18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 július 5 Telihold varázslat – Érzelmi blokkok elengedése

Megosztás
Asztrológia

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, a most induló időszak lehetőségeiről olvashattok a Teliholdról szóló írásomban. Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Telihold varázslatot.


Ehhez segítségül hívjuk a négy elem energiáját, és eggyé válva egyesített energiájukkal, kiszabadítjuk magunkat a saját korlátaink közül és meggyógyítva lelkünket, utat adunk érzelmeinknek.


Kitartás időszaka

A Bak jegye a kitartásáról híres, viszont hozzá tartozik a kötelességtudatunk, felelősségvállalásunk is. Most ezt használjátok saját hasznotokra, vállaljatok felelősséget magatokért és saját boldogságotokért. 

A mai varázslatot végezzétek el Újholdig minden nap. Nem kell túlbonyolítani, csupán napközben figyeljetek testetek jelzéseire, ismerjétek fel a hozzá kapcsolódó érzéseket, majd jegyezzétek fel, este pedig kicsit félrevonulva, lenyugodva égessétek el a papírlapot. 

Az esti varázslathoz is készítsetek listát mindarról, amitől szeretnétek megszabadulni! Ehhez segítség, ha a testetek átpásztázását előtte megteszitek.Nagy segítőnk a szertartásnál a meditáció, készüljetek fel tehát a varázslatra!

Készítsétek elő az elengedni valók listáját. Keressetek egy nyugodt helyet, ahol senki sem zavar benneteket, gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen és pár percig semmi mást ne csináljatok, csak figyeljétek a légzéseteket. Váljatok eggyé a testetekbe be és kiáramló levegővel, figyeljétek ahogy végighalad rajtatok. 

Ha úgy érzitek még hatásosabban akarjátok a szertartást elvégezni, akkor viseljetek ezüst ékszert, és az ásványok közül lehet nálatok holdkő, hegyikristály és hópehely obszidián.

Próbáljatok minél jobban ellazulni, és csak a légzéseteket figyelni. Amikor már érzitek, hogy a nyugalom árad szét bennetek, és szinte eggyé váltatok az áramló levegővel, akkor pásztázzátok végig testeteket és figyeljétek meg, hogy hol éreztek görcsösséget, merevséget, fájdalmat mert ez jelzés lesz arra, hogy milyen területen találtok még korlátozó energiákat. 

Ugyan így, ha már betegséggel jelzett a lelketek, akkor a beteg testrészre fordítsatok különös figyelmet.Amikor feltérképeztétek, hol van még rossz érzés, akkor fókuszáljatok oda, és vizsgáljátok meg, milyen érzések vannak a fájdalomhoz csatlakozva. 

Érzéseid

Pl. Szorongás? vagy félelem, veszteségtudat, szeretetlenség érzése vagy lelkiismeret furdalás? 

Minden, ami eszetekbe jut, fontos lehet. 

Amennyiben a testrész szimbolikáját is ismeritek akkor még az is előfordulhat, hogy ebben az ellazult állapotban bevillan a probléma, amit ott hordoztok magatokban, és amivel kapcsolatos érzéseket nem engedtétek meg magatoknak.

Ezután gondoljatok arra a testrészre, amelyikben a feszültséget érzitek, vegyétek körbe szeretettel, öleljétek át, simogassátok meg, majd vegyetek egy jó mély levegőt, amivel magatokba szívjátok a fényes tisztító szeretetenergiát, majd fújjátok ki a fájó, beteg testrészen keresztül. 

Ismételjétek meg a levegővételt mindannyiszor, amíg a görcs, fájdalom nem múlik el, vagy amíg úgy érzitek még szükséges. 

Ha több helyen éreztek testetekben rossz érzést, feszültséget, akkor mindegyik testrésznél ismételjétek meg. Amikor már minden görcstől, feszültségtől, merevségtől, fájdalomtól megszabadultatok, akkor nyissátok ki a szemeteket, fogjátok a papírlapotokat és égessétek el. 

Legyetek hálásak a Holdnak és saját magatoknak, hogy a gyógyulás és a lelki egészséget választottátok és csak üljetek tovább, lassan, nyugodtan lélegezve, nézve a tűzben hamuvá váló listátokat. Amikor teljesen elégett, hunyjátok be újra a szemeteket.

Képzeljétek el, ebben a békés állapotban, ahogy a Hold felől egy fényes gömb érkezik, majd közeletekbe érve körbevesz benneteket és feltölt friss, fényes energiával, szeretettel. 

Érezzétek, ahogy ez a fény szétárad bennetek, majd védőburokként körbe is vesz titeket. Az elkövetkező 2 hétben ez a fény lesz a védelmetek és segít abban, hogy minden korláttól érzelmi blokktól, megszabaduljatok, és új lehetőségek táruljanak fel előttetek. Betegség esetén kérjetek gyógyító szeretetburkot, ami segíti testi/lelki egészségetek helyreállítását.

Lassan és nyugodtan lélegezzetek, élvezzétek a nyugalmat és a biztonságot. Amikor úgy érzitek felkészültetek, kezdjetek visszatérni, lassan mozgassátok meg kezeteket, lábatokat, nyújtózzatok egy nagyot és nyissátok ki a szemeteket.Amennyiben van rá mód, akkor többen is összegyűlhettek a szertartás elvégzésére, akár családtagjaitokat is bevonva ebbe, így az energiátok sokszoros erővel hat majd. Vagy egyszerűen érezzétek, hogy nem vagytok egyedül, hiszen ezen az estén még rajtatok kívül sokan végzik ezt a szertartást, lélekben csatlakozhattok hozzájuk is.

Én is elvégzem ma este 19 óra 45 perckor az égetést, ha van kedvetek, tartsatok velem gondolatban, szeretettel várlak benneteket!


Csodás, holdfényes estét kívánok Nektek!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat