18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 Tavaszi és nyári csizma-cipő divat - Pasztell színekre tervezve

Megosztás
Stílus

Egy biztos, a tavasz minden évben hatalmas változást hoz a cipődivat területén is. Most a krém színű tavaszi csizmák és bokacipők jönnek, nem is akármilyen design ötletekkel. Egyben betekintést kaphatunk a nyári cipődivatba is, hiszen egyes fazonok nyáron is viselhetők lesznek.


Az éghajlat változással a divatházak is igyekeznek lépést tartani, hiszen ma már alig beszélhetünk átmeneti, tavaszi időszakról. 


Ennek megfelelően például a cipő divat is alkalmazkodott a megváltozott körülményekhez, és mint ilyen, a tervezők igyekeztek olyan anyagokat és formákat ötvözni, melyek tavasszal és nyáron is viselhetők. 

Ez idén is sikerült, ráadásul nem is akárhogyan.
A tavaszi és nyári csizmák, félcipők fazonján túl, aki tud a „sorok” között olvasni, látni fogja, hogy 2020 tavaszi és nyári színei a krémes árnyalatok lesznek. 

Barna, fekete, rózsaszín, vanília, és mind, mind tompa, matt, krémes árnyalatokat öltenek. 
2020 tavaszi és nyári cipődivatja tökéletesen illeszkedik a nyári ruhadivat színeihez is, melyek szintén ugyan ezek lesznek. Pasztell árnyalatok a szivárvány NEM MINDEN árnyalatában.
Ugyanis a keki, vanília, barna, világos szürke, világoskék, krémes mályva, ezek a színek fognak dominálni.

Összeállítottuk 2020 tavaszi és nyári átmeneti cipődivatját, kombinálva a tavaszi és nyári ruha és kiegészítő divattal.

Meríts ötleteket elegáns, csinos, és minden szempontból előnyös viselethez erre a csodálatosan szép időszakra.

Kattints a képre és megnyílik a galéria.


Stílusos divat ötletek


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat