominálnak 2021-2022 ősz és tél trend időszakában a körmökön?

Hűvös időben viseljünk meleg színeket! Ez lesz a körömdivat mottója!

 
 
Kortól független színek jelentek meg a kifutókon is. A modellek körmein ragyognak, vagy éppen matt hatást keltenek a zöld, fáradt zöld, narancsos, halvány rózsaszín, és a divatból soha el nem tűnő BORDÓ-PIROS árnyalatok.

Készítettünk egy összeállítást, mely segíthet személyiségünkhöz és stílusunkhoz illően kiválasztani a megfelelő körömlakk árnyalatot.

Neked melyik tetszik legjobban?

Kattints a képre, és megnyílik a galéria!

  

És, ha ez még nem lenne elég, akkor mutatunk egy ÚJ köröm TRENDET is, ami az elkészítést egyszerűsíti le. Ez nem más, mint a "Polygel Nails".... technika.
"Ints búcsút a zselé és akril körmöknek!"

További köröm témákat pedig itt találsz! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat