18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megújult Magyarország legnépszerűbb Black Friday oldala (X)

Megosztás
Életmód

Új köntöst kapott a HelloBlackFriday.hu, ami 2017 óta segít a látogatóknak eligazodni a Black Friday leárazások tengerében. A portál teljes ráncfelvarráson esett át, így mostantól mobil eszközökről is ugyanolyan könnyedén és gyorsan tudják az akcióvadászok megtalálni a legjobb kedvezményeket a Fekete Péntek időszakában – és az egész év során.


2020-ban teljes megújuláson esett át a HelloBlackFriday.hu. Miután 2019-ben a Google találati ranglista első helyéig jutott, vagyis hivatalosan is a legnépszerűbb Black Friday akciókereső weboldal lett, időszerű volt, hogy bemutassuk a portál továbbfejlesztett változatát. Új kezelőfelület, felokosított kereső és szűrő, valamint még számtalan új funkció várja a kuponkeresőket, hogy pár kattintással összeválogassák a legjobb Black Friday ajánlatokat.


A HelloBlackFriday.hu megálmodója, a Neo Interactive digitális kommunikációs ügynökség már egy évtizede népszerűsíti az online vásárlást digitális akciókkal és kampányokkal. A 2010-ben induló Internetes Vásárlás Napját 2017-ben váltotta fel a HelloBlackFriday.hu, igazodva a kor vásárlói szokásaihoz. Az akcióinformációs oldal célja, hogy mindenki �" kezdő kedvezménykereső és a Black Friday akciók sűrűjében edződött profi engedményvadász �" megtalálhassa az aktuális és értékes ajánlatokat a nagy Black Friday reklámzajában.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat