18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 június 5 Telihold varázslat – Sorsfordító Varázslat a Tűz és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Megosztás
Asztrológia

A Telihold napja mindig misztikus és különleges, mert ezen a napon százszoros energiák támogatnak bennünket, de ez a nap még varázslatosabb, hiszen egyben Tízmilliószoros nap is van.


Az egyesített energiák elsöprő változásokat hozhatnak életetekben. A Nyilas jegyében álló Telihold biztosítja azt a hitet és rálátást, ami segíti az elengedés megvalósulását. A részleteket elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban.

Kérdések
A varázslatot kezdhetitek azzal, hogy végiggondoljátok azokat a kérdéseket, amiket leírtam a Teliholdas írásomban. 

Aztán aki ültetett Újholdkor vágyvirágot, az most ismét nézze meg, hogy hogyan állnak a virágok, mennyire fejlődnek? 

A problémás virágok utalnak a problémás területekre, így azokat kiemelten vizsgáljátok meg, mi lehet a baj? Milyen lemondási mintákkal akadályozzátok saját önmegvalósításotokat, hiteteket a mindennapokban?Tehát a feladat, hogy mindazt korlátozó meggyőződést, félelmet, bűntudatot, elengedjétek, ami miatt előtérbe helyezitek mások igényét, a saját feladatotokkal szemben. Ha velem gondolkodtál és elkészítetted a listádat, akkor most készítsd azt elő a szertartáshoz. Akinek még nincs listája, de szeretne velünk tartani az esti varázsaltnál, az is írjon egyet mindarról, amitől szeretne megválni.

Fontos
Fontos, hogy a negatív gondolatok helyét feltöltsétek pozitív megerősítésekkel (hiszen Tízmilliószoros nap van), ezért írjatok az égetős lista mellé egy másik listát, amire a pozitív megerősítéseket írjátok. 

Ez utóbbit jó, ha már reggel elkészítitek, mert a Telihold 21 óra 12 perckor köszönt ránk ezen a napon. 

Készüljetek azzal az elengedésre, hogy jó sokszor elmondjátok, elolvassátok a nap folyamán ezeket a megerősítéseket. Ez magabiztosságot ad majd ahhoz, hogy az elengedést teljes hittel tegyétek meg. Írok pár példát a pozitív megerősítésekre:

- Jogom van saját céljaimmal foglalkozni!
- Saját életemért én vagyok a felelős és én teremtem azt!
- Bármire képes vagyok!
- Feltétel nélkül szerethető vagyok!

Tehát készítsétek el a két listát, a pozitív megerősítéseket tartalmazó listát tegyétek jól látható helyre, hogy minél többször elolvassátok. 

Akár a fürdőszobai tükörre is rakhatjátok, így egyfelől minden alkalommal, amikor belenéztek, a lista is szembe néz veletek, másfelől elmétek a pozitív állítást összeköti a képpel, ami visszanéz a tükörből, vagyis önmagatokkal. 

Amikor belenéztek saját szemetekbe, akkor a megerősítéssel lelketek is eggyé válik, és megjelenik a pozitív érzés is a gondolat mellé.


A pozitív megerősítésekhez használhattok mudrát (speciális ujjtartás), ami segíti az elme „újraprogramozását”. 

Egyik ilyen a Föld-mudra, ami a gyökércsakra energiájára hat, segít abban, hogy kitartóak legyetek, és magabiztosak. Mindkét kezeteken könnyedén nyomjátok össze a hüvelyk és gyűrűsujjak hegyét. A többi ujjatokat nyújtsátok ki. Amíg tartjátok a mudrát, mondjátok ki hangosan dicsérő szavakat önmagatokról.


Telihold estéjén végezzétek el a szokásos szertartást:
A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, ezüst ékszert viseltek, vagy holdkövet és szodalitot tesztek a listátokra. 

Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Az elengedéshez is használhattok speciális ujjtartást. 

A méregtelenítő mudra hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a felírt korlátozó hitrendszerektől, meggyőződésektől, mintáktól könnyebben megszabaduljatok. 

A hüvelykujjatokat tegyétek a gyűrűsujj harmadik percének belső oldalára, így máris működésbe lép a méregtelenítő mudra. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.Miközben az ujjaitokat a speciális tartásban tartjátok, képzeljétek magatokat egy óriási tábortűz mellé. Fogjátok a listátokat és dobjátok a tűzbe, ahol egy pillanat alatt hamuvá válik. 

Lélegezzetek nyugodtan, mélyen és várjátok meg, amíg a tűz szépen elalszik és már csak a hamu marad utána. Ezután képzeljétek el, ahogy a Hold felől egy óriás égi porszívó nyúlik a Föld felé és az egész hamukupacot egy pillanat alatt felszippantja. 

Amikor már a hamu teljesen eltűnt, az égi porszívó eltűnik és egy gyönyörű fénynyaláb közeledik felétek. Engedjétek el a méregtelenítő mudra ujjtartását és váltsatok a föld mudrára. 

A fénynyaláb közben eléri a fejtetőtöket, a koronacsakrátokon keresztül eláraszt benneteket áldásaival és szeretetével. Érzitek ahogy a fény végig halad egész testeteken, egészen a lábujjaitokig, majd tovább halad a föld középpontja felé egyesíti energiáját a föld energiájával, majd visszatér a talpatokon keresztül, feltölti minden porcikátokat az ég és a föld egyesített energiájával. 

Érzitek, ahogy a szeretet fénye belső tüzeteket is lángra gyújtja. Már nem féltek semmitől, legyőzhetetlennek és bármire képesnek érzitek magatokat! Váljatok eggyé az érzéssel, élvezzétek a pillanat varázsát.

Ha úgy érzitek már teljesen eggyé váltatok a szeretet fényével, akkor engedjétek el az ujjtartást és most a valóságban is adjátok át a listátokat a tűz energiájának. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől megszabadultatok, ami akadályozta, hogy biztonságban érezzétek magatokat az új komfortzónátokban.


Varázslatos Teliholdat kívánok mindenkinek!

2020. június 5. Nyilas Telihold és Tízmilliószoros nap - Sorsfordító Telihold!

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Változz velünk! Női elvonulás szeptemberben

Angyali üzenetek minden napra!

Minden, ami ASZTROLÓGIA


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat