18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2020 március 9- Szűz Telihold és Tízmilliószoros nap! –Utunk akadálymentesítése

Megosztás
Asztrológia

Március 9-e egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog. A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk, ami főleg önkritikánkat, lemondásainkat és önfeladásunkat.


Március 9-e egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog. 


A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk, ami főleg önkritikánkat, lemondásainkat és önfeladásunkat. 

Tehát fergeteges energiák segítenek abban minket, hogy mindent kitakarítsunk magunkból, ami akadályként tornyosul vágyaink megvalósítása előtt.A Telihold este 18 óra 48 perckor éri el teljes fényét, azonban a Tízmilliószoros nap miatt, már reggel, ébredés után figyeljetek oda tudatosan gondolataitokra, érzéseitekre, mert ezen a napon minden gondolat sokszoros teremtő erővel bír. 

Tehát az önvizsgálatot is szeretettel végezzétek, ne haragudjatok magatokra! 


Saját meggyőződéseink megváltoztatása az egyik legnehezebb feladat, így igazán büszkék lehettek arra, hogy ti ezt meg tudjátok tenni.Nézzük meg az elengedés témáját, miben is segít ez a fergeteges tisztító energia benneteket.


Hogyan szabadítsuk fel lelkünket?
Kezdjük a Szűz jegyéhez tartozó analógiákkal és mivel elengedés a téma, a kevésbé kedvezőkkel. A Szűz jegyének leginkább hátráltató megnyilvánulása a kritika, rugalmatlanság, az elégedetlenség és kételkedések gyártása. Gondolkodjatok el rajta, hogy mivel kapcsolatosan nyilatkoztok negatívan? 

Például bőségre vágysz, közben ha tudatosan figyeled magad, állandóan negatív jelzőkkel illeted a pénzt? 

Vagy párra vágysz, miközben kritikus általánosításokkal teli véleményed van a másik nemről? 

Vagy általában a párkapcsolatokról? Jó alaposan vizsgáld meg, hogy mik az első gondolataid az adott témával kapcsolatban és engedd el ezeket a beidegződéseket!

Mindenkiben létezik egy belső kritikus is, aki folyamatosan találja a hibákat, biztat bennünket még nagyobb teljesítményre. Eszköztára változatos, ki ki döntse el, az ő belső kritikusa milyen módszert használ.

Természetesen itt is megtalálhatók a gyermekkori minták, de azért vagyunk már felnőttek, hogy határozottan álljunk ki magunkért és utasítsuk rendre ezt a kritikus oldalt. 

A Telihold energiáinak jó oldala a precíz elemző képesség, így kimondottan segít feltárni mindazt, ami miatt állandóan kritizáljuk magunkat, nem vagyunk elégedettek tevékenységeinkkel.Nézzük most meg milyen önkorlátozó kritikákat fogalmazunk meg magunkkal szemben!
- Ha belső kritikusunk tökéletességre törekvő, akkor szinte folyamatos akadálygyártásban vagyunk, hiszen nagyon jó megvalósítást akarunk kitalálni, miközben halogatjuk a megoldást. Emiatt nem vállalunk kockázatot, nem próbálkozunk, hagyjuk elmenni a lehetőségeket. Takaréklángon éljük életünket, vagy meg sem próbálunk saját vágyaink felé menni. 

- Állandóan kontroll alatt tartjuk viselkedésünket, ezzel túlzottan háttérbe szorítjuk magunkat, saját vágyainkat. Mások segítése, életének könnyebbé tétele mindig fontosabb, mint a mi elképzeléseink.

- Teljesítménykényszeres belső kritikusunk mindig felcsattan, hogy dolgozzunk keményebben, mindig hasznos dologgal foglalkozzunk, különben egyszerűen lelustáz minket. Így nem tudunk megpihenni, vágyainkkal foglalkozni, mindig valamilyen hasznos dolgot keresünk, amitől viszont egyre fáradtabbak és kedvetlenebbek leszünk.

- Belső kritikusunk, aki lassúnak tart, állandóan siettet. Mindent gyorsan akar elvégeztetni velünk, félelmet kelt, hogy lemaradunk valamiről. Ez amellett, hogy balesetveszélyes helyzetekbe sodorhat minket, felkeltheti a kételkedő oldalunkat, ami megvétózhatja vágyaink racionalitását. Nem beszélve arról, hogy állandó versenyhelyzetben találjuk magunkat, ami csak feszültségünket növelheti.

- Belső kritikusunk szívesen játszik össze a siettetővel, és így együtt önbizalmunkat rongálják, állandó kételkedéseket keltve, hogy nekünk ez nem megy, meg sem érdemeljük a jót vagy nem is vagyunk eléggé felkészültek. Aztán ezt űzheti magasabb szinten, lebeszélve az álmodozásról, és arra biztatva, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyd. Gondoljunk inkább egy másik mondásra ilyenkor: „Bátraké a szerencse!”


- Túlzottan szabályhoz ragaszkodó kritikusunk, mindig figyelmeztet arra, hogy első a kötelesség, fegyelemre int, és szabálybetartásra. És ha mégis felrúgnánk a szabályokat, akkor jöhet a lelkiismeret furdalást keltő kritikus, aki emlékeztet arra, mit csináltunk, fájdalmat okoztunk, megbántottuk a másik embert. Érdemes saját szabályokat felállítani (nem mások elvárása szerint) és tudatosítani magunkban, hogy az életünk irányítói mi vagyunk. Ha valaki megbotránkozik valós önmagunkon, az nem szeretettel és elfogadással tekint ránk.

- Aztán van, amikor belső kritikusunk szégyent ébreszt bennük. Kritizálhatja kinézetünket, akár csúnyának vagy gonosznak is tarthat, ami által oda juthatunk, velünk csak gond van. Emlékezz arra, hogy te egy csodálatos, egyedi lény vagy, aki létezésével hatással van a világra. De ezt csak akkor tudod átélni, ha te magad szeretettel tekintesz magadra. Nem kell, hogy mindenki szeressen, de neked magadnak kötelező magadat feltétel nélkül szeretni!Bármelyik belső kritikusra ráismersz, vagy más típust fedezel fel, most itt az ideje, hogy búcsút mondj neki, és változtass lelkedet mérgező véleményeden önmagaddal kapcsolatban.
 

- Tudatosítsátok magatokban, hogy nincs rossz döntés, tetteitek helyesek és bűntudat nélkül tehetitek mindazt, amit szeretnétek. Még akkor is, ha az épp nem a „hasznos” kategóriába tartozik. Mindenki saját magáért felelős, önmaga fejlődésérért. Mindenki saját magához képest jó, és nem egy másik ember által meghatározott jóságnak kell megfelelnie. A hibázás pedig nem bűn, csak egy próbálkozás, ami nem járt sikerrel.


- Amennyiben úgy érzitek bátortalanok vagytok, akkor mondogassátok minél többet magatoknak: Bízom magamban, meg tudom csinálni!

- Vizsgáljátok át életetek szabályrendszerét és az elvárásokat, amit gyermekkorból hoztok, és válasszátok ki azok, amelyek korlátozzák belső szabadságotokat és feltétel nélküli önszereteteket. Engedjétek el ezen a csodás napon az összest, ami felesleges teherként, korlátozóként nehezedik rátok. Tanuljátok meg szeretni magatokat minden elvárás nélkül, mert megérdemlitek! Akár mindennap sokszor mondogathatjátok magatoknak: 

„Mert megérdemlem!”


Vizsgáljatok meg mindent alaposan magatokban, készítsetek listát arról, amitől szabadulnátok és a tündöklő Telihold fényénél égessétek el az esti varázslatnál.


Megkönnyebbülést hozó megtisztulást kívánok mindenkinek!

Tízmilliószoros nap és Telihold varázslat 2020 március 9– Belső kritikáink, kételkedéseink elengedése

Dudás Mária asztrológus
06304515002

Tedd rendbe az életed!

Angyali üzenetek minden napra

Minden, ami asztrológia


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat