18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tökéletes párosítás Valentin-napra a Lenortól

Megosztás
Otthon

Ismerős az az érzés, amikor tökéletesen működik a kémia? Egy tökéletes párosítás nem csak a különleges pillanatokat teszi felejthetetlenné, hanem a mindennapokat is: a Lenor izgalmas illatharmóniái az öblítő és mosószer párosának csábításával maga a tökéletes összhang.


A Lenor mosókapszula alapos tisztítóereje megakadályozza a szennyeződés újra lerakódását, és tartósan óvja a színeket. Az azonos illatú öblítő akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöz az ágyneműnek, mintha minden nap frisset húzna, miközben együttes használatával minden nap átélhetjük bőrünkön a gyengédség és puhaság érzését. A Lenor összeillő illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, de a páros használatával ellenállhatatlan, tartós üdeséget varázsolnak szekrényünkbe.Illatkollekció

Spring Awakening: Tisztaság és frissesség. A Lenor Spring mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának öle­lésébe burkolózhat. Felemelő és üdítő élményt kínál, amelytől felélénkülve és felfrissülve érezhetjük magunkat a különleges napokon és a mindennapi rutinok közepette is.

Lenor Gold Orchid: A Lenor Gold Orchid illatát fino­man hatja át az érzéki vanília aromája, miköz­ben kényezteti az érzékeket és megnyugtatja a lelket. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Lenor Gold Orchid illatával átadhatjuk magunkat a hihetetlenül megnyugtató, ábrándos élményeknek.Lenor Amethyst & Floral Bouquet: A különlegesen izgalmas illat a valódi ametisztet idézi. A felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és a Pazar jáz­min illatának titokzatos keveréke ihlette. Az idilli, lágy illatkeverék bársonyos melegségébe burkolózva egész nap kényelemben és magabiztosan érezheti magát.

Használja a mosókapszulát és az öblítőt együtt, hogy érezze a tökéletes párosítás hatását:

Tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába
Jöhet a szennyes
Adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt
Élvezze a patyolat tiszta és ellenállhatatlanul friss ruhák élményét!


A Lenor egymással harmonizáló mosószerei és öblítői tökéletes párost alkotnak. Tökéletes párosítás minden pillanathoz. Tökéletes párosítás hozzád.

Gyermekektől mindig távol tartandó. © A.I.S.E. 
További részletek: www.keepcapsfromkids.eu


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat