18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Telihold varázslat 2020 január 10– Varázslevél az elvárások elengedésért

Megosztás
Asztrológia

Az évindító Telihold a Holdfogyatkozással egyesülve, január 10-én a Rák jegyében szórja szét energiáját. Az időszaknak a részleteit elolvashatjátok a Teliholdról szóló írásomban. Mit hozhat Neked ez a TELIHOLD?


A Telihold napján százszorosan hatnak az energiák, ezért lehetőségünk nyílik arra, hogy még az év elején letegyünk minden terhet, amire már nincs szükségünk, ami akadályoz bennünket a boldogságunkban, önmegvalósításunkban és boldogtalanná teszi belső gyermekünket. Hívjuk segítségül a Hold, a Víz, a Föld és a Tűz energiáját ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges terheinktől és egyéniségként, szabadon haladjunk saját utunkon, érzelmi és fizikai biztonságban!

A varázslathoz szükségetek lesz: egy fehér vagy ezüst színű gyertyára, és erősíthetitek a Hold segítő energiáit ezüst ékszer viselésével. Szintén segítséget kaphattok, ha az ásványok közül holdkövet, ametisztet és aventurin-t viseltek vagy marokkövet tartotok magatoknál. 
A varázslatot mindenki elvégezheti, nincs másra szükség hozzá, csak egy nyugodt helyre, elcsendesedésre és arra, hogy megírjátok saját varázsleveleteket.

Hogyan végezzétek el a szertartást?
Első lépésként keressetek magatoknak egy nyugodt helyet, ahol senki nem zavar meg benneteket. Egy külön tálkába készítsetek a szertartáshoz vizet.
Ezután gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Mivel Telihold napját a szeretet spirituális fénye ragyogja be, hívjatok angyali segítőket is a szertartáshoz. Az Angyalok mindig szívesen támogatnak, amint megkéritek Őket. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig vigyáz rátok, Hániel Arkangyalt aki segít a Hold energiáira hangolódni, Mihály Arkangyalt, aki megvéd benneteket, és segíti megtisztulásotokat és kérjétek angyali segítőiteket, hogy hívjanak meg a szertartáshoz minden elengedést segítő angyalt. Ha úgy érzitek felkészültetek, és nyitottak vagytok a Hold segítő energiájára, akkor fogjatok neki egy különleges lemondó levél megírásának. 

A levél témája: 
Lemondás az elvárásokról. Amennyiben átgondoltátok a nap folyamán a Telihold cikkemben leírtakat és megleltétek azokat az elvárásokat, amiket igyekeztetek követni, de sosem éreztétek magatokénak, viszont akadályoztak abban, hogy önmagatok legyetek, most lehetőségetek nyílik arra, hogy átadjátok a szeretet fényének. 

Lemondhattok azokról a függőségekről is, amikről azt hittétek a szeretetet, az érzelmi biztonságot adták számotokra. 

Ez egy olyan varázslatos levél, amit a feltétel nélküli szeretet fénye vesz körül, mindent bele lehet írni, amivel eddig nem mertetek szembe szállni, aminek eddig görcsösen próbáltatok megfelelni. 

Akár leírhatjátok az érzéseiteket is, kiírhatjátok magtokból a haragotokat, sértettségeteket, félelmeiteket. Csak figyeljetek szívetek hangjára, jelezni fogja felétek mik ezek a minták, amitől lelketek gúzsba kötve érzi magát, és sosem lehettetek önmagatok. 

Ha elkészültetek, nézzetek a gyertya fényébe, töltődjetek fényességével és adjátok át a tűz energiájának a levelet.


Miközben leveletek lángra kap, gondolatban szóljatok Angyali segítőitekhez!


„Drága Angyalok, köszönöm, hogy közvetítésetekkel megtisztul lelkem minden olyan elvárástól, ami eddig minden szinten belém égett és akaratlanul is eszerint próbáltam életemet irányítani. 
Mostantól azt választom, hogy a feltétel nélküli szeretet útját járom, amin csakis nekem lehetnek elvárásaim magammal szemben, az Univerzális rendet és a feltétel nélküli önszeretetet tiszteletbe tartva. A továbbiakban csak annak adok energiát, amik az én utamhoz tartoznak. Köszönöm!”

Még egy picit a csendben
Üljetek még egy picit csendben, érezzétek, ahogy megszabadultok a benneteket nyomasztó terhek súlyától, és szinte légiesen könnyűvé váltok. Érezzétek azt a boldogságot és hálát, ami lelketekből árad szét minden sejtetekbe, a megszabadulás boldogságát.

Amikor úgy érzitek feltöltődtetek a pillanat varázslatos energiájával, a tűz energiájában elhamvadt varázslevél hamuját adjátok át a víz energiájának, öntsétek a vízzel teli tálkába. 

Majd ezután a vízzel egyesült hamut öntsétek ki a földre, átadva ezzel a föl energiájának, hogy valami új dolog születhessen belőle. Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, mert akkor tudjátok valóban eltüntetni, ha már semmilyen érzés nem kapcsolódik hozzá.

Varázslatos estét és sikeres elengedést kívánok mindenkinek!

2020. január 10. Holdfogyatkozás és Telihold a Rák jegyében - Lelki teherletétel

Dudás Mária asztrológus
06304515002

TE a saját utadat járod?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat