18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pampers Coconut Pure törlőkendő - Tisztít és véd kókuszolajjal gazdagítva

Megosztás
Életmód

Coconut Pure törlőkendők tanúsított, organikus kókuszolajjal gazdagítva. Gyengéden tisztít, miközben védelmet nyújt a finom bababőrnek. 100%-ban növényi rostokból, 99%-ban természetes eredetű összetevőkből és 1%-ban gyengéd bőrvédő hatóanyagok hozzáadásával készül. Alkohol-, színezék- és ásványiolaj-mentes.


Tanúsított, organikus kókuszolaj
Egy cseppnyi kókuszolajjal gazdagítva, a bársonyosan puha bababőr élményéért, mely nem hagy zsíros érzetet maga után.

100%-ban növényi eredetű rostok
Fenntartható forrásból származó, növényi cellulózrostok felhasználásával készül, az extra puhaságért és erős textúráért.

99%-ban természetes eredetű összetevők…
99%-ban természetes eredetű bőrápoló összetevőkből kialakítva, melyek gyengéden tisztítják és védelmet nyújtanak a finom bababőrnek.


…1%-ban gyengéd bőrvédő hatóanyagok
Gyengéden tisztító, pH-egyensúlyt fenntartó hatóanyagok és tartósítószerek hozzáadásával (melyek megóvják a törlőkendőt a szennyeződésektől).Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat