18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Tabula rasa – Tedd rendbe lakásodat és közben keress pénzt

Megosztás
Otthon

Valljuk be őszintén, mennyi olyan dolgot találhatnánk most otthonunk eldugott részein, melyekkel már nagyon régen nem találkoztunk! Ezek a holmik szinte csak arra várnak, hogy találkozzanak velünk, és végre történjen velük valami. Tegyünk rendet, és közben keressünk pénzt!


Hogyan lehet pénzt keresni a régi, esetleg már megunt dolgainkkal?
Ki nem ismerné az érzést, amikor például elteszi ruháit, hátha még egyszer divatba jön, esetleg fel tudjuk majd venni, amikor megint „darázs derekunk” lesz.
Vagy ott van a „jó lesz ez még egyszer” elve alapján hány porcelán, bögre, elektromos gép található most szépen elcsomagolva!
El nem tudjuk képzelni, mennyi értékes „kincs” lapulhat otthonunk eldugott részein, melyeket jó eséllyel már sosem fogunk használni, vagy el is felejtettük, hogy van…

Lehet a rendrakás kreatív program, de ami még ennél is jobb, pénzt is kereshetünk közben.
Természetesen, mint minden projekt esetében, időt kell szánni erre is.

Hogyan tegyünk rendet igazi tabula rasa módon?

A következő tippek segíthetnek a teljes siker elérésében!


Tisztítsuk meg a szekrényt
Kezdjük el kipakolni a ruhásszekrényből ruháinkat, nézzük meg, mi az, amit valóban viselni tudunk, és szeretnénk is.
Minden más holmit tegyünk nagy zsákba. Ne kerüljön vissza a szekrénybe. Legyünk könyörtelenek! Tudjuk, hogy ez a lépés nehéz, de később nem bánjuk majd meg.

Régi elektromos készülékek
Nos igen! Régi turmixgép, smoothie készítő, gofrisütő, hot pan, pároló, melyeket már évek óta nem használtunk…. Lehet olyan is, ami elromlott és arra várt, hogy megjavíttassuk… Ezeket mind gyűjtsük egy külön zsákba. Lehetőleg szortírozva a még működőket és rosszakat.

Régi bútorok
Igen! Amikor azt érezzük, hogy ideje lenne otthonunknak új külsőt kölcsönözni, el kell engedni a régi bútorokat. Nézzünk körül, mi lenne az új irány lakberendezésben….

Konyhaszekrény
Legyünk őszinték! Hány bögre és különféle 1-2 darabos étkészlet van most a konyhaszekrényben? Csak gyűlnek, és gyűlnek, tulajdonképpen nem is használjuk…. Ezeket mind érdemes kipakolni, és szintén külön szortírozva szelektálni. Itt is legyünk nagyon határozottak!

Pénzt keresni a kidobásra váró holmikkal
Nem nehéz kitalálni, halomnyi használt termék csere-bere weboldal létezik ma már.
Csak annyit kell tennünk, hogy lefényképezzük a kidobásra váró holmikat, feltöltjük egyesével a weboldalra, kitalálunk egy jó árat, és indulhat is a pénzkeresés. Annál biztosan több bevételünk lesz, mintha kidobtuk volna őket. A használt holmik adok-veszek fórumai hihetetlenül népszerűek!
A projekt lezárultával, ha külön gyűjtjük a befolyt pénzt, akár meg is lepődhetünk, milyen sok gyűlt belőle össze. Ez a pénz például jól jöhet új bútor vagy lakáskiegészítő, konyhai robotgép vásárlásához.

Neked volt már ilyen projekted?

Minden, ami otthon


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat