18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Pánikbetegség- Használd a saját energiádat - Jágarti-mudra -szellemi látás kéztartása

Megosztás
Életmód

Ez a kéztartás pánikbetegség, szorongás, memóriazavarok, szellemi kimerültség, személyiségzavarok, krónikus kiégettség, depresszió, esetén használható; fokozza az érzéken kívüli érzékelést, aktiválja a 3.szemet: Jágarti-mudra (szellemi látás kéztartása)


Kéztartás: 

A bal mutatóujj a jobb középső ujj hegyét, a bal középső a jobb mutatóujj hegyét, a bal kisujj a jobb gyűrűsujjét, míg a jobb kisujj a bal gyűrűsujj hegyét érinti. Fej magasságában tartsa! 10-15 percig állva, kelet felé fordulva végezze (közben 2 percig rezegtesse a mantrát)!

Mantra: 
kshó; így rezegtesse:ksshhóó.

Testi hatása: 
Sejtszintű átprogramozás; szellemi kimerültség, mentális retardáció, személyiségzavarok, krónikus kiégettség, depresszió, pánikbetegség, szorongás, memóriazavarok esetén használható.

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: 
Érzéken kívüli érzékelés, lelki rétegek összekötése, szellemi látás, 3.szem aktiválása, prófétikus látás, természetfölötti tudatosság, égi tudás földre hozása, eszmékre nyitottság.

Késmárki László:A mudrák tikos kódja Ankh kiadó 2018.

A mudrák titkos kódja

Mindent a pánikbetegségről!

Késmárki László írásai


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat