18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Bemutatkozik a megújult Pampers Pants bugyipelenka, az új márkanagykövet és itt az Apacuka zenekar Bugipelus dalpremierje is!

Megosztás
Életmód

A babák mozgásfejlődésének fontos eleme a tánc, a zenére mozgás, történjen ez fekve, ülve vagy akár már állva. A Pampers Pants nagykövete, Kovács Ramóna személyi edző és 9 hónapos kisfia is ilyen mozgalmasan élik mindennapjaikat, ezért nem volt kérdés számukra a bugyipelus használata.


A megújult Pampers Pants és az Apacuka zenekar összefogásának köszönhetően ezt a boldog és izgalmas időszakot megzenésítve is hallhatjuk legújabb, BUGIPELUS című babadalukban, aminek hallatán táncra perdülve most akár nyerhetnek is. 


A kisbabák nagyjából 6 hónapos koruk körül¬* hatalmas fejlődési mérföldköveknek lehetünk tanúi. Ezek legfőképpen a mozgást és a táplálkozást érintik, ami viszont mind a kettőt, az a babák védelmét és komfortérzetét biztosító pelenka. 

Az addigi viszonylag statikus életmódot felváltják az izgő-mozgó, olykor táncos mindennapok. 
Erről mesélt a Pampers Pants bugyipelenka nagykövete, Kovács Ramóna személyi edző is:

„Olivér egy percre sem áll meg. 6 hónapos korában kezdett el kúszni, amit mára már tökéletesre fejlesztett. 
Most lett 9 hónapos, de már négykézláb helyzetből egyedül felcsücsül, és bizony fel is húzza magát álló helyzetbe mindenhol. Ott is, ahol nem kellene. Kíváncsi vagyok, mikor indul majd el nála a popórázás. 

Kalandos vele az élet, de hiába izeg-mozog egész nap és még éjjel is, a Pampers Pants körkörös gumírozása tökéletesen a helyén tartja a pelust. Onnan veszem le róla, ahová feladtam rá, nem mellesleg mindezt egyetlen mozdulattal**. 
Hálásak vagyunk, hogy nagykövetként tényleg egy olyan terméket ajánlhatunk mindenkinek, ami nekünk bevált, és ami még sosem hagyott minket cserben.”

A babapocak önálló élete
A babapocak mérete többször is jelentős változáson megy át a nap folyamán a babák gyors emésztésének köszönhetően. A teli pocak az etetés után fokozatosan visszahúzódik, majd etetéskor újra megnő. Hogy a jóllakottság érzéséhez kényelem és biztonság is társuljon, egy pelenkának ezt a folyamatos mozgást is követnie kell. Egy hagyományos pelenka ilyen mértékű pocakmozgás után kitágulhat, és menthetetlenül utat engedhet a vizeletnek vagy akár a híg székletnek. 

A Pampers Pants bugyipelenka 360 fokban, körös-körül rugalmas derékgumírozása, valamint dupla védőgáttal ellátott combrésze azonban tökéletesen illeszkedik a baba alakjához, pocakméretének ingadozásához, garantálva ezzel a tökéletes védelmet és kényelmet. Így történik, hogy a Pampers Pants bugyipelenka minden helyzetben tökéletesen #passzolapocira. Legyen az mocorgás, finom falatok vagy egy kis tánc. 

Ennek az életérzésnek dedikálta az Apacuka zenekar is új dalát, a BUGIPELUST, melynek segítségével most nem csak a bugyipelusban bugizás lehet gondtalan, de akár az 1 havi pelenkaadag beszerzése is.

Figyelem, Anyukák, Apukák! 
Örökítsétek meg a dal okozta boldog, táncos, izgő-mozgó pillanatokat és töltsétek fel ezt a kb 10 mp-es videót IDE

Kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak rátok az oldalon, akár naponta, és legyetek ti a legbugisabbak és a 10 szerencsés egyike, aki 1 havi pelenkacsomagot nyer majd! A játék további részletei és a sorsolások pontos dátumát megtaláljátok a honlapon.
Bug(y)ipelusra fel!

video

* Már 3-as mérettől (7-11 kg) kapható
** A rugalmas derékrésznek köszönhetően könnyű felhúzni, oldalt feltépve lehúzni, majd a ragasztószalaggal használat után feltekerni és kidobni.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat