18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Álmaid ágyneműje - Új történet a Lenortól, még tovább tartó illatokkal

Megosztás
Életmód

Ugye, sokan vágyunk arra, hogy amikor reggel megszólal az ébresztő, még pár percig az ágyban maradhassunk?


Ugye, sokan vágyunk arra, hogy amikor reggel megszólal az ébresztő, még pár percig az ágyban maradhassunk? A sietős mindennapi rutin sokszor megterhelő, de az éjszakai alvás a Lenor legújabb technológiájának köszönhetően kellemesebbé válhat számunkra. 


Bár plusz perceket nem nyerünk a pihenésre, de egy teljes héten át friss ágyneműben ébredhetünk.
Fantasztikus érzés úgy elaludni, hogy friss, illatos paplanba burkolózva ébredhetünk és addig maradhatunk ágyban, ameddig csak lehetséges. Esténként jól esik a pihenés a kedvenc műsorunk és egy puha, jó illatú takaró társaságában. Az alvás szervezetünk nélkülözhetetlen aktív állapota, amely elengedhetetlen a testi és szellemi megújulásunkhoz. 


Az élvezetes, pihentető alvás egyik fontos kelléke a puha ágynemű friss, tiszta, finom illata.

A szaglás
A szaglás az egyik legfontosabb érzékelési módunk. Az új Lenor technológiája az eddigi legjobb formula, ami lehetővé teszi számunkra, hogy egy héten át minden nap érezhessük a mosott ruha vagy ágynemű frissességét. A különböző illatok segíthetnek a megfelelő hangulat kialakításához, magabiztosságot adhatnak, de akár meg is nyugtathatnak minket. Az illatok iránti érzékenység függhet a napszaktól, hangulattól, egészségügyi állapottól vagy akár kortól is. Ebből adódik, hogy különböző illatokat választunk különféle helyzetekben: mást egy estélyi ruhához és mást az ágyneműinkhez, törülközőinkhez.

A mesében
A mesében Csipkerózsikát, igaz szerelme, a herceg csókja ébresztette fel. A Lenor a modern hercegnőkre összpontosít, akik ébredés után azt választják, hogy még egy keveset ágyban maradnak az ágynemű friss, fokozatosan felszabaduló illatával. Varázsold a reggeleidet Csipkerózsikáéhoz hasonlóvá, csak a herceg csókja helyett engedd, hogy az ágynemű csodálatos illata ébresszen fel egy héten át.

Új kollekció 
Az új Lenor jól ismert kollekciója a legjobb frissesség-technológiával készült, amely garantálja az ágynemű hosszan tartó friss illatát egy héten keresztül. Az új termékeket speciális matrica különbözteti meg, a technológia lényege pedig az, hogy az illathordozót olyan komplex buborékokra változtatták, amelyek fokozatosan engedik ki az illatanyagot magukból, minden mozdulat, érintés hatására. Az öblítő illata így végig érezhető a tiszta ruhák kivételétől, a teregetésen keresztül egészen a száraz ruhák szekrénybe pakolásáig. A frissen mosott Lenor ágyneműben most legalább egy héten keresztül minden reggel üde az ébredés, a ruhákhoz használt illatot pedig egész nap élvezhetjük. Ágynemű, hétköznapok, különleges alkalmak – bármelyikről is legyen szó, a Lenor kollekciójában mindegyikhez megtalálható a tökéletes és egyedülálló illat.
Új! Lenor Everyday Essentials – a legjobb választás azok számára, akik értékelik a szövetek puhaságát és a hosszantartó illatot, amely a Lenor legújabb frissesség-technológiájának köszönhetően még hosszabb ideig élvezhető. Öt illatvariánsa: Spring Awaking, Summer Breeze, Fresh Meadow, Floral Romance és Lavender & Chamomile. Új! Lenor Parfumelle – ezt a kollekciót a francia parfümök ihlették, és kitűnő választás a kifinomult illatok és intenzív, tartós aromákat kedvelők számára. A kollekció hat illata leheletnyi parfümillatot ad a ruháknak: Emerald & Ivory Flower, Gold Orchid, Diamond & Lotus Flower, Amethyst and Floral Bouquet, Morning Dew, Sparkling Bloom és Yellow Poppy. Új! Lenor Inspired by Nature – ez a kollekció lehetővé teszi a természetbe menekülést. Ezek az illatok megnyugvást hoznak és elfeledtetik a sűrű mindennapok nehézségeit. Egyedülálló kombinációja a textilöblítőnek és a természet ihlette különleges illatoknak. A kollekció illatai: Deep Sea Minerals, Wild Verbena, Silk Tree Blossom és Lavender.


Próbáld ki most, hogy Csipkerózsika meséje valóra váljon, és még tovább tartson.

Javasolt fogyasztói ár:

• Lenor Everyday Essentials: 930 ml – 699 Ft; 1800 ml – 1299 Ft
• Lenor Parfumelle: 750 ml – 699 Ft; 1420 ml – 1299 Ft
• Lenor Inspired By Nature: 750 ml – 699 Ft; 1380 ml – 1299 Ft
Az ár kiskereskedelmi üzletenként eltérhet.
További információ: EverydayMe.hu.


A Procter & Gamble-ről:
A vállalat portfoliója az egyik legerősebb a világon olyan megbízható, minőségi és vezető márkákkal, mint az: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, and Whisper®. A P&G csapata mintegy 70 országban van jelen világszerte. A P&G-ről és termékeiről szóló legfrissebb hírekért és részletes információért látogasson el a http://www.pg.com oldalra.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat