18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Fogékszer – A csillogó kövek újra VISSZATÉRNEK! - Színes változatban is!

Megosztás
Szépség

Pici, mégis úgy csillog, mintha gyémántból lenne, vagy akár az is! Régen volt már, amikor a fogékszerek világszerte hódítottak, de most újra visszatérnek! Ráadásul a szivárvány minden árnyalatával!


Hogyan használjunk, viseljük stílusosan a fogékszereket? 
Vajon károsíthatják a fogakat? 
Mire érdemes figyelni, amikor a fogékszer mellett döntünk? 
Hogyan kell fogékszer mellet ápolni fogainkat? 


Már a 2000-es években ismert volt a fogékszer, mindennél jobban csillogtak a fogakon a miniatűr kövek.
De még mielőtt azt gondolnánk, hogy a fogékszer felhelyezhető otthoni módszerekkel, jó, ha tisztában vagyunk vele, miszerint ez nem lehetséges.
Senkinek eszébe ne jusson maga kitalált módszerrel „fel applikálni“ a fogékszert fogaira!

Megmutatjuk a legszebb és leglátványosabb fogékszereket!

Kattints a képre és megnyílik a galériaHogyan kerül a fogékszer a fogra?
Ugyan maga a fogékszer felragasztása nem bonyolult, mégis fogorvos segítségére van szükség. A fogat zsírtalanítani kell, és esetlegesen előcsiszolni is, hogy a fogékszer tartós maradjon.
Csak kevesen tudják, de minél savasabb a nyál, annál kevésbé lesz tartós a fogékszer. Előfordulhat, hogy még a legalaposabb előkészület után is, akár 3 héttel a fogékszer leesik. Ez mindenkinél más és más.
Azt is fontos tudni, hogy csakis ép és egészséges fogra lehet és szabad fogékszert tenni.

Csiszolás esetén szintén jó tudni, hogy a zománc réteg megsérülhet, és, később, amikor esetleg már nem szeretnénk a fogékszert, akkor ez a terület korrekcióra szorul majd.

Mennyibe kerül a fogékszer és a fogékszer felhelyezése?
Maga a fogékszer ára igen széles skálán mozog, hiszen lehet akár drágakő is.
Maga a fogékszer feltétele a fogorvosnál már sokkal inkább meghatározható: 10.000-15.000 Ft körüli összegre számíthatunk, de ez rendelőnként eltérhet.

Jó tudni, hogy az egészségbiztosító semmilyen arányban nem járul hozzá a beavatkozáshoz, mert ez pusztán esztétikai kezelésnek számít.


Szájhigiénia fogékszer mellett
Fokozottabban kell ügyelni fogékszer mellett a szájhigiéniára, mert a fogékszer felülete egyenlőtlen, könnyebben megtapadnak rajta a plakkok, ami a fog szuvasodásához vezet. És, hogy még bonyolultabb legyen, durva fogkefét sem ajánlatos használni, nehogy a fogékszer kimozduljon vagy esetleg leessen.

Ennyi érdekesség után hogyan döntünk fogékszer viselésének témájában?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat