18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 május 22 Ikrek Újhold – Sorsikus kiszabadulás

Megosztás
Asztrológia

Jelen helyzetben fizikailag is érezhetjük ezt a felszabadító hatást, hiszen enyhítések történtek a vírus miatti korlátozásokban is. Mivel ez most szaturnuszi segítséggel történik, ezért mindezt fegyelmezetten, a biztonságunkra figyelve kell kihasználnunk.


Olyan ez, mint egy lehetőség, hogy bizonyítsuk, a visszavonultság alatt átgondoltuk életünket, megértettük a helyzet üzenetét és rájöttünk min kell változtatnunk. 


Az Újhold százszoros, könnyed energiája most támogat bennünket, hogy ezt meg is mutassuk mások számára kipróbálva a gyakorlatban.

Talán megijeszt a változás, a régi meggyőződésektől való elszakadás, de valahol belül érzed, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat.Most a könnyed és szárnyaló Ikrek jegyében köszönt ránk a teremtő időszak és pont a könnyed változtatásokban, rugalmas irányváltásokban tud bennünket segíteni. 

A mai napon százszoros energiák segítenek, és maga a Levegő energiája is támogat abban, hogy teremtő gondolataink és kimondott szavaink eljussanak az Univerzális szeretetforráshoz. 

Mindemellett azt se felejtsük el, hogy az Ikrek jegye a zodiákus közvetítője, így nem is lehetne jobb „kezekben” a vágyaink célba juttatása. Bátran kérhetünk segítséget, útmutatást akár Angyaloktól, akár Istentől, vagy akitől hitünk szerint szeretnénk.

Gondold át!

Gondoljuk át először, hogy mit is jelent az Ikrek Újhold az asztrológia szimbolikájában. A Hold a lélek szimbóluma, hozzá tartozik a befogadás, az érzelmek, a gondoskodás. Az Ikrek jegyéhez pedig a kommunikáció, a rugalmasság, a változékonyság. Ha ezt a kettőt összerakjuk, hiszen az Ikrek jegyében álló Újholdról gondolkodunk, akkor megvalósíthatjuk az energiát pl. úgy, hogy a saját érzelmi igényeinknek, céljainknak hangot adunk, és tesszük mindezt könnyedén, mintha a világ legtermészetesebb módja lenne. 


Mindaddig megrekedve érezhetitek magatokat, amíg fájdalmas, diszharmonikus energiákat tároltok bárki (akár önmagatok) felé, a múltban megéltekkel kapcsolatban. Tudom nem könnyű ezeket az érzéseket megváltoztatni, de muszáj lesz, ha tovább akartok lépni. 

Tehát változtatni csakis akkor tudtok, ha szembenéztek a problémákkal, megoldjátok azt, és változtattok korlátozó mintáitokon. Amint ledöntitek saját korlátaitokat, saját erőtökre támaszkodtok, abban a pillanatban egyre inkább érzitek magatokat biztonságban és érzitek magatokat egyre könnyedebbnek. 

Segítő emberek tűnhetnek fel mellettetek, akik a lehetőséget tálcán kínálják számotokra. 

Használjátok ki minél jobban az időszakot, mert a növő Hold napjai alatt szerzett erőre a hónap feladataiban is támaszkodni tudtok.Állítsd fel saját határaidat!
Mindenkinek fel kell állítania a saját határait, meglátni életében a saját felelősségét és ezután megtalálni a megoldásokat. Tehát kezdjétek azzal, hogy magatokban rendet raktok, kiegyensúlyozzátok belső energiátokat. 

Ezután pedig merjetek változtatni, elszakadni a látszat biztonságtól, külsőségektől, elvárásoktól és a megszokott rutinoktól. Váljatok fontossá saját magatok számára, miközben tudatosítjátok magatokban, hogy ez nem önzőség, magatokról épp úgy gondoskodnotok kell, mint a környezetetekben élőkről és magáról a környezetetekről is. 

Bennetek is létezik egy aprócska gyermek, aki odafigyelést igényel, aki már alig várja, hogy meghalljátok végre a hangját, vagy esetleg a sírását. Figyeljetek nagyon oda gondolataitokra, hogy mit gondoltok, hogyan reagáltok adott helyzetben. 

Figyeljétek külső szemlélőként, mit akarnak megmutatni számotokra? Bármennyire is nehéznek tűnik néha, mindig minden helyzetben meg lehet látni a jót, azt a gondolatot, ami előrevisz és feloldozást ad. 

Szárnyalni és a magasba emelkedni csakis akkor tudtok, ha lelketek is szárnyal, boldog, és égő vágy dolgozik benne azért, hogy gondolati teremtő erejét saját vágyai szolgálatába állítsa. 
És még egy gondolat zárszóként. Nem azért születtünk, hogy szenvedjünk, és fájdalmakat éljünk meg. A szeretet útját kell járnunk, amiben csakis egy dolog okozhat fájdalmat, ha ellenállunk a változásnak, ha tévedhetetlennek hisszük magunkat, és nem véve tudomást a sors útmutatásáról, nem vesszük észre a jeleket. 

Aki görcsösen ragaszkodik

Ha görcsösen ragaszkodunk a megszokásainkhoz vagy akár sértettségünkhöz, azzal csak magunkat hátráltatjuk. 

Ezeket a tapasztalásokat mi választottuk, mi akartunk általa fejlődni, így a nehéz helyzeteket is azért kapjuk, hogy tudatosan figyelve megfejtsük, miben kell változnunk, mit kell megtanulnunk. 

Amennyiben ezt nem így látjuk, azt gondoljuk, hogy az élet kegyetlen, akkor az már ellenállás, ami nem visz előre, hanem megrekedtséget okoz. 

Nem beszélve arról, hogy minél inkább átadjátok magatokat a szegény én állapotának, annál inkább fog az erősödni. Fókuszáljatok a jelen értékeire, ami már a tiétek, örüljetek neki és legyetek hálásak érte, ezzel a jót erősítitek és egyre nagyobb biztonságot teremtetek magatok számára. 

Ehhez pedig senki másra nincs szükségetek, mint saját magatokra, arra a csodálatos lényre, akik vagytok.Tudatosság

Figyeljetek tehát tudatosan magatokra, figyeljétek mik azok a rutinok, minták, amik akadályozzák, hogy könnyedén, rugalmasan alakítsátok át életeteket. Figyeljétek testi jeleiteket, mit üzen általuk a lelketek? Változtassatok, lazán és könnyedén. 

Figyeljetek oda a környezetetekre és óvjátok azt. Legyetek kitartóak, szánjatok mindennap 10 percet arra, hogy elméteket újra programozzátok, új mintákat adva számukra. 

Tegyétek ezt legalább 28 napon keresztül, mert ennyi időre lesz ahhoz szükségetek, hogy gondolkodásotok átalakuljon és felfrissülve, benneteket szolgálva működjön. Kezdjétek a gyakorlást Újhold estéjén, a Varázslattal!


Mindenkinek csodás és könnyed változást kívánok!

Újhold varázslat 2020 május 22 – Varázs megerősítés a változásokért

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Őszi felszabadító elvonulás!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat