18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik fürdőruhában leszek a legszebb?

Megosztás
Szépség

A fürdőruhára különösen igaz, hogy a választásnál körültekintőnek kell lenned és különösen figyelembe kell venni a testi adottságaidat!


A legnagyobb választékot minden bizonnyal az online fürdőruha vásárlás nyújtja majd, itt bőven találsz majd két- és egyrészes kínálatot is. 


A termékfotók ne tévesszenek meg, bármilyen csinosan is áll a fotómodelleken a holmi. Mindig képzeld el magadon is a fürdőruhát!

Válassz a testalkatod szerint

Ha például kisebb a melled és bikinit keresel, akkor jól fog állni az egyszerű háromszög fazonú felső, lehetőleg fodrokkal vagy valamilyen ráncolással. Szóba jöhetnek nálad a pánt nélküli felsők is, és persze a push-up bikini felső fazonokat is neked tervezték, melyekben határozottan nagyobbnak látszanak majd a kebleid.  

Ha éppen ellenkezőleg, nagy melleid vannak, akkor mindenképpen merevítős bikini felsőt válasz, amelynek széles vállpántokkal, és olyan mellkosár kialakítással, mely képes tartani és emelni a melleket.

Az alsó kiválasztása szintén feladja a leckét! A magasabb szabású alsó takarja a has alsó felét, de a fenéken is több anyag van, ami optikailag szélesíti a csípőt, míg egy alacsonyabb szabású, oldalt magasan szabott fürdőbugyi hosszítja a lábakat, de lehet, hogy többet mutat, mint szeretnéd. A legtöbbször éppen a közepes méretű bikini alsó a legjobb választás, nem baj, ha van a fazonban egy kis trükk, ráncolás vagy oldalsó húzózsinór.Nem egészen arányos az alsó és a felsőtested? Szélesebbek a vállaid a csípődnél, vagy éppen fordítva van? Kétrészes bikinit válasz! Olyan modellt, ahol az alsó és a felsőrész méretét külön tudod kiválasztani, így mindegyik darab pontosan az alakodhoz fog illeni!

Az is fontos szempont, hogy hol fogod használni a fürdőruhát? Más típus lesz ideális a strandon és más az uszodai medencénél. Az úszásra kétségkívül az egyrészes fürdőruhák lesznek ideálisak. Válasz itt is az alakodhoz megfelelő modellt! Ha ki szeretnéd emelni a melledet, akkor mindenképpen szivacsos, bélelt megoldást válasz. A legtöbb egyrészest alakformáló béléssel gyártják, így lapos hasat és feszesebb csípőt varázsolnak egy csapásra.

Egy másik tipp: 
ha strandra mész és az egyenletes barnulás fontos, válasz pánt nélküli modellt. Ha nagyok a melleid, akkor a levehető és visszacsatolható pántos egyrészes fürdőruha, vagy bikini lesz számodra a jó választás, ne kockáztasd meg a teljesen váll nélküli típust.

Nem árt megnézni a fürdőruha alapanyagát is! Ha uszodai használatra vásárolsz fürdőruhát, akkor ellenőrizd a gyártó előírásait, hogy a kiszemelt fürdőruhát, úszómedence használatára tervezték-e. Máskülönben, az anyag gyorsan tönkremegy, és hamarosan le is cserélheted, ami elég bosszantó tud lenni.

Törődj vele, meghálálja

Egyetlen fürdőruha sem fog sokáig tartani a megfelelő karbantartás nélkül!

Néhány dologra nem árt figyelni.

• A merevítős, vagy szivacsbéléses fürdőruhát ne dobd be a táska aljára, mert a mellkosár formája könnyen eltorzulhat.

• Használat után mindig öblítsd ki a fürdőruhát langyos vízzel, hogy a só vagy a medencében lévő vegyszerek távozzanak az anyagból.

• Mosd kézzel a fürdőruhádat, és semmiképpen se tedd be a szárítóba.

A kínálatot itt találod: 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat