18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Vigyázz KINEK és MIT küldesz! – Ne engedj az unszolásnak! - Élet korona vírus után

Megosztás
Női lélek

Soha nem volt olyan aktivitás az online ismerkedésben, mint korona vírus idején! A témakör is kibővül, jobban mondva megváltozott. Nagy a csábítás, és még nagyobb az unszolás, hogy olyan tartalmakat is megosszunk, elküldjünk magunkról, ami normál esetben kizárt lenne. Ilyen a pszichológia! És Így működnek az eszközök!


Korona vírus idején sem tiltott az ismerkedés, csak a lehetőségek szűkültek be találkozásra vonatkozóan. De mint ilyen, mást is hozott magával ez a megváltozott helyzet.
Teljesen természetes, ha a nők és még inkább a férfiak is szeretnék online, a virtuális térben helyettesíteni a személyes találkozás élményét.

Éppen ezért érdemes nagyon átgondolni a szűkös lehetőségek között, hogyan próbáljuk kiváltani, nevezzük inkább helyettesíteni a személyes találkozás lehetőségének hiányát!
Ismerős?

„ Küldjél képet! Úgy sem találkozhatunk, legalább megnéznélek, akár hiányos öltözetben is…”

Nem egyedi eset, ha videó beszélgetésben kér egy férfi ilyet! De érdemes tudni, hogy a videó beszélgetést fel is lehet venni! És erről esetlegesen a másik fél nem is tud!
Ne engedjünk sem a csábításnak, sem az unszolásnak!

Ami ma nem tűnik veszélyesnek, az a korona vírus levonulta után nagyon kellemetlen helyzeteket eredményezhet.

Igaz, nem csak akkor, hanem azon kívül is, csakhogy most amúgy sem szívesen találkoznak még családtagok, barátok sem, nemhogy idegen emberek egymással.

Korona vírus után is lesz élet!
Igen, amire ma még kevesen gondolnak, az nem más, minthogy korona vírus elmúlta után is lesz élet, amikor vállalni kell tudni önmagunkat.

Mivel a férfiak többsége (tisztelet a kivételnek) magához képest sok energiát fektetett ebbe az időszakba jobban megismerni új barátnőjét, előfordulhat, hogy a vírus levonulta után viszonylag rövid időn belül hálószobánkban is kikötne, különösen, ha a fotók, videó beszélgetések alapján tetszettünk neki.

Csakhogy a fotó és videó csalóka lehet! Mi van akkor, ha nekünk élőben, az igazi valóságban mégsem tetszik a férfi?

Jó kérdés, ugye?
Ne forduljon elő, és éppen ezért most különösen érdemes vigyázni, milyen információt adunk át magunkról, különösen vigyázva az intim témákkal! 


Jó lenne elkerülni azt az érzést, hogy gyomrunk a torkunkba ugorjon, vajon az elmúlt hónapokban ki, és milyen képi anyaghoz juthatott hozzá, mert mi azt „rendelkezésére „ bocsátottuk…
Mindazonáltal ennek az időszaknak lehet egy pozitív hozadéka is!
Ami nem más, minthogy sokkal több ideje marad az ismerkedő pároknak találkozás híján jobban megismerni egymást. Mert valljuk be, ez eddig nem így volt. 

Mivel mindenki rohant, lehetséges, hogy sokkal hamarabb találkoztak az emberek egymással, mint az esetleg jó lett volna, mondjuk úgy, túl korán, és kevés ismeretségi infó alapján döntötték el, lesz-e második vagy harmadik randevú.

Éppen ezért, gondoljuk most át jobban, mennyit ér meg nyugalmunk, és az ismerkedés, és ne engedjünk a csábításnak. Különösen a videó hívások terén, mert azt rögzítheti mindkét fél úgy, hogy a másik nem is tud róla! 

A képi anyagokat nem írjuk le külön, de azokról is jó tudni, ha már elküldtük, és a másik fél lementette telefonjára, eszközére, akkor azt hiába töröljük a platformról, már elkéstünk vele.


Korona vírus után is van/lesz élet! Ezt sose felejtsd el!
Fókuszálj a pozitív dolgokra, legyél fegyelmezett, és még boldogabb is lehet majd életed korona vírus után!

#eletkoronavirusutan


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat