18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Polygel Nails – Ez az ÚJ manikűr TREND – Ints búcsút a zselé és akril körmöknek! – 2021-2022

Megosztás
Szépség

Az akril ás gél körmök hivatalosan elavultnak számítanak. A manikűr világában valami egészen új trend jelent meg, ami nem más, mint a Polygel Nails kifejezés. És ez mit takar? A körömtervezés és díszítés még soha eddig nem volt olyan kreatív, mint most!


Mit jelent a Polygel Nails kifejezés?
Lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan csináld!
Miért előnyösebb a Polygel Nails technológia az akril és gél lakkokkal szemben?

A Polygel Nails az új kihagyhatatlan trend minden manikűrrajongó számára, különösen, akik szeretik a hosszú, ápolt körmöket, és imádják a színeket, csillogást, ívesebbnél ívesebb mintákat körmeiken.

Körömhosszabbítás
A köröm hosszabbítás Polygel Nails technikával szuper gyorsan és könnyen elkészíthető otthon is! Ez eleve jól hangzik!
Tulajdonképpen a Polygel Nails technika az akril és gél lakkozás kombinációja, egyszerű körömhosszabbítás. Ez az egyszerű és nyers megfogalmazás.
És mindjárt meg is mutatjuk, hogyan lehet otthon elkészíteni a 2021 és 2022 körömdivatját saját magunkra tervezve.

Melyik szín a kedvencünk?


Miért előnyös a Polygel Nails trend?
Mert tartósan hosszabbítja a körmöket, stabil a tartása, és szinte megegyezik az akril köröm felépítményekkel.

De, ami a kulcsa!
Az nem más, mint, hogy a polygel csak nagyon vékony réteget képez, emiatt nem lesznek „bumszlik“ a körmök, egyszerűen felvihető, éppen ezért pontosabban lehet vele modellezni.


  

A Polygel Nails UV gél egy csőből egy illeszkedő köröm formába, az úgynevezett kettős formába kerül, ez préselődik, majd a körömre kerül.
A poliakril gél tiszta gél és akril por keveréke, amely minden lehetséges színben megtalálható. A kettős formával való munka előnye, hogy a műköröm felvitele előtt tökéletesítheti a köröm designját. Emiatt pontosabban , és nem utolsó sorban, de KÉT KÉZZEL dolgozhatunk.

„Vaj-lágyságú“ állagának köszönhetően a gél is szuper könnyen formázható, és természetesen a körömhosszabbításhoz is modellezhető a kettős forma segítségével.

Legyen szó francia körmökről, márvány hatású mintáról, csillogásról vagy körömmatricákról - kreativitásának nincs határa a poligéllel készített körömtervezésnél.Mondhatjuk, hogy határtalan köröm TREND? 2021 és 2022 időszakában biztosan!

És jöjjön az oktató videó, amiben lépésről lépésre látható, hogyan lehet poliakril gél segítségével „Polygel Nails“ körmöket készíteni.


Apropó!

Akik rágják a körmőket, szintén érdemes lehet kipróbálniuk ezt a típusú zselét, hiszen ez a technika pontosan az aprólékosságról, jól formálhatóságról szól.

Érdekességek körömrágásról….itt olvashatsz róla többet.

Polygel Nails körmöket FEL! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat