18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Használd ki az időt és tanulj INGYEN online korona vírus ideje alatt

Megosztás
Női lélek

Nem jó a helyzet, és mindenkit megvisel így vagy úgy. De az élet ettől még nem áll és nem is állhat meg. Használjuk ki az időt, akármennyi szabadidőnk is maradt vagy kényszerűségből adódott. Online workshopok. Akár ingyen is!


Jó hír azoknak, akiknek eleve van hobbyjuk és azzal el is tudják tölteni szabadidejüket, mert vagy van hozzá alapanyaguk, vagy esetleg a hobby egy szellemi munka, így alapanyagra sincsen szükség hozzá.
Ettől függetlenül mindenkinek ajánlott lehet tanulnia a korona vírus ideje alatt is, hiszen korona vírus után is lesz élet, és esetleg a tanultakat később kamatoztathatjuk.
Szellemi fittségünket óvhatjuk meg, ha el/le foglaljuk magunkat olyan témakörben, ami örömet okoz, nem utolsó sorban sikerélményt nyújt. 

Érdemes rákeresni az interneten, mert sok olyan vállalkozás van, aki úgy próbál meg segítséget nyújtani régi vagy leendő új ügyfeleinek, hogy ingyenes online workshopot szervez.
Tanulhatunk rajzolni, szabni-varrni, fejleszthetjük egyes iparágakban tudásunkat, akár szakmánkhoz kapcsolódóan. Mindenkinek szüksége van pozitív élményekre, elismerésre, és ez korona vírus ideje alatt igen szűkös, de megteremthetjük ezt az érzést magunknak.
Milyen jó érzés, amikor elkészül első rajzunk, vagy elkészítünk valamilyen tárgyat, megoldunk egy teszt feladatsort, és látjuk, hogy tudásunk hol tart.
Sokkal jobb kedvünk lesz, ami minden területre kihat életünkben. 

Kreatív ajtódíszek DIY! Kattints erre a linkre!
Rendszer
Vannak, akiknek simán megy, és tudnak rendszerben gondolkodni alap esetben is, és vannak, akinél egy nap szinte szétfolyik. Ezt tudatosan lehet irányítani, csak ki kell neveznünk a hobby napjait, és időpontját, amihez tartani tudjuk magunkat. Éppen úgy, ahogyan a munkahelyünkre is időre, pontosan bejártunk.

Mit keressünk?
Írjuk be a keresőbe a következőt: 
*rajz* ingyenes online workshop, online workshop ingyen, stb..


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat