18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Újholdvarázslat 2019 november 26 – Varázslatos újrakezdés

Megosztás
Asztrológia

November Újholdjához érkeztünk, ami optimista, lelkes és tüzes energiákkal köszönt ránk, a Nyilas jegyében. Újhold napján százszoros energiák segítenek bennünket, hogy szerencsés fordulatot vegyen életünk. Ehhez nem kell más, mint magunkba vetett hitünk, és kitartásunk az újrakezdéshez. Használjuk ki ezt a kedvező lehetőséget, és teremtsük meg a mindennapi csodát magunknak!


Újhold napjának estéjén, a varázslathoz szükségetek lesz három fehér gyertyára és a vágylistára vagy a vágytáblára. 


A Hold hatását erősíthetitek ezüst ékszer viselésével és azzal, ha holdkövet és szodalit ásványt tartotok magatoknál. Ugyanígy hívhatjátok segítségül Őrangyalotokat, aki mindig mellettetek áll. 

Ehhez nem kell semmi különleges dolog, csak szeretettel kérjétek meg, hogy legyen segítségetekre az este folyamán.Készüljetek fel a varázslatra!

1. Írjatok egy a mostani feladatnak megfelelő vágylistát. Ehhez segítséget találtok az Újholdról szóló írásomban.


Új alapokra helyezhetitek a jövőképeteket, változtathattok életszemléleteteken és meggyőződéseiteken. Tehát mindazon érdemes változtatni, ami kételkedést kelt bennünk és kihátrálásra, feladásra késztet. Ez most azért is fontos, mert közeleg az Ünnepre készülődés időszaka, ne akarjuk mértéktelen ajándékvásárlással, pár napra korlátozódó szeretettel kompenzálni az egész éves nem odafigyelést, érdektelenséget. Használjátok ki ezt az alig 1 hónapot, az advent időszakát, hogy lélekben készüljetek az ünnepekre, szeretettel, hittel.

Fogalmazd meg

Tehát fogalmazzatok meg jövőtöket hosszú távon érintő vágyakat, ami szívetek szerinti és erősítsétek magatokban a hitet mindaddig, amíg meggyőződéssé nem válik, hogy meg tudjátok csinálni. 

A vágyaitokat illusztrálhatjátok képekkel is, így máris egy vágytáblát alkottatok. Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegethetitek, így szépen bedolgozza magát az új minta a tudatalattiba, egyre erősítve a vonzás működését. A betű a bal agyféltekét kapcsolja be, míg a képek a jobb agyféltekében raktározódnak el. 

A képek helyett választhatjátok a pozitív megerősítéseket 

(pl. Bármire képes vagyok, Értékes és önmagamért szerethető vagyok…)

, amiket kirakva a táblátokra ugyanazt a hatást éritek el, mint a képekkel.

Emellett nagyon fontosak még az érzések, nélkülük nem működik a teremtés. Tehát mindaddig nem tudtok változásokat elindítani, amíg bármilyen rossz érzés dolgozik a vágyaitokkal kapcsolatban. Ezen is érdemes gondolkodni és tenni azért, hogy higgyetek abban, önmagatokért vagytok szerethetők.


Végezzétek el a varázslatot!

Újhold estéjén keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsátok meg a gyertyákat és csendesedjetek el. Legyen veletek a vágylistátok, vagy üljetek szembe a vágytáblátokkal. 

Hunyjátok be a szemeteket és gondolatban lássátok, ahogy a gyertyák lángja egyesül és egyre erősödő fényével megvilágítja, körbe veszi vágyaitokat, majd ez a fény egyre csak tágul, míg össze nem ér az Univerzum fényes szeretetenergiájával. 

Ez a csodálatos, tündöklő fény egyesül vágyaitokkal, szeretettel tölti fel, és már csak egy nagy tündöklő fényáradatot láttok magatok előtt. Ahogy nézitek, egyre inkább kezd körvonalazódni valami, majd egyszer csak feltűnik előttetek egy fényesen ragyogó kapu, ami csak arra vár, hogy belépjetek áloméletetekbe. 

Tudd látni

Most lássátok, ahogy ott álltok a kapu előtt, és boldogan beléptek rajta. Nézzétek csak tovább a tündöklő fényességet és, lássátok, ahogy tovább tisztul a kép, mintha egy boldog film jelenne meg előttetek. 

Ez a film a jövőtök filmje, ami most megmutatja számotokra, ahogy már új minták szerint, felszabadultan és boldogan élitek életeteket. Azzal, hogy beléptetek a kapun, eggyé váltatok az álmotokkal, és egy csodálatos életben találjátok magatokat. Nézzetek jól körül, szívjatok magatokba minél több pozitív energiát ebben a térben.

Élvezzétek a pillanat varázsát, és amikor kinyitjátok a szemeteket, mondjatok köszönetet a szeretet legyőzhetetlen energiájának.

Köszönjétek meg az Univerzumnak, hogy mostantól boldogan, bőségben és szeretetben és egyéniségeteket felvállalva éltek.Az elkövetkező 2 hétben minden nap gondoljatok vissza arra a csodálatos érzésre, amit akkor éreztetek, amikor beléptetek a csodák kapuján. Ez az érzés, a mindent átható szeretet lesz, ami a gondolataitokkal egyesülve bevonzza életetekbe a változást.


Hittel és csodákkal teli varázslatos napokat kívánok Mindenkinek szeretettel!


2019. november 26. Nyilas Újhold - Hittel teljes teremtésDudás Mária asztrológus

06/30-4515002Hogyan változtassak?


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat