18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 július 5 Bak Telihold – Engedd meg magadnak az érzéseidet!

Megosztás
Asztrológia

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk százszoros energiáival. Mostantól az elengedés időszakába léptünk, így egészen Újholdig azon munkálkodhatunk, hogy megszabaduljunk lelkünket terhelő érzelmi blokkjainktól.


A Bak jegye nem híres arról, hogy teret ad az érzelmeknek, de most sorsikus segítséget kapunk ahhoz, hogy megszabaduljunk a lelkünket sanyargató és akár beteggé is tevő érzelmi elfojtásainktól. Fejlődésünkben az uránuszi energiák támogatnak minket, hogy kinyissuk azt a kalitkát, amivel lelkünk szárnyalását, boldogságát korlátozzuk.

Hogy mit is érzünk mindebből?
Azok a lelki terhek, fájdalmak, önmagunk hibáztatása és túlzott kötelességtudatunk, amiket már régen le kellett volna raknunk, mázsás teherként nyomhatnak bennünket, és egyre inkább érezhetünk emiatt feszültséget magunkban. 

Érzelmileg is okozhat egyfajta kiégettség, lehangoltság érzését, vagy csupán semmihez nincs kedvünk, legszívesebben kimenekülnénk a világból. 

Az Univerzumnak most az a célja, hogy mindenkit rábírjon arra, vegye komolyan a saját érzéseit, és találjon rá végre saját életében a boldogságra. Ehhez azonban tudatosítanunk kell magunkban, hogy minden érzésünkhöz jogunk van, hangot is adhatunk nem tetszésünknek, ha valaki nincs tekintettel ránk, vagy ha adott dologgal nem értünk együtt. 

Aki emiatt megvonja tőlünk a szeretetét, az valójában nem is szeretetből van mellettünk. Ugyanakkor nem kell mindig vidámnak vagy keménynek lennünk, teljesen normális dolog, még a tudatosodást választóak között is, hogy időnként fájdalmat élnünk át vagy épp elgurul a gyógyszerünk. 

A tudatosodás arról szól, hogy megengedjük magunknak az érzést, de nem engedjük, hogy lehúzzon, vagy beteggé tegyen.Egészség

Ebben az időszakban az egészségetekre is érdemes jobban odafigyelni. Vegyétek komolyan a testi jelzéseket, felbukkanó egészségi problémákat, mert ez üzenet lelketek felől. 

Ahogy le tudjuk betegíteni magunkat, úgy a gyógyulást is választhatjuk, ha felismerjük elfojtásainkat, problémáink gyökerét és változtatunk, jobban odafigyelve saját igényeinkre. 

Az elengedés időszakát kihasználhatjátok arra is, hogy az egészségromboló tevékenységeiteket elengeditek. Ilyenek lehetnek a káros szenvedélyek, az egészségtelen étkezés illetve életmód, vagy a túlzott stressz. 

Minden területen a fölösleges terhek letétele és a saját határok felállítása a cél. Az, hogy meglássátok mi a saját feladatotok, amire szívből vágytok és mi az amit elvárásból, a másik szeretetének, odafigyelésének kivívásáért tesztek. Kiemelten érdemes figyelni a stresszre, mert a legtöbb problémát ez okozhatja. 

A normális izgalom az jó, hiszen hajtóerőt ad, de az őrült pörgés, hajtás a jobb pozícióért, több fizetésért, és a véleményetek, érzéseitek elfojtása nagyon káros lehet egészségetekre. Sokszor ezekhez a téves motivációt, otthonról hozott minták adják, amik meggyőződéssé alakultak át bennetek, és már észre sem veszitek milyen körforgásba kerültetek általa. Nézzetek rá tudatosan a mindennapjaitokra és először csak lássátok meg azokat a mintákat, amik alapján ti is működtök. 

Gondoljátok végig hogyan vélekedtek a munkáról, sikerekről, mindennapi feladatokról. Aztán gondolkodjatok azon, hogy miért nem tudjátok elképzelni azt, hogy lehet mindezt könnyedebben, szívetek vágya szerint tenni? Aztán gondoljátok át az érzelmeitekhez való hozzáállást! 

Megengeditek magatoknak? Vagy túlzottan hatással van rátok az, hogy mások milyen véleménnyel vannak rólatok, ha megmondjátok, adott szituációban hogyan éreztek? Nem kell sértőnek lennie ennek, ha azonnal kimondjátok, hogy az adott helyzet nektek nem esik jól, fájdalmat, szorongást okoz, azt el kell fogadnia a másiknak is.Júliusban továbbra is nagyon aktívan dolgozik a Jupiter-Plútó együttállás, segítve abban, hogy minél több tudattalan kaput nyissanak meg számunkra. 

Így rálátást kapunk mindazokra a problémákra, amikkel még mindig foglalkoznunk szükséges. Legyetek nagyon tudatosak, és figyeljétek a helyzetek, események mondanivalóját és a hozzá kapcsolódó érzéseket.

Akinek van Symbolon kártyája, az most bátran támaszkodjon segítségére, akár naponta használva útmutatását. 

A háttérben, észrevétlenül működő energiákat néha nehéz nyakon csípni, épp ezért nehezebb megszabadulni is tőlük. 

No meg magunkkal, az érzéseinkkel kell őszintén szembe nézni, nem mutogathatunk másra és nem kereshetünk kibúvókat arra nézve, hogy mit miért nem teszünk meg. Illetve kereshetünk, de azzal csak becsapjuk magunkat és akkor egyre inkább nyomaszthatnak a terhek bennünket, veszélyt jelentve egészségünkre is. Az elkövetkező időszakban segítőnk, testünk lesz, hiszen mind a szaturnuszi, mind a bakos energiák merevséget, görcsösséget, fájdalmakat okozhatnak. Nem mellesleg üzenhetnek életmóddal szerzett betegségek formájában is. Figyeljetek, hol jelenik meg kellemetlen érzés, betegség és értsétek meg üzenetét.

Egy pár példa hogy mit jelez a testetek:
Hátatokban éreztek fájdalmat, akkor túl sok még mindig a teher rajtatok vagy vannak olyan dolgok, amit a hátatok közepére sem kívántok.

A derekatokban van fájdalom, még mindig ott az alárendelődés, a kapcsolati függőség bennetek.
A combotokban jelentkező jelzés arra ad utalást, még mindig nem hisztek eléggé magatokban, ezért ragaszkodtok a megszokásokhoz, vagy támogató emberekhez. 

A karotok fáj? Szavaitok nem tükrözik saját akaratotokat, érzéseiteket, inkább hallgattok a békesség kedvéért.

Nyakatok merevsége utal az anyagi félelemre, a biztonsághoz, saját megszokásaitokhoz való görcsös ragaszkodásra és mindezt elég makacsul teszitek.Természetesen ez csak pár példa, nehéz lenne mindent felsorolni. A betegségek, fizikai tünetek szimbolikájának megfejtése egy nagyon izgalmas feladat, amihez érdemes minél több oldalról megvizsgálni az adott problémát. 

Pl. Egy hátban megjelenő csomó, ami a hólyag meridián területén jelenik meg jelzi, hogy a teher a saját önkontrolunk, amivel egyfelől nem adunk magunknak pihenést, másfelől nem engedjük ki magunkból az „érzelmi salakanyagot”. Összefoglalva igen nagy előrelépést, megkönnyebbülést hozhat az időszak, aminek tudatos munkájáért cserébe, felszabadulás, egészség és boldogság lehet a jutalmunk. Legyetek hát tudatosak, figyeljetek a testetek jelzéseire és értelmezzétek tudatosan a helyzeteket amibe belekerültök. 

Könnyítsetek magatokon, nem kell súlyos terhekkel végig menni földi utatokon, mindezt meg lehet tenni könnyedén és élvezve az életet. Telihold estéjén pedig végezzétek el a Telihold varázslatot. Erre egy igen kedvező időpont a 19 óra 45 perc, amikor a spirituális energiák igen aktívvá válnak.


Mindenkinek csodálatos fogyó holdas időszakot kívánok!

2020 július 5 Telihold varázslat – Érzelmi blokkok elengedése


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Őszi Teliholdas elvonulás

Angyali üzenetek minden napra

Ami a csillagokban van!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat