18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Melyik gyógyító kő illik CSILLAGJEGYEDHEZ? – A NAGY gyógyító kő LEXIKON!

Megosztás
Tipológia

A gyógyító kövek erejében rengetegen hisznek, és ez nem is csoda, hiszen évszázados múltra tekintenek vissza. A csillagjegyekhez kötődő típusjegyek, mint például személyiség leírások, ma már szinte mindenki számára ismertek. De mi történik, ha e kettőt párosítjuk? Egy igazán érdekes ismerettel gyarapodhatunk!


Melyik gyógyító kő illik legjobban csillagjegyedhez?
Milyen jegyben születtél?
Most is viselsz valamilyen követ ékszerként?

Az ásványi köveknek , valamint néhány kristálynak állítólag energetikai ereje van - ezért nevezik őket „gyógyító köveknek” is. Néhány tulajdonságuk tökéletesen illik a 12 csillagjegy jellemzővel, így akár a tökéletes összhang is megtalálható. Egyes csillagjegyeknek például vannak általánosságban megnevezhető betegségei, testi vagy szervi gyenge pontjai.

Ezekre a betegségekre lehetsz HAJLAMOS csillagjegyed szerint - Milyen csillagjegyben születtél?


Sokan hordanak magukkal vagy viselnek állandóan gyógyító követ, mert hisznek az energiájában, kiegyensúlyozottabbak, esetleges panaszaik csökkennek. De vajon a megfelelő követ viselik?
Melyik gyógyító kő lehet az, amelyik szinte minden aspektusból vizsgálva a lehető legtöbb harmóniát sugározza és van kifejezetten pozitív hatással állapotunkra?

Az ametiszttől a smaragdig minden megtalálható a következő leírásban!

A NAGY gyógyító kő LEXIKON!1) Vízöntő:

Az Vízöntők gyakran színes személyiségek, akik szeretnek kreatívak lenni. A gyógyító kőnek ugyanolyan csillogónak kell lennie, mint Ő maga, ezért a kék topáz illik hozzájuk a legjobban.

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Inspirálni fog, és segít megvalósítani számtalan ötletet! Segíthet a teljes boldogságérzet elérésében! Mindig legyen nálunk!

2) Halak:
Az ametiszt kiegyensúlyoz!
A Halakat érzékenynek és együtt érzőnek tartják - gyakran jellemzik visszafogott személyiségként , ezért időről időre szükségük van egy igazi hatalmi kő támogatására!

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Az ametiszt nyugtató hatással van az idegekre és a szívre, javítja a koncentrációs képességet - most már nem kell attól tartani, hogy nagyobb csoport előtt beszéljünk, vagy egy projektet vezessünk.


3) Kos:
Kos tele van energiával , a vörös jáspis gyógyító kő különösen jól illik ehhez a csillagjegyhez, amely kiegyensúlyozza és mérsékli az esetleges túlzott energiafelhasználást. Ugyan ilyen pozitív hatást válthat ki a Kosnál a rózsakvarc is.

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Mindemellett a vörös jáspis belső harmóniát, elégedettséget és megértést is hoz magával.

4) Bika:
Eleme a föld: földhözragadt és eltökélt - szereti, ha előre lefektetett szabályok vannak, és szereti követni a hagyományos értékeket. Hozzá a borostyán gyógyító kő illik legjobban.

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Ő is olyan, mint maga a Bika, szilárdan a földbe horgonyozza lábait - a borostyán kő támogathat az elhatározásban.


5) Ikrek:
Az arany topáz talán a hozzá legjobban illő gyógyító kő.

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Támogathat a színes társasági életben, szabadságszomjban, adhat távollátást és toleranciát. Amennyiben testünkhöz közel hordjuk magunknál, úgy nyugtathatja az idegrendszert, és erősítheti a szívfunkciókat.

6) Rák:
A befelé forduló Ráknak szüksége van egy gyógyító kőre, amely támogatja érzékenységét és erős érzelmességét anélkül, hogy belső nyugtalansága túl erős lenne.
A sárga jáspis az Ő gyógyító köve.

Milyen pozitív hatást fejthet ki?

Erősíti akaraterejét, és segít az ötletek bölcs megvalósításában.


7) Oroszlán:
Az Oroszlán jegy szülöttének a citrin vagy gyémánt a gyógyító köve.
Extrovertált személyiség, akinek óriási az önbizalma. Erősíti és elősegíti belső erejét, és sikeresen elvezet a célhoz.


Milyen pozitív hatást fejthet ki?

De a citrin jól illik az Oroszlán csillagjegyhez, mert visszahozza őt a földre és segít a realitást látnia.

8) Szűz:
A brazilit egy nagyon szokatlan és ritka kő. Ez illik legjobban a Szűz csillagjegyhez.
Erősíti a szinte mindig meglévő hatalmas örömét, és az új dolgok iránti kíváncsiságát - ugyanakkor segít a belső egyensúly elérésében is.

Brazilit gyógyító kő


9) Mérleg:
A Mérleg híres diplomatikus ügyességéről és tisztességéről. Mivel a mindennapjain sokat gondol embertársaira, szüksége van egy kőre, amely megerősíti személyes igényeit és vágyait.
Milyen pozitív hatást fejthet ki?
A Mérleg gyógyító köve a smaragd: Erősíti a pszichét, és lehetővé teszi, hogy túlélje a mindennapi életet anélkül, hogy szem elől tévesztené saját magát.

10) Skorpió:
A Skorpió gyógyító köve a malachit. Réz zöld színe jól illik az eleméhez: a vízhez . A karaktere ugyanolyan mély, mint a víz - a malachit kiszabadít a töprengésből, és támogatja a koncentráló képességet.


11) Nyilas:
A Nyilas legjobb, ha dolomitot visel.
A dolomit viselése pozitív hatással lesz az elmére, magabiztosságot és bátorságot ad.

12) Bak:
A hegyikristály az egyik legerősebb gyógyító kő! A Bakoknak is erre van szükségük, mert szükségük van egy extra segítségre a tisztánlátáshoz. A hegyikristály támogatja a tiszta és egyértelmű gondolatok felismerését, nyugtatja a lelket, és nem utolsó sortban, harmóniát hoz.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat