18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Hogyan tüntethető el gyorsan a véraláfutás okozta lila folt?

Megosztás
Szépség

Erősen beütjük, hajlamosak vagyunk eleve a véraláfutásra... Van, akinek eltarthat akár több, mint egy hétig is, mire az éktelen lilás kék foltjai eltűnnek. Hogyan lehet ezt az időtávot lerövidíteni?


Asztal sarka, egy irattartó, aminek nekimegyünk, edzésen esetleg beütjük valamelyik testrészünket...
Általában rövid ideig tartó fájdalomérzet és érzékenység után maradnak a lilás kék foltok.
Jó lenne, ha ezek a foltok nem éktelenkednének rajtunk túl hosszú ideig?
Megmutatjuk, milyen praktikus és hatékony otthoni gyógymódok léteznek.

Miért alakul ki a kék folt vagy más nevén, véraláfutás?

Viszonylag gyakran fordul elő, amikor a lehető legérzékenyebb és legrosszabb helyen alakul ki a zúzódás, véraláfutás. Általában ütés vagy nagyon erős nyomás okozza, aminek hatására az apró, mini vér erek megrepednek, kapillárisok jönnek létre, és a ugyan kis mennyiségű vérről beszélünk, de az beszivárog a bőr alatti szövetekbe, és összegyűlik.
Ezt a jelenséget nevezzük véraláfutásnak.Ahogyan szervezetünk lebontja a vért, feldogozza a véraláfutást, úgy változik a színe, előbb zöldre, majd sárgás árnyalatra, és végül teljesen eltűnik. De ez időbe telik.

Milyen otthoni praktika létezik a véraláfutás gyors eltüntetésére?

Langyos víz és néhány kanál ecet....
Keverjük össze a két folyadékot, és puha rongyot mártva bele, borogassuk be a területet.

Miért hatékony a langyos víz és ecet keveréke?
Mert az ecet elősegíti a vérkeringés felgyorsulását, így az alvadt vér is gyorsabban távozik a bőrszövet felső rétegéből.
Ennek hatására az érintett terület gyorsan visszanyeri eredeti színét.

Extra TIPP

Ugyan ez a keverék a kiszívott nyakon megjelenő lila foltokat is gyorsan eltünteti. Mindazonáltal nem stílusos, ha egy nő nyakát kiszívja partnere, de valljuk be, előfordult már ilyen a világtörténelemben sokakkal.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat