18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2019 december 12 Ikrek Telihold – Elengedés a harmonikus kapcsolatokért

Megosztás
Asztrológia

A decemberi Telihold a könnyed Ikrek jegyében köszönt ránk, azonban energiáit megélni koránt sem mondhatni könnyűnek, ha nem figyelünk tudatosan. Erre figyelj a következő időszakban!


A mai naptól az elengedés, megtisztulás időszaka indul el, amihez bevezetőként a Teliholdas nap százszoros energiájának támogatását élvezhetjük.
Az Ikrek jegyéhez a könnyedségen kívül a kommunikáció, a gondolkodás is tartozik, tehát fontos, hogy a mostani időszak önmunkájában a problémák kibeszélése, a gondolatok változtatása is szerepet kapjon. 
Használjátok ki a könnyed levegős Teliholdat, egyesüljetek energiáival és eresszétek szélnek mindazokat a gondolatokat, amik a halogatás, a lemondás, a túlzott áldozatvállalás és a hallgatás felé vinne benneteket. Engedjétek el mindazt, ami akadályozza, hogy kapcsolatban is önmagatok és egységben lévők legyetek, és szárnyaljatok. 

Ahogy már lenni szokott, emögött meghúzódhatnak gyermekkori tapasztalások, amik felismerése szükséges ahhoz, hogy megváltoztassátok rutinszerű működéseteket. 

Gondoljatok vissza arra, hogy ki volt az, akinek a szeretetéért úgy éreztétek küzdeni kell, bizonyítanotok kell számára. 


Akinek az elismerésére úgy vágytatok, mint egy falat kenyérre, de még sem tudtátok megkapni? Milyen érzések kavarognak bennetek vele kapcsolatban? 
Látjátok benne azt a segítőt, akinek az volt a feladata, hogy megtanítson arra, tudd önmagadat értékelni külső visszaigazolásoktól függetlenül? 
Amennyiben ezt végig gondoltátok, akkor nézzetek most rá a saját kapcsolatotok problémájára! 

Vajon nem ugyanez a szeretetlenség érzése a mozgató rugója a konfliktusoknak?


Az elengedést a két sorsbolygó (Szaturnusz, Jupiter) is támogatja, hitet adva saját önmegvalósításotok gyakorlati lépéseihez és segítve benneteket felismerni a felesleges terheket és megszabadulni azoktól. Azonban csakis akkor tud segítő kezet nyújtani, ha valóban a tettek mezejére léptek és kifogásgyártással nem kezdtek halogatásba. 


Mindaddig, amíg egy múltbeli traumát, ami mély sebet ütött bennetek, arra használtok, hogy magyarázatot találjatok a problémákra, addig csak halogattok, másra mutogattok, és nem a megoldást akarjátok elérni. 

Ezek az emlékek olyanok, mintha utatokon egy nagy zsákba köveket gyűjtenétek és mindenáron azzal akarnátok végig járni azt. 

A nagy terhek cipelése nem hozza el a várt fejlődést, csakis egyet értek el vele, egyre fáradtabbá, energiátlanná váltok. Most itt az ideje annak, hogy megálljatok egy pillanatra és jó alaposan megnézzétek ezeket a cipelt terheket. 

Gondoljátok végig, milyen érzések kapcsolódnak hozzájuk és van e olyan helyzet az életetekben, amikor ezek a nehezékek segítenek nektek? Vagy ellenkezőleg, miben gátolnak meg bennetek?Próbáljatok szemléletmódot váltani, és tegyetek egy képzeletbeli utazást múltatokban, átvizsgálva az eseményeket, érzéseket, nem megváltoztatni akarva azt, vagy kritizálva magatokat, csak megfigyelve, hogy testetek hogyan reagál a bevillanó képekre. 

Bevillanó képek

Ha bevillan egy kép, helyzet, amikor tehetetlennek éreztétek magatokat, amikor a kimenekülést vagy a hallgatást választottátok, akkor próbáljátok másfajta módon értelmezni, miközben figyelitek az érzéseiteket. Tegyétek fel a kérdést magatoknak: 


Mit akart tanítani nekem ez a helyzet? 
Mitől féltem, miért nem tudtam érvényesíteni a saját akaratomat? 
Ezután vizsgáljátok meg, vajon haragudtok e magatokra? Lehet hogy azt érzitek másra haragudtok, mást okoltok, de az érzés mögött mindig megtalálható az önmagatok irányában érzett megvetés, amivel folyamatosan gyengíthetitek önbecsüléseteket. 

Tehát az első lépés, megbocsátani és feloldozni magatokat a vélt vagy valós „bűn” alól.

Gondoljatok csak bele, ha saját gyermekünkre minden rosszaságért haragudnánk, és nem bocsátanánk meg neki, akkor komoly sebeket ejtenénk a kis lelkén. 

Ahogy neki meg tud az ember bocsátani, tudunk rá tekintettel lenni, úgy magunkkal sem szabad szigorúbbnak lenni. 

Amikor ezzel a hozzáállással vizsgáltok meg egy adott szituációt, akkor a saját felelősségetek megtalálása által könnyebbé válik a megbocsátás (magatoknak is) és az elengedés. Érdemes ezt a képzeletbeli utazást végig járni, hogy végre elhárítsatok minden akadályt az elől, hogy szívetek szerinti útra lépjetek. 

Nem kell már további kifogást keresnetek, nem kell újabb tanulmányokba bocsátkozni, egyszerűen csak lépni kell, mindaddig, míg a szerencse fénye rátok ragyog. 

Ha hisztek magatokban, és nem hagyjátok, hogy a rossz gondolatok és érzések megállásra ösztönözzenek és kifogásokat gyártsanak, akkor Újholdnál már egy teljes felszabadulást élhettek meg. 

Az eredmény pedig egy csodás lehetőség lesz, amikor úgy érzitek a szerencse rátok mosolygott.
Amennyiben egyedül nem boldogultok, akkor a mostani időszak jó arra, hogy valamilyen lelki terápiába fogjatok. Olyat keressetek, ahol a tudattalanba mélyedés és a probléma gyökereinek feltárása után, hangosan ki is mondhatjátok a megoldást és gyakorlati tanácsokat kaptok.
Szintén hasznos segítség a Symbolon kártya, ami segít betekinteni a tudattalanba, feltárva a rejtőzködő okokat.

Ahogy már említettem, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, használjátok ki a Telihold támogató energiáját, és engedjétek szélnek a lelketeket kínzó érzéseket, végezzétek el az esti varázslatot!

Csodás megtisztulást kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2019 december 12– Szárnyaló lelki egyensúly


Dudás Mária asztrológus
06304515002

Mi az én utam?

Angyali üzenetek minden napra!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat