18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megújulás 40 felett!

Megosztás
Női lélek

A mai 40 feletti nőknek van egy hatalmas kincs a kezükben, mégpedig az, hogy élettapasztalataiknak köszönhetően szinte mindannyian már tisztában vannak önmagukkal. A társadalmi nyomás sokszor mást sugall, a régi minták követésére ösztönöz.


A mai 40 feletti nőknek van egy hatalmas kincs a kezükben, mégpedig az, hogy élettapasztalataiknak köszönhetően szinte mindannyian már tisztában vannak önmagukkal.

Tudják kik ők, mit szeretnének, ismerik a külső-belső erősségeiket, gyengeségeiket; már a harmóniát, az egyensúlyt keresik a munka-a család-az intimitás között és igyekeznek vágyaikat szem előtt tartva újra megalkotni önmagukat.


A társadalmi nyomás sokszor mást sugall, a régi minták követésére ösztönöz.

Természetesen élhetünk úgy, mint édesanyáink és nagyanyáink, de ha mi a varázslatos 40 után még szeretnénk új dolgokba belekezdeni, új dolgokat kipróbálni, akkor rajta! Semmiről nem vagyunk lekésve!

Nyugodtan rácáfolhatunk a régi mintákra, a „bizonyos kor felett jobb, ha bele sem kezdesz”-re.

Sőt! Újító, úttörő, önmegvalósító Nők, Édesanyák lehetünk, akik fittyet hányva az elvárásokra követik az álmaikat.

Finom változtatásokon keresztül beletanulhatunk egy-egy új mesterségbe, hobbiba, ami idővel akár fel is válthatja az eredeti munkánkat.

A környezetünkben élő Mindennapi Nőkről, Édesanyákról beszélek. Olyanokról, mint te meg én. Mint például a jogász nő, akivel tegnap találkoztam. Ő egyedi porcelán ékszer kollekciót álmodott és alkotott meg. Vagy a manager hölgy, aki szárított virágok, fűszernövények és illóolajok felhasználásával kézműves szappanok készítésébe kezdett. Vagy a közgazdász, aki divatfotózások sminkese lett. Vagy jómagam, aki praxis-managerként, 43 évesen ősz hajkoronával belevágtam a fotómodellkedésbe.

Teljesen új területen próbálom ki magam, új dolgokat tanulok, új emberekkel találkozok. Friss színt visz az életembe és számtalan nem várt pozitív hatást hoz az életem különböző területein.

Megtanultam például a testemmel kapcsolatos elfogadást, ugyanakkor egy nagyon erős inspirációt adott ahhoz, hogy rendszeresen sportoljak, odafigyeljek a táplálkozásomra, és igyekezzek minden este időben ágyba kerülni.


Megváltozott a tinédzser gyermekeimmel is a kapcsolatom. Az eddigi anya-gyerek kapcsolat tanácsadó-segítő-szövetséges kapcsolattá formálódott. Megtanították az Instagram használatát, a posztok pozicionálását, a hesteg használatot. Hosszasan tudnak mesélni a mai trendekről, mit, hogyan érdemes csinálni, hogy keresett és tartalmas legyen mások számára a tartalmam.
És igen, ha van egy ötletem, leülünk és „brainstorming”-olunk. Dobálják a jobbnál jobb friss ötleteket, elemzik az elkészült fotókat. Őszinte segítőim lettek.
A párkapcsolatra is jó hatással lehet az önmegvalósítás, hiszen, ha felszabadultak vagyunk az az élet minden területére kihat. Olyan jó látni a párom szemében, hogy büszke rám és jó érezni a támogatását, hiszen a pozitív változásoknak ő is aktív részese.
A gyerekkori hobbim az olvasás ismét előtérbe került. Sok izgalmas könyv, cikk van témával kapcsolatban.

Nyílik a világ.
A varázslatos 40 utáni változásokon minden nő keresztül megy élete során. Ez egy teljesen természetes folyamat.
Változtathatunk 40 felett is. 
Nem vagyunk semmiről lekésve.

Lehetsz akár Te is az, aki új dolgokba kezd, aki mer kísérletezni, mer megújulni. Önmagunkért, mindenkihez hasonlítgatás nélkül, szeretetből.
Bulyovszky Gabriella őszhaj modell, @okaywithsilver


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat