18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Oreo süti nyalóka – Minden alkalomra – Színesen az igazi

Megosztás
Recept

Mi kell hozzá? 1 csomag Oreo keksz – ma már sok ízvariációban létezik Fehér csokoládé vagy tortabevonó Hurkapálca Színes cukorpaszta Selyemszalag Celofán a csomagoláshoz


Szinte minden ajándék mellé párosul valamilyen édesség is, és ajándékozás alkalmával ma is trendi, hogy saját kézzel készítünk valamilyen apróságot..
Az Oreo süti nyalóka minden elvárásnak megfelel, ráadásul könnyen elkészíthető.

Gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek egyaránt ajánlott!
Igazán jó móka lehet az egész családnak keksz nyalóka készítése..


Márthatjuk olvasztott fehér csokoládéba, de készülhet tortabevonó masszával is, akár bármilyen színben, csak fantáziánk szabhat határt. 


Elkészítés:
1. Óvatosan nyomjuk a két keksz közötti krémbe a vékony hurkapálcát úgy, hogy stabil legyen a tartása.

 

2. Olvasszuk fel a fehér csokoládét, amit hagyjunk langyosra, krémes állagúra hűlni. Sütőpapírra helyezve hagyjuk teljesen megdermedni. 2 x is bele kell mártani a kekszeket a csokoládéba, hogy teljes legyen a fedés.

3. Amíg még ragadós a bevonat, szabad kézzel rajzoljuk meg a mintát színes cukorpasztával. Ilyen pasztát ma már minden szupermarket polcán találhatunk sütemény dekorációs részlegen. Díszítéskor is csak fantáziánk szabhat határt! 

 
4.És már nincsen más dolgunk, mint rákötni a hurkapálcára a selyemszalagokat.

 

Extra Tipp:
Öngyújtó segítségével, gyors mozdulattal, - hogy a szalag vége ne égjen meg, csak megolvadjon - , hevítsük fel a szalag végeit, hogy ne kezdjen el foszlani. Ez a trükk minden ajándékcsomagolás alkalmával segítségünkre lehet.

Csomagolás:
Használjunk celofánt a nyalókák csomagolásához. Gyors tekerő mozdulattal fedjük be a mázas részt. Aki ügyes, az a selyemszalaggal is megkötheti a celofánt.
Ez a kis saját magunk készítette ajándék jó ötlet lehet karácsonyra, Mikulásra, Halloween ünnepségre, iskolai rendezvényre, gyerekzsúrra, vagy bármilyen összejövetelre.

Jó mártogatást! Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat