18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 júliusi horoszkóp – Változások hónapja?

Megosztás
Asztrológia

Júliust, Julius Caesarról nevezték el, aki ebben a hónapban született. Ami viszont ennél sokkal vonzóbb az az, hogy őseink az Áldás havának keresztelték el. Vajon valóban áldást hoz ránk ez a hónap?


Vagy újabb múltbéli problémákkal, fejlődésünket akadályozó meggyőződésekkel kell szembenéznünk? Hát nem mondom, hogy könnyű hónap lehet, mondhatni az áldás álruhában érkezik.

Tekintsd tapasztalatszerzésnek
Tény hogy sebezhetőbbek vagyunk, hiszen hangsúlyosan dolgoznak a Rák jegy által közvetített energiák, mindemellett a hónap születési horoszkópjában a Hold is a Skorpió jegyében áll. 

Ezek felszínre hozzák érzelmi elfojtásainkat, míg a párhuzamosan működő bak jegyében álló Jupiter és Plútó bolygó egyesülése, energiák arra biztat, hogy ismerjük fel „hibás” működéseinket, elfojtásainkat és javítsunk is rajta. 

A múltbéli dolgokon nem rágódni kell, nem hibáztatni magatokat, amiért nem láttatok tisztán és hagytátok, hogy ez megtörténjen. Úgy kell ezekre tekinteni, mint egy tapasztalatszerzésre, célja volt annak, hogy ezt meg kellett élnetek. Vonjátok le a következtetéseket és lépjetek tovább.A hónap a nehézségek ellenére is alkalmas arra, hogy változásokat indítsatok el. Most még azok is, akik úgy érzik elakadtak, kicsi tudatossággal, szemléletmód váltással erőt kapnak ahhoz, hogy kilépjenek a számukra kellemetlen helyzetekből. 

Az új kihívások, új tervek támogatottak, ha azok megvalósításában belső értékeitekre támaszkodtok és saját utatoknak megfelelőek. 

Azonban türelemre van szükség, a hosszú távú céljaitok megvalósításához. Érdemes tervet készíteni a teendőkről és lépésenként haladni. Ez fogja fenntartani a motivációtokat és segíteni a célba érést. 

A megvalósításhoz segítség, ha fókuszotokat belső egyensúlyotokra, biztonságérzetetek megszilárdítására irányítjátok. Nagyon fontos, hogy a gondolataitokat is a jóra és az elért eredményekre fókuszáljátok. 

Ne a jövőben keressétek a boldogságotok kulcsát, lássátok meg azt a jelenben. Mindemellett igyekezzetek pihenni, lazítani, hogy a feszültség ne okozzon fölösleges konfliktusokat, idegrendszeri kimerültséget. Akkor lesz ez a hónap áldás, ha...
Tehát áldást akkor hoz ez a hónap, ha folytatjátok a fejlődésetekért való munkálkodást és a saját boldogságotokat szolgáló változtatásokat megvalósítjátok, amiben minden segítséget megkaptok az Univerzumtól. 

A hónap elején már a Kos jegyében jár a cselekvésünket támogató Mars bolygó. Itt az égitest haza érkezett, a legjobb formáját hozva tudja energiáival támogatni megvalósításunkat. A hónap Teliholdja ismét a terheink lerakásában segít, megerősítve energiáját az Uránusz bolygó támogatásával. 

A hónap Újholdja pedig támogat abban, hogy vágyaidat, érzéseidet a szűk és tágabb környezeted felé is megmutasd és cselekedj is érte. 

Nézz szembe a veszteségekkel

Nem ígérem, hogy könnyű hónapnak nézünk elébe, mert egyfelől hajlamosabbak lehetünk borúlátásra, másfelől a retrográd hatások sem kímélnek bennünket. Felszínre kerülhetnek a tudattalanban elbújó lelki sérelmek, amik pesszimizmust, szeretetlenség érzését kelthetik bennünk. 

Ugyanakkor időnként szembe kell néznünk megélt veszteségeinkkel, amiről már azt hittük feldolgoztuk, de mélyen magunkban, észrevétlenül még dolgozik a fájdalom.
A jó hír viszont, hogy ezek feldolgozására, ha hajlandóak vagyunk vele szembenézni, most lehetőséget kapunk. 

A hónap energiái és a retrográd hatások mind ebben segítenek, megnyitva tudattalanunk minden bezárt ajtaját. A feszültség, szomorúság erőteljesebben megjelenhet, de ezek csak olyanok lesznek, mint a jelzőtáblák, segítenek tájékozódni a változások közben. 

A felismerések pillanata

Felismerés felismerést követhet, ha tudatosan figyeltek. Most a megoldásokat is megtaláljátok, de csakis akkor, ha nyitottak vagytok a változásokra, és hajlandóak vagytok megváltoztatni gondolkodásotokat, megtanulva a jóra fókuszálni, és azért hálásnak lenni, amitek van.

A lelki sérülések mellett letehetitek mindazt a terhet, ami fölöslegesen nehezedik rátok és akadályoz benneteket abban, hogy szabadon döntsetek, és a saját érdeketekben cselekedjetek. 

Nehezebben tűritek a korlátozást, az irányítást, és ez komolyabb konfliktus helyzetek formájában is megmutathatja magát. Ez megjelenhet bennetek fékezhetetlenebb formában, rágörcsölve arra, hogy saját akaratotok szerint történjenek a dolgok. 

Az egyensúlyra ügyeljetek, bár a felszabadulás a cél, de mindeközben másokra is tekintettel kell lennetek. Az energia mindenkire hatással lesz, de a Kos jegyében születettek, vagy akinek több személyiségjegye a Kos jegyében áll, különösképpen feszültnek érezheti magát. Fontossá válik, hogy rendszeresen kiszakadjatok a mindennapok szürkeségéből, pihenjetek, nyaraljatok, vagy csak szórakozzatok többet. Szintén segítség átalakulásotokban, ha önként visszavonultok egy kicsit.

A hónap végén, az Újhold utáni teremtő időszakban plusz segítséget kapunk, hiszen július 24-én Tízmilliószoros nap lesz.

Az általános hatások után folytassuk a retrográd hatásokkal.
Július elején 5 hátráló hatással indulunk, de július 12-én a Merkúr bolygó végre elindul előre. Nézzük meg, kik maradnak még a tanítóink a hónap második felében.

A március elejétől hátrál a Jupiter bolygó még egészen augusztus 15-ig folytatja ezt a mozgást. Most abban segít, hogy a meggyőződéseiteket tisztítsátok meg, megláttatva életetek azon pontjait, ahol áldozattá teszitek magatokat. 

Ha megtaláltátok, akkor ne a kifogásokat keressétek, hanem szeressétek magatokat annyira, hogy változtattok ezen. 

Nézzük az ide tartozó testi jeleket. A legenyhébb a hajnali 2-3 óra környékén történő, rendszeres felébredés. Ez a máj-epe meridián időszaka, ami a megkeseredettségre, elfojtott haragra hívja fel figyelmünket. 

Ugyanakkor megjelenhetnek a szeretetlenség érzésével kapcsolatban az inzulinrezisztencia vagy a cukor problémák is.

Április végétől a Szaturnusz is hátrál, ez egészen szeptember 22-ig eltart. A bolygó ebben a hónapban hátráló mozgásában a saját szabadságotok önkorlátozásának feltárásában segíthet, mindabban, ami még mindig nem engedi, hogy önmagatok legyetek. Minél nyomasztóbbnak, korlátozóbbnak éreztek egy helyzetet, annál inkább megérett a változásra, ne várjátok meg, amíg testi jeleket is kaptok erre.

A szaturnuszi problémákhoz tartozó testi jeleket már mindenki ismeri, a hát és váll fájás, ízületi merevség, térd és gerincproblémák egyértelmű jelzések lesznek arra nézve, hogy olyan terheket vettetek magatokra ami nem a tiétek, vagy túlvállaltátok magatokat.

A hátrálók csapatához tartozik még a Neptunusz bolygó, ami június 25-től kezdte meg hátrálását. 

Kissé zavarossá vált minden, egyesek számára vonzóbb lehet az alkohol a relaxáláshoz, vagy mások könnyebben nyúlnak gyógyszerekhez, hogy fizikai problémájukon úrrá legyenek. Ronthatja a pszichés betegek állapotát is a retrográd időszak.

A Neptunusz jó analógiája a megérzés, a feltétel nélküli szeretet, a meditáció, a művészet. Próbáljátok inkább ezeket használni, amikor problémás helyzetekbe kerültök, vagy amikor idegrendszeretek a pattanásig feszül.Az április vége óta hátrál a Plútó bolygó egészen október 6-ig. Továbbra is számíthatunk újabb szembesítő showra, akár le nem zárt kapcsolatok felbukkanására, fel nem dolgozott traumák, lelki sérülések felszínre kerülésére. 

Továbbra se feledjétek, hogy a retrográd időszakban megnövekszik a manipuláció, a média próbálkozása és kicsit tovább nyújtózkodhatunk, mint ameddig a takarónk ér.

Mindkét sorsbolygó (Jupiter, Szaturnusz) hátrál, és a Jupiter most még a Plútó bolygóval is egyesítette energiáját. 

A hatások arra biztatnak, hogy vállaljuk a felelősséget, lásuk meg azokat a pontokat életünkben, ahol máshogy kellene a dolgokhoz állnunk. És lássuk meg azokat a lelki sebeket is, amitől eddig még nem tudtunk tovább lépni. Mindaddig tapasztalhatjuk, hogy újra belekerülünk ugyanabba a helyzetbe, ugyanott akadhatunk el, amíg a régi minták ismétlődnek bennünk. 

Főbb napjai a hónapnak

Figyeljetek tudatosan ezekre, és ismerjétek fel az ismétlődő szituációkat. Főleg július 14-e és 21-e között feszíthetnek erősebben az energiák, de mindez azért történik, mert sorsikus útbaigazítást kapunk. Figyeljetek tehát tudatosan, ne a kifogásokat gyártsátok, hanem cselekedjetek magatokért, a saját boldogságotokért.


Folytassuk a hónap jelentősebb napjaival!

Július 1-e kimondottan kedvez a változásoknak, szívünk szerinti dolgok elindításának. Arra azonban figyeljetek, hogy még Retrográd a Merkúr, így a nagy döntések meghozatalával várjatok egy kicsit.

Július 2-án a Szaturnusz bolygón visszalép a Bak jegyébe.
A Szaturnusz bolygó ezzel abba az állatövi jegybe lép vissza, amiben a legjobb hatásokat tudja kifejteni. Akik eddig tettek saját fejlődésükért, felelősséget vállaltak életük alakulásáért, nem adták fel céljaikat és megtették a szükséges változtatásokat, azokat most békén hagyja a sorsbolygó energiája. Viszont azoknak okozhat nehézséget, akik még mindig nem vállaltak felelősséget, és még mindig másban keresik az okot, ahelyett, hogy tanultak volna a helyzetekből. Még nem késő belevágni a feladat megoldásba, a hátráló sorsbolygó most útmutatóval szolgál ehhez.

Július 5-én 6 óra 44 perckor Telihold lesz a Bak jegyében. A Telihold energiája az Uránusz bolygóval egyesül, így a lelki teherletétel most igen hatékonyan működik. Minden, amit eddig megpróbáltatok elnyomni, az most fergeteges erővel tör felszínre, hogy megoldást találjatok rá.

Július 8-a elég intenzív energiákat tartogat a számunkra. Könnyebben kerülhetünk vitás helyzetekbe, ha nem fékezzük meg ösztöneinket. Mindemellett eléggé türelmetlenek is lehetünk, kimondottan bosszantó lehet, ha valami nem azonnal valósul meg. Földeljétek az energiákat, és próbáljatok lelassulni, tervet készíteni célotok eléréséhez.

Július 12-én a Merkúr bolygó végre elindul előre.
A Nap folyamán az intuíció segíti céljaitok elérését, így jó, ha átgondoljátok mit is szeretnétek valójában. Minden olyan területen zavart érezhettek, ami már teher és boldogtalanná tesz benneteket. Viszont arra ügyeljetek, hogy könnyen elrugaszkodhattok a realitások talajáról. Álmodozni szabad, csak ne akarjatok olyat, ami se nem megvalósítható, se nem valóságos. A spiritualitás most vonzóbb lehet, így érdemes kicsit elvonulni, meditálni, elmélkedni, vagy tanulni.

Július 14-én bizonytalanságot érezhetünk, felütheti fejét a kételkedés, hitetlenség vagy hitehagyottság. Érdemes átgondolni miben hisztek, mik adják számotokra az értéket. Ezután azon is gondolkodjatok el, hogy ezek a hitrendszerek nem gátolnak e benneteket valamiben?
Materiális síkon a jogi és ingatlan ügyek hátráltatottak, nehezebben érezhettek haladást ezen a területen. Ugyanígy óvatosságra van szükség mindenben, ami szabályokhoz kötött.

Június 15-e szintén tudatosságot igénylő nap, hogy ne keveredjetek hatalmi harcokba, vagy ne adódjon problémáitok főnökötökkel. Ezen a napon találkozhattok nehéz emberekkel, nehéz helyzetekkel, de mindig keressétek ebben a tanítást, mert valamivel szembesíteni szeretne.
Saját életetekben ügyeljetek arra, ha túl csábító, nagy pénzzel, hatalommal kecsegtető ajánlattal találnak meg benneteket. Ne dőljetek be neki, hosszú távon túl sokba kerülne nektek, ha elfogadnátok az ajánlatot.

Július 20-án 19 óra 32 perckor Újhold lesz a Rák jegyében. Figyelmeteket irányítsátok befelé, és fogalmazzátok meg mit is szeretnétek elérni az életetekben. Lássátok meg saját belső fizikai és érzelmi igényeteket. Fogjatok bele végre valódi vágyaitok megteremtésébe!

Július 21-én úgy érezhetitek, mintha súlyos terheket cipelnétek a vállaitokon. Főleg azokban a témákban, amikben mások elvárása szerint működtetek, és amiben nem szívetek szerinti dolgokkal foglalkozhattatok. Adjatok magatoknak ma egy kis időt, egy kis pihenési lehetőséget.
Fejlődésetek szempontjából érdemes tudatosan nézni a korlátozó helyzeteket vagy a testi jeleket, sokat segíthetnek a megértésben.

Július 22-én 10 óra 37 perckor, a Nap az Oroszlán jegyébe lép. A Nap ebben a jegyben igazán jól érzi magát, hiszen saját otthonába érkezik. Az elkövetkező időszakban egyre erősebben érezhetünk késztetést arra, hogy sikereinkért learathassuk a babért, a saját fényünkben tündökölhessünk. Az időszak kimondottan előnyös arra nézve, hogy karrier ügyekben tevékenykedjünk, vagy csak egyszerűen élvezzük munkánk gyümölcsét.
Ugyanezen a napon remek ötletek cikázhatnak a fejünkben, amik segíthetnek újdonságot becsempészni az életünkbe. Mivel nemsokára Tízmilliószoros nap lesz, és teremtő időszakban járunk, ezért érdemes felírni az ötleteket, még akkor is, ha elsőre úgy érezzük elrugaszkodtunk a valóságtól. Késő este viszont már problémát okozhat a túl sok ötlet, mert nehezebben tudjuk lenyugtatni elménket.

Július 24-én Tízmilliószoros nap lesz. Ezen a napon figyeljetek oda gondolataitokra, tetteitekre, mert minden sokszoros energiával teremtődik meg. Ne görcsöljetek rá semmire, ne ijedjetek meg, ha jön egy rossz gondolat vagy rossz érzés, csak vegyétek észre és tereljétek figyelmeteket valami jó dologra.

Július 27-e elég mozgalmas napnak ígérkezik, vegyes hatásokkal és tanításokkal. A tanítás leginkább akkor talál meg bennünket, ha kapcsolatainkban nem érezzük magunkat egyenrangú félnek. Ennek oka, hogy félünk a megítéléstől, a hibázástól és emiatt inkább hallgatunk, tesszük amit a másik elvár tőlünk. A nap folyamán minden helyzet, amiben úgy érezzük túl sok áldozatot kell hoznunk, amiben áldozatnak érezzük magunkat, erre akar rávilágítani.

Július 30-a elég ködös napnak ígérkezik, nem igazán látjuk tisztán a valóságot. Mivel a gondolatainkat homályosítja el a hatás, ezért pont a gondolatainkra kell tudatosan figyelnünk. A hatás negatív megjelenése, ha eluralkodik rajtunk a pesszimizmus, a lehangoltság, mindent sötétebbnek látva, mint az valójában. Tudatossággal viszont a szolgálatunkba is állíthatjuk, ha vágyaink, jó érzéseink vizualizálására használjuk.


Mindenkinek csodás, áldásokkal teli júliust kívánok!


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Változást akarok!

Angyali üzenetek minden napra!

Minden, ami asztrológia


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat