18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újhold varázslat 2020 május 22 – Varázs megerősítés a változásokért

Megosztás
Asztrológia

Május 22-én 19 óra 38 perckor lesz a legerősebb az Ikrek Újhold energiája, ezért ha tudjátok, ekkor végezzétek el a varázslatot. Mivel a teremtő időszak abban tud támogatni bennünket, hogy a változásokat a sors elvárása szerint alakítsuk, ezért egy különleges varázslatra hívlak benneteket.


Ma szó szerint szélnek ereszthetjük vágyainkat, amit megtehettek írásban, ha vágylistát készítetek, de most hatásosabb, ha szóban teszitek ezt. 


A varázslathoz első lépésként alkossátok meg saját varázsmantrátokat, vagyis a pozitív megerősítéseiteket. 

Az Újholdról szóló írásomban már említettem, hogy ezeket a mondatokat minél többször és legalább 28 napon keresztül rendszeresen kell mondogatni ahhoz, hogy valóban változtasson a régi meggyőződéseken.Gondoljátok végig, mivel tudnátok leginkább erősíteni saját önbizalmatokat, önszereteteket, és ehhez milyen új meggyőződésekre lenne szükségetek. Legjobb, ha 3 vagy 9 megerősítést írtok magatoknak, amik a saját mantráitok lesznek, és ezt a kilenc mondatot kell majd napi szintén ismételnetek legalább kilencszer. Emellett jó, ha ki is írjátok magatoknak jól látható helyre, ha esetleg elfelejtenétek a napi feladatok közepette.

Írok pár példát nektek a kedvenc megerősítéseim közül:
- Értékes és szerethető vagyok!

- Bármire képes vagyok!

- Döntéseim helyesek!

- Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! (Én ezt a fürdőszoba tükörre ragasztottam, így amikor belenézek azonnal látom a megerősítést is.)

- Könnyedén változtatom meg a mindennapjaimat!

- Harmóniában élek magammal és a természettel!

- Mert megérdemlem!
Ha felkészültetek a varázslatra, akkor keresettek egy nyugodt helyet, lehetőleg a szabadban, ahol elvégezhetitek a szertartást.
Varázslat elvégzése:
  • Gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, a háttérben halkan szólhat a zene, amely segíti ellazulásotokat. Gondolatban, vagy szóban kérjétek Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson meg benneteket minden olyan kétségtől, aggodalomtól, félelemtől, ami a teremtéseteket akadályozhatja.

  • Amikor úgy érzitek készen álltok, egyik kezetekkel fogjátok meg a homlokotokat a másikkal pedig a tarkótokat. Vegyetek 3 mély levegőt. Ha úgy érzitek már csakis magatokra figyeltek, kezdjétek el hangosan mondani a pozitív megerősítéseket, amiket megalkottatok magatok számára. Mondjátok el sorban mindegyiket, és ismételjétek az egészet kilencszer.

  • Amikor ezzel végeztetek akkor még üldögéljetek úgy, hogy tartjátok a homlok-tarkó fogást. Gondolatban lássátok, ahogy a mondatok hullámoznak körülöttetek, körbevesznek, feltöltve aurátok minden rétegét, védelmet alkotva körétek. Csak üljetek, lélegezzetek nyugodtan, mélyen és hagyjátok, hogy sejtszinten épüljenek be ezek a mondatok minden porcikátokba. Amikor úgy érzitek teljesen eggyé váltatok új meggyőződéseitekkel, akkor vegyetek ismét három mély lélegzetet és köszönjétek meg az Univerzumnak a segítséget és a támogatást.Ne feledjétek, tartós változást akkor tudtok elérni, ha 28 napon keresztül, minden nap elvégzitek ezt a gyakorlatot, amihez szívetek minden szeretetét összeszeditek, minden alkalommal.

Mindenkinek csodás teremtő napot kívánok!

2020 május 22 Ikrek Újhold - Sorsikus kiszabadulás


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Őszi elvonulás egy varázslatos helyen!

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat