18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Lógó szemhéjak – Ennek vége - Így sminkelj

Megosztás
Szépség

A ráncosodó, lógó szemhéjak hamar fáradt és viseletes megjelenést kölcsönöznek. Néhány smink tippel azonban ezek a pici szépséghibák elfedhetők. Lépésről lépésre.


A „Schlupflider” technika Claudia Schiffer szupermodell védjegyévé vált.
Mára olyan hollywoodi sztárok, mint Jennifer Lawrence, Blake Lively és Emma Stone szintén ügyesen alkalmazzák ezt a smink technikát, hiszen az évek őket sem kímélik. Senkinek nem kell szégyenkeznie, ha szemhéjai megereszkednek, ez teljesen normális és természetes folyamat.
Mindazonáltal a szem ezen területén a bőr az egyik legvékonyabb, így a ráncok, redők hamar meglátszanak.
És ha valaki sminkel, akkor azt profin érdemes tennie, mert könnyen még öregebbnek nézhet ki, mint valójában.
Pár sorrendet, és szín ajánlást betartva, a hatás nem marad el.

Hogyan rejthetők el a szemkörnyéki ráncok sminkkel?

Step-by-Step


Az arcbőr alapos megtisztítása után vigyük fel az alapozót., de akinek az alapozó túl tömény lenne, használhat színezett nappali krémet is. Ne hagyjuk ki a szemhéjakat sem! Ugyanis így majd a szemhéjpúder jobban tapad majd.

Ezt követően világos, selyemfényű szemhéjpúder következik, amit a felső szemhéjra kenünk és bizony az alsó szemvonalat is megrajzoljuk vele. Állaga ennek a selyemfényű szemhéjpúdernek lehet enyhén krémes, de semmi esetre sem teljesen por alapú, és nem is durva szemcsés, mert ezek a szemcsék megülhetnek a redőkben. Ezt elkerülendő, érdemes minőségi terméket vásárolnunk. Most következhet a sötétebb árnyalat, ami tulajdonképpen megadja majd a szem csodaszép és formás körvonalát, de nem túl éles elhatárolással. Ehhez szintén szemhéjpúdert használunk, ami szintén jó, ha krémes állagú. Satírozunk! Ez a sötétebb árnyalat biztosítja optikailag, hogy a szemek tágra nyílt hatást keltsenek. Éppen ez a cél!
Képgalériánkban tökéletesen látható, hogyan formázzuk szemünket a sötét árnyalatokon keresztül optikailag.

Kattints a képre és megnyílik a galériaGyors rutin a mindennapokban
Gondolhatnák sokan, hogyan lehet ezt kivitelezni a mindennapokban, amikor az ember rohan.
Semmi gond, ugyanis, ha mindösszesen pár smink termék van elől, és ennél többre nem is lesz szükség, akkor pikk-pakk elkészülhetünk még egy munkába rohanós reggelen is.
Alapozó, alap púder a teljes arcra, a szemkörnyéket kihagyva, világos szemhéjpúder, majd sötétebb szemhéjpúder. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat