18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Megújult a Pampers Active Baby - Mostantól dupla védelem a szivárgás megelőzésére

Megosztás
Otthon

Budapest, 2019. november – Az új Pampers® Active Baby pelenkák* mostantól kétszer erősebb védőgáttal rendelkeznek a combrésznél a még hatékonyabb szivárgásmegelőzés érdekében, a pelenkák extra „sleep” rétege pedig segít a gyors nedvszívásban, és akár 12 órán át szárazságot biztosít a babák bőrének.


A megújult Pampers® Active Baby pelenka így a kellemetlen meglepetések helyett biztonságot és kényelmet nyújt az örökmozgó kisbabák és szüleik számára a nap bármely szakában.

Egy kisbabával a parkban történő rövid sétától az orvoslátogatáson keresztül egy hosszabb kirándulásig minden kiruccanást meg kell tervezni, hiszen nem csak a baba, hanem a pelenka teherbírása is számít. Legyen szó pár órás sétáról vagy egész napos utazásról, a szivárgás okozta meglepetések miatt sok szülő gyakran inkább lemond az aktívabb életmódról. 
A megújult Pampers® Active Baby pelenka kétszer erősebb védőgátat kapott, így hatékonyabban véd a szivárgás ellen, mint a korábbi Pampers® Active Baby pelenkák. Az extra alvóréteg segítségével az éjszakák nyugodtabbak, a közös családi kikapcsolódás pedig felszabadultabb lehet, így a szülők is arra fókuszálhatnak, ami a legfontosabb: boldog, könnyed, örömteli időtöltés a legkisebb családtaggal. A Mikro PearlsTM gyöngyöket tartalmazó nedvszívó réteg magába zárja, a három nedvszívó csatorna pedig egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, és távol tartja azt a baba bőrétől. Így a baba popsija száraz maradhat akár egy egész napon vagy éjszakán át.

A Pampers megújult pelenkájának tesztelésére Berényi-Simon Alexandra fitnessedzőt is felkérte, aki a Fitnessjunkiehu alapítója és második gyermekét váró édesanya. Alexandra húszhónapos kislánya, Lara igazi örökmozgó, így Alexandra számára is fontos, hogy a családi programokon ne azon kelljen aggódniuk, meddig marad szárazon a babapopsi.

„A mi családunk igazán aktívan él, kislányunk születése után sem hagytam abba online vállalkozásom építését - meséli Szandra. -Mindig arról álmodtam, hogy a nőket, édesanyákat a teljesebb élet felé motiváljam. Sokfelé járunk mi is, és örömmel tapasztaltuk, hogy az új Pampers Active Baby pelenkában teljes biztonságban tudhatjuk Larát.”
A babák alvás közben kétszer annyit mozognak, mint a felnőttek, nagy igénybevétel elé állítva a pelenkát. Ha átnedvesedik vagy megduzzad a pelenka, az megzavarhatja a nyugodt alvást. A Pampers által nemrégiben megkérdezett szülők több mint kétharmada (77%) szerint a pelenka valóban szivárgásmentesnek bizonyult akár 12 órán át, és 78 százalékuk állította, hogy bármilyen pozícióban alszik a kisbaba, nem ázik át a pelenkája reggelre. A válaszadó szülők 92 százaléka hosszabb utak alkalmával is tökéletesnek találta az új Active Baby-t.

A Pampers folyamatosan teszteli pelenkáit a Pampers VIPKlubhoz csatlakozó édesanyák között (www.pampersvipklub.hu). Az új Active Baby pelenka tesztelésében 405-en vettek részt 2019. október 18. és november 8. között és a legfrissebb felmérések alapján a szülők 83 százaléka egyetértett azzal, hogy a korábbi Pampers Active Baby pelenkához képest az új Pampers Active Baby pelenka még jobb minőségű. Az anyukák 92 százaléka egyértelműen állítja, az új pelenka nemcsak alvás közben, de az otthonon kívül is megfelelően gondoskodik kisbabájuk szivárgásmentes védelméről, 91 százalékuk pedig kifejezetten ajánlaná más szülőknek is.

**********
TermékjellemzőkPampers nedves törlőkendők
A mindennapokban elengedhetetlen a nedves törlőkendő használata, amely finoman tisztítja a csecsemő érzékeny bőrét, és segít megelőzni az irritációt. A törlőkendő visszaállítja a bőr semleges pH-ját, és bármilyen helyzetben tisztaságot és frissességet biztosít a baba bőrének. A Pampers Sensitive és a Pampers Fresh Clean törlőkendők most új csomagolásokban kaphatók.


A Pampersről

A szülők több mint 50 éve megbíznak a Pampersben, és vásárolnak Pampers termékeket gyermekeik számára. A Procter & Gamble a Pampers pelenkák gyártója. Minden nap világszerte 100 országban több mint 25 millió gyermek visel Pampers-t. A márka kínálatában pelenkák, törlők és pelenka széles választéka található, amelyek a gyermekek kényelemért és védelmét szolgálja fejlődésük minden szakaszában. A Pampers márkáról további információt a www.pampers.hu és a www.pampersvipklub.hu oldalon találhat.Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat