18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

1 kérdés 3 kimenetellel – Van még értelme tovább?

Megosztás
Női lélek

Kis válság, vagy vége a kapcsolatnak? Tedd fel a következő kérdést párodnak, és megtudod, van-e még értelme folytatnotok!


Ha nem is mindenki, de azért az emberek többsége párkapcsolatra vágyik, és ha megtalálta párját, akkor bizony vigyázni kell rá.
A kezdeti boldog pillanatok után jönnek a szürke hétköznapok, melyeken nem mindig jó dolgok történnek, akadhatnak nehéz időszakok, hiszen az élet nem tejesen fenékig tejfel, de lehet az, ha párunkkal valóban boldog kapcsolatban élünk.
Az idő múlásával felvetődhetnek helyzetek, amikor megkérdőjelezzük a kapcsolat stabilitását.
Jönnek a viták és játszmák, melyek, ha elhatalmasodnak, és nem öntünk tiszta vizet a pohárba, akkor a végkifejlet szinte biztosan szakítás lesz.
Pedig nem biztos, hogy így kellene lennie.

Agyalunk, barátokkal beszélünk, hátha valaki tud jó tanácsot adni.
Ez a lehető legrosszabb, amit tehetünk, hiszen a kapcsolatban mi élünk, és nem mások.
Sokkal egyszerűbb lenne a kérdéshalmaz és kételyek elhessegetése, ha mindösszesen egyetlen kérdést tennének fel ilyenkor a párok.
Az más kérdés, hogy akarjuk-e tudni az őszinte választ, ugyanis több kimenetele is lehet…

Aki viszont nem szeret hazudni magának, és szeret tisztában lenni a helyzetével, semmi esetre se hagyja ki a következő kérdést!

Meg mered kérdezni párodtól?

„Mit akarsz tőlem? „

A kérdés célja nem más, mint megtudni, mit gondol valójában párunk a kapcsolatról!
Mit szeretnénk mi, és mi az, ami neki hiányzik esetleg.
Amint megkapjuk az őszinte választ tőle, megkönnyebbülünk majd, mert a kételynél még a fájó igazság is jobb!

Kimenetelek lehetőségei

*Válaszban megkaphatjuk, hogy partnerünk több témában sem látja kompatibilisnek a kapcsolatot velünk.
Meglehetősen fájni fog ezt végighallgatni, de túl lehet élni, és nem fogunk több időt tölteni abban a kapcsolatban, ami már nem működik.

*Olyan ígéretet tesz, amiről tudjunk, hogy sosem tartható be. Ez is fájdalmas, de talán van remény, hogy mégis jól alakuljon a jövő közösen.

*Van nagyon jó kimeneteli lehetőség is, hiszen egy ilyen őszinte kérdezz-felelek beszélgetés akár új alapokra is helyezheti a kapcsolatot. Kiderülhet, hogy párunk sokkal többet érez irántunk, mint azt gondolnánk, csak eddig elbeszéltünk egymás mellett… Amennyiben mi is így gondoljunk, úgy a boldog jövő megpecsételődött.

Egy párkapcsolat nem egyirányú utca
Mindig van választási lehetőség, melyik irányba menjünk tovább, nehéz útszakaszok, komoly döntések mindig jöhetnek, de az élet éppen ettől szép.
Nagyon jó lehet, ha ezt a kérdést először mi tesszük fel saját magunknak, és ha őszintén megválaszoltuk, csak akkor tesszük fel párunknak.
Érdekes fejlemények és gondolatok kerülhetnek felszínre ennek a kérdésnek kapcsán! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat