18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megújuló belső erőnk – Mert állandóan szükség van a lelki megújulásra

Megosztás
Női lélek

A modernkori parázson járást, mint a személyiség belső erőit feltáró és fejlesztő módszert - ami napjaink egyik legnépszerűbb, egyben legtöbb ellentmondást kiváltó programja - nem lehet szóba hozni anélkül, hogy ne tennénk említést Peggy Dylan-ről.


Végképp nem lehet megtenni ezt egy női magazin oldalán, hiszen ő az a nő, aki az évezredek óta létező, ősi parázson járás rituáléjából létrehozta a modern kori tűzön járás mozgalmat, annak alapítója. 


A tűzön járás élményét elvitte a világ minden szegletébe, tanításai a megélhető boldogság és a szakmai siker elérésére, ennek harmóniájára irányulnak. 

Peggy munkája megtestesíti azt, amit a mesterek és ősi tanítók több ezer éve tanítottak - a boldogság és a siker a szellemhez való igazodásunk révén jön létre. 

Az azóta létrejött modernkori iskolák igen eltérő spirituális tartalommal hirdetik programjaikat. Egyben azonban minden iskola egyetért: a parázson járás olyan tapasztalás, ami hozzájárul személyes fejlődésünkhöz. 

A TeamSuccess.hu keretein belül az elmúlt 15 évben csaknem kizárólag cégek munkatársai számára tartottam parázson járás programokat, elő sorban a belső energiáik feltárása és mozgósítása érdekében. A parázson járás viszont olyan tapasztalás, amit elérhetővé kell tenni ettől sokkal szélesebb körben. 


Az eddigi életmenetünket átalakító mostani körülmények (Corona vírus) miatt is fontos lehet a parázson járásban rejlő lehetőségek kihasználása, amely energiáink, belső erőink megújításához jelenthet utat. Optimista módon az első nyilvános, bárki számára elérhető parázson járás programot 2020. május 24-re hirdettem meg. 

Ehhez persze szükség van arra, hogy a most szigorodó intézkedések és a bennünk lévő feszültségek oldódjanak. A jelen bizonytalansága ellenére elindítom parázson járással foglalkozó blog sorozatunkat, mert a helyzet csak elkezd javulni, és a rendeződés során előbb vagy utóbb szükség lesz –többek számára az újrakezdés, mások számára egy jobb folytatás miatt- mindarra, amit egy parázson járás megélése ad. 

Miért pont egy női magazin oldalán?

 Mert sem a maszkulin ego, sem a racionális gondolkodás, és intézkedések sorozata sem lesz elegendő a mostani helyzetből való kilábaláshoz. 


A megoldáshoz szükség van a nők különleges, emocionális erőire, és mert pont ők azok, akik fogékonyabbak a lelki megújulás szükségességének jelentőségére. Befolyással bírnak arra, hogy férfi társaik is csatlakozzanak, és nem csak most fontos, de szükség van erre a békeidőkben is.
Mitől lesz jobb azoknak, kik megtapasztalják a parázson járást, és eljönnek programunkra?

Világos célokat fogalmaznak meg, céljaik valós belső vágyaikat tükrözik, olyanokat, amelyek belülről fakadnak, és ezek olyanok, amiért akár tűzbe is mennének – és lesz lelki erejük meg is tenni, céljaikért készen állnak megküzdeni bármilyen nehézséggel, akár tűzbe is mennek érte. Kiszabadulnak sokszor alaptalan aggódásaik, félelmeik fogságából, hittel és nagyobb önbizalommal teszik majd dolgukat.

Simon András / parázson járás instruktor /TeamSuccesss.hu

Esemény
Törj ki a megszokásból - Önismereti parázson járás – 2020. május 24Parázson járás? Kitekintés a nagyvilágba - Lapozz tovább és olvasd el!
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat