18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 június 5 Nyilas Telihold és Tízmilliószoros nap – Sorsfordító Telihold!

Megosztás
Asztrológia

Fergeteges napnak nézünk elébe, hiszen a júniusi Telihold elengedéséhez Tízmilliószoros energiákat kaptunk. Ez a nap sorsfordító lehet, hiszen általa megszabadulhatunk minden kényszeres feladatfelvállalásunktól, lemondásoktól, amit családi mintaként cipelünk a vállunkon.


A Nyilas Holdban járó Telihold felfedi számunkra azokat a mintákat, amiket vakon követünk, és ami ellen már lelkünk igencsak ellenállna, de eddig nem vettünk róla tudomást. 


Ugyanakkor felfedi azt is, ami miatt feltételhez kötjük saját szerethetőségünket, ami miatt ösztönösen mindig másokat szolgálnánk.A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges nagy energiákkal bíró nap képes „kiégetni” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük. Mondhatjátok most, hogy miért ne akarnánk megválni ezektől? 

Azért, mert ezek biztonságot nyújtanak, még ha nem szolgálnak bennünket, akkor is cselekvési mintáink részét képezik. Ezektől való szabaduláskor érthetetlen módon olyan érzésünk lehet, mintha valamilyen értékünktől kellene megválnunk, vagy mintha kihúznák a szőnyeget a lábunk alól. 

Mindeközben persze nem kellene azon a kifakult, rongyos és már nem túl szép szőnyegen állnunk, nyugodtan lecserélhetnénk egy olyanra, ami a jelenlegi önmagunkhoz már sokkal inkább illik, és ragyogó színekben pompázik. Figyeljétek az érzéseiteket, és változtassatok aszerint. A változtatás felé való nyitottság irányítsa a gondolataitokat, ne a régi minták és megszokások. 

A Nyilas jegye, amiben most a Hold tartózkodik, hittel segíti a belső megérzéseinket, a hitnek pedig semmi köze a logikához. Vagy hiszünk magunkban, a megérzéseinkben, vagy nem, itt a logikának, kifogások gyártásának nincs helye. 

A elménk csakis abban tud segíteni, hogy szívetek vágyát erősítsétek vele, pozitív gondolatokkal. 

A Telihold a megtisztulásban és a változásokban segít most minket, egy olyan út megtalálásában, amiben az érzés és a gondolat egy irányba tart. Ehhez azonban most meg kell állnotok kicsit, legjobb, ha mindezt egy csendes helyen teszitek, ahol nem zavar senki és átgondolni hol tartotok életetekben. 

Van e célotok, vagy folyamatosan mások elvárásai szerint működtök?Ahogy szoktuk, gondolkodjunk újra együtt! Tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!
- Felismerted már azokat a meggyőződéseket, amik eddig kételkedéseket váltottak ki benned, elbizonytalanítva téged saját céljaid tekintetében? Amennyiben nem, akkor kezd el tudatosan figyelni azokat a helyzeteket, amiben áldozatnak érzed magad, vagy amiben úgy gondolod, kihasználnak, kinek a mintáját követed? Anyuét? Vagy Apuét?
- Ha felismerted, gondolj vissza, amikor szüleidet láttad így működni az tetszett neked? Azt fogadtad meg, hogy te is így fogsz majd viselkedni? Vagy azt, hogy te biztos nem fogod ezt tenni? 

Akkor miért teszed mégis?

- Ha arra gondolsz, hogy öntudatlanul követted azt a mintát, amit családtagjaid mutattak, akkor mit érzel? Haragszol magadra? Ha igen a válasz, akkor nagyon gyorsan bocsáss meg magadnak, mert ez az érzés akadályozza a saját önszeretetedet. Gondold át, hogy a megélt tapasztalatok milyen értéket adtak számodra, milyen felismerésekkel lettél gazdagabb? Mindannyian azt vállaltuk, hogy fejlődni jövünk a Földre, amihez viszont kellenek az ilyen tapasztalatok, mert ez tesz erősebbé és bölcsebbé. Szeresd hát magadban ezt a sokat tapasztalt bölcs lelket.

- Gondold végig, hogy tudnál változtatni, hol használnak ki és vajon miért? Te magad tiszteled, értékeled magadat? Ha nem, akkor miért várod, hogy más tiszteljen és értékeljen?

- Tudsz türelmesnek lenni magaddal szemben, amikor ezeken az ösztönös reakciókon akarsz változtatni? Gondolj bele abba, hogy ezek hány év alatt rögzültek beléd? Ugye tudod, hogy ez nem fog egyik napról a másikra változni, gyakorolni kell sokat, hogy rutinná váljon.

- Dolgozik benned félelem, bűntudat vagy bármilyen rossz érzés azzal kapcsolatban, hogy magadat akarod előtérbe helyezni? Önzőségnek tartod? Miért önzőség az, ha valaki a saját céljait legalább annyira fontosnak tartja, mint a másikét, vagy talán még fontosabbnak? A saját életed feladatának megvalósításában kell helytállnod, ahogy a másik embernek is a sajátjában. Természetesen családok esetén vannak közösen vállalt feladatok, de itt a hangsúly a KÖZÖS felelősségen van. 

- Hallod már saját lelked szavát? Hallod, hogy mitől érezné szabadnak és boldognak magát? Amennyiben igen a válaszod, akkor teszel érte, lelkiismeret-furdalás nélkül, anélkül, hogy önzőnek éreznéd magadat?

- Felismerted már azokat a cselekvési mintáidat, amik azért alakultak ki, mert úgy érzed, akkor értékelnek, ha nélkülözhetetlenné teszed magadat? Amikor elvégzed mások helyett a feladatait, vagy te vállalod át a felelősséget helyette, azzal az ő fejlődését és önmegvalósítását akadályozod. Engedd most el ezeket az ösztönös cselekvési mintákat, és engedd meg családtagjaidnak, gyermekeidnek, barátaidnak hogy önállóan tapasztaljanak és fejlődjenek!

- Mennyire érzed magad felelősnek saját családtagjaid boldogságáért vagy döntéseiért? És mennyire érzed a felelősséget saját boldogságodért? Tudd, hogy a te a saját boldogságodért, döntéseidért vagy felelős, nem másokéért.Gondoljátok át ezeket a kérdéseket, válaszoljátok meg magatoknak, és írjátok össze egy listára, amitől szeretnétek megszabadulni, amit szeretnétek megváltoztatni. 

Ezt a listát pedig az esti Varázslatnál szertartásosan égessétek el, a füstjét adjátok át az Univerzum tisztító energiáinak!


Mindenkinek csodás megtisztulást hozó napot kívánok!

2020 június 5 Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Tűz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Őszi női elvonulás Dömösön

Angyali üzenetek minden napra!

Minden, ami a CSILLAGOKBAN van!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat