18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

A boldogsághoz vezető út 12 lépcsőfoka - A pozitív gondolkodás NAGY KÖNYVE

Megosztás
Női lélek

Ha követed a boldogságodat, akkor azon az úton haladsz, amely már várt rád és mindig is előtted volt, és az az élet, amely neked készült, a valódi életeddé válik. Amikor ezt megérted, akkor az utadon olyan emberekkel fogsz találkozni, akik a te boldogságod szolgálják, és új ajtókat nyitnak számodra. Kövesd a boldogságodat, és ne félj semmitől – és olyan ajtók nyílnak meg előtted, amelyekről nem is álmodtál!


Most összefoglalom azt a 12 területet, amelyek segíthetnek megtalálni a boldogságot:

A boldogsághoz vezető út a boldogság elhatározásával kezdődik. Vállalj felelősséget az életedért! 
Tedd prioritássá a boldogságot! 
Mindenkinek csak egy kötelessége van önmagával szemben –boldognak lenni! Ugyanakkor arra kell törekednünk, hogy boldogságunk ne okozzon bánatot más emberek számára.
 
A boldogság megtalálásához abba kell hagynod az önsajnálatot és a sors miatti panaszkodást! Nem az élet körülményei korlátoznak minket, hanem a saját felfogásunk. Érzékeld a történéseket a lehetőségek szemszögéből!

Ahhoz, hogy boldog légy, meg kell szabadulnod a bűntudat, az áldozat és a szenvedés negatív programjaitól! Fontos, hogy megbocsásd magadnak minden hibádat!

A boldogság egy különleges állapot. Az érzelmek kezelésének megtanulása segíthet abban, hogy gyakrabban éld meg a boldogságot és a pozitivitást. A negatív érzelmektől való elszakadáshoz gondolj a jóra! 
Azt vonzod, amit sugárzol.
Fontos, amit gondolsz és mondasz. A boldog élet kulcsa a gondolatok és szavak kezelése. Pontosan elgondolva, amit akarsz, megteremted azt.

A teljes boldogság elérése érdekében gondoskodnod kell egészségedről, figyelembe kell venned igényeid és meg kell hallanod tested jeleit! Szövetségeseid a tiszta víz, az egészséges táplálkozás, a testmozgás, a relaxációs technikák, a meditáció és a stresszkezelési módszerek.

A boldogsághoz vezető út legfontosabb lépcsője, hogy életedet szeretettel töltsd meg! 

Ehhez meg kell nyitnod a szíved. Annyi szeretetet kapsz, amennyit a külvilágnak adsz. A megbocsátás és az elfogadás a szeretet alkotóeleme. 

A hála a harmónia kulcsa.

A boldogság alapja a szeretet és az önelfogadás. Fontos kielégíteni a „belső gyermek” szeretetigényét. Ismerd meg önmagad, és fedezd fel a világ törvényeit! Az önszeretetet és integritást érezve fogod bevonzani lelki társad.


A boldogság érzéséhez ki kell gyógyulnod a fájdalomból és a bántásokból.
A gyógyuláshoz vezető út a megbocsátás. Nehezebb megbocsátani magadnak, de itt kell kezdened. Fontos felismerni a tévedés jogát, és felismerni azt, hogy senki nem tartozik nekünk semmivel.


A boldogság és az öröm együtt jár. Gyakrabban tedd, amit szeretsz! Ellenőrizd az „akarom”, a „tudom” és a „megteszem” egyensúlyát! Próbálj meg annyit tenni, amennyit csak tudsz, ne halassz semmit későbbre! Élvezz minden pillanatot! Kívánj boldogságot mindenkinek!


A hit erőt és támogatást nyújt. Az ember, akinek a szíve Istennel van, nincs egyedül és legyőzhetetlen. Az imák az Istenhez vezető utak. A gonosz legyőzéséhez erősítsd meg belső fényed! Az nyer benned, amit táplálsz az érzelmeiddel. Az őrangyalod mindig ott van. Istennek nincs más keze a cselekvéshez, csak a tiéd. Isten számára semmi sem lehetetlen.


Mindenkinek megvan a maga egyedi célja! 

Fontos ezt megérteni és megvalósítani. Az utad követése az elégedettség és boldogság érzetét kelti. 

Álmaink utunk nevezetességei! Minden álmunk figyelmet érdemel és megvalósítható. Könnyű felismerni, hogy mi rezonál a lelkünkkel. Kövesd bizalommal az álmaid!
Ami nagyszerűvé teszi az embert, az az útja.

Erre a világra azért érkezünk, hogy megértsük célunkat, s megtanuljuk szeretni önmagunkat.
Ehhez kaptuk jelenlegi életünket. A problémák az élet azon területeire irányítják a figyelmünket, amelyeket alaposan tanulmányoznunk kell, és meg kell értenünk üzenetüket. Ez több mint egy hónapot vagy évet vehet igénybe. Az élet fejlődés ugyan, de egy szórakoztató folyamat.

A boldogság titkainak elsajátítása hozzájárul a közérzet és az életfelfogás javításához, ami jó alapot jelent a további útkereséshez, a szerelem megtalálásához és minden máshoz. Sok időbe és erőfeszítésbe kerül, de megéri!
Amikor az ember a boldogság oázisában találja magát, támogatást nyer, s könnyebben megbirkózik a nehézségekkel, tágítva boldogságának határait.
A pozitív életszemlélet segítségével gyorsan kezelni tudja azokat a problémákat, amelyeket meg akar oldani.
 
A boldogság rezgéseinek sugárzásával több pozitív lehetőséget és több örömöt vonz magához.
Nem minden ember válhat boldoggá. Inkább úgy helyes: mindenki boldoggá válhat, de nem mindenki akarja. Bizonyára találkoztál olyan emberekkel, akiknek az élete folyamatos nehézségek és problémák sorozata.
 
Valami kellemetlen dolog történik velük folyamatosan, és minden mindig rossz. Ha alaposan szemügyre veszed őket, rájössz, hogy mindig elégedetlenek valamivel. Lehet, hogy jó munkájuk van, de valamivel mégsem elégedettek. Lehet, hogy van egy csodálatos férjük / feleségük, de bármit is csinálnak, mindig van valami bajuk vagy hiányérzetük. Szenvednek és szenvedésre késztetik a körülöttük élőket.

Amikor az emberek szeretik vagy részesülnek a szenvedésből és a boldogtalanságból, akkor mindig azt vonzzák be.


A semmilyen módon nem megoldható probléma fő oka az, hogy az illető belsőleg nem akarja megoldani (és lehet, hogy nincs is tisztában vele). Ennek a jelenségnek két oka is lehet:az első az emberben mélyen gyökerező áldozatvállalás, mártíromság vagy saját maga, a világ és az emberek negatív megítélése. Ilyen programok felmerülhettek a korábbi inkarnációkban, vagy kialakulhattak egy olyan személyben, aki nem kívántként született a családba, akitől megpróbáltak megszabadulni.
 
A megoldhatatlan problémák második oka az, hogy olyan előnyöket nyújtanak az embernek, amelyeket nem akar elveszíteni. Ezek az előnyök fontosak és biztonságot szolgáltatnak. Pl. a betegség lehetővé teszi a rokonok fokozott figyelmét, vagy lehetővé teszi, hogy ne dolgozzon, és valamiféle ellátásban részesüljön.

Kívülről úgy tűnhet, hogy ez egy gyakori jelenség, amelynek gyökerei a gyermekkorig nyúlnak vissza, amikor a gyermek fájdalom és gyakori betegségek révén megkapta a szükséges szülői figyelmet, a szeretetet és gondoskodást.
Az embernek számtalan lehetősége nyílik arra, hogy megszerezze, amire szüksége van.
Sokan félnek attól, hogy megváljanak a problémától, mert akkor nem tudják elérni, amit akarnak. Számukra a probléma megoldása azt jelenti, hogy szeretet és figyelem nélkül maradnak.
 

A problémamentes élet pedig megegyezik a figyelem hiányával vagy a magányossággal.


Sokan egész életükben elnyomják a boldogság iránti vágyukat, és nem engedik magukat boldognak lenni, kételkedve a lehetőségekben, „adósságba” sodorva magukat, bűntudat által gyötörve, korlátozásokat létrehozva és falakat emelve maguk körül.

Fontos megérteni, hogy lehetetlen valakit boldoggá tenni vágya nélkül.

Gyakran az a legjobb módja, hogy segíts egy ilyen embernek, ha ráhagyod problémáinak megoldását. Mindenki maga dönti el, hogy boldog akar-e lenni, és mennyi időt hajlandó eltölteni mások problémáinak megoldásával. Nem szabad szenvedni mások helyett.

Nem minden embernek van lehetősége azonnal gyökeresen megváltoztatni az életét, de mindenki képes elgondolkodni azon, hogyan lehet azt örömtelibbé és boldogabbá tenni.
A pozitív rezgések növekedése miatt változások jelentkeznek az ember életében, életminősége javul. Az idő múlásával boldogabbnak érzi magát.

Késmárki László:A boldogság kulcsa A pozitív gondolkodás nagy könyve Ankh kiadó 2021.Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat